Earth Hour.

Efter typ 15 timmars skrivande är jag nu klar med mina uppgifter. Yay! Nu måste jag bara läsa på inför ett delprov som jag ska göra senast imorgon. Det är en sak att få ett papper framför sig i skolan som man ska göra klart på en viss tid, nu ska jag göra provet på internet under en tidsbegränsning! Vilket ja, egentligen är precis samma sak, men det känns mycket läskigare.

Hur tråkigt är det inte att det snöar förresten? Det är iförsig såhär i princip varje år, men nu är det iallafall fortfarande plusgrader, så snön ligger inte ens kvar på marken. Ikväll är det förresten "Earth Hour". Tycker hela den grejen är lite halvfjantig "Ja vi stänger all el under en timme en gång om året" ja för DET kommer ju verkligen göra världen till en så mycket bättre plats. Iförsig är det väl bra att folk engagerar sig, även om det är något litet. Efter allt plugg känner jag mest att jag inte vill fundera något mer, då kommer nog min hjärna snart abdikera. Tjohej!

Science Schmience.

Hjälp. Jag har hittils spenderat hela dagen med att plugga och göra ett experiment här hemma. Eftersom att jag läser naturkunskap så ingår det att man kan laborera och skriva labbrapport. Jag trodde kanske att jag skulle få titta på några löv, eller ja, jag vet inte, men jag trodde inte att jag skulle behöva göra ett experiment gällande vatten och försurningsprocesser som tar tre timmar! Nu är det iallafall gjort. Kvällen kommer jag spendera med mer plugg. BLÄ!
Jag är glad att vädret är otrevligt, då känner jag mig iallafall inte lockad till att gå ut.
Förhoppningsvis lyckas jag bli klar med allt imorgon, då kanske jag kan göra något kul imorgon(very unlikely).

Hur går det med era frågor till frågestunden förresten? VA? :D
Låt mig inte sitta här som en n00b utan frågor mina vänner!

Blonde.

Jag kan meddela att neruologen var lika knasig som förra gången! Jag kommer dit, besöket tar fyra minuter och kostar 350 kronor....(!!!!). Blir otroligt frustrerad men jag fick iallafall tabletter och en spray utskriven. Får se om det hjälper. Eftersom att jag var klar fyra minuter över elva hade jag alltså drygt två timmar att slå ihjäl innan det var dags att slå sig ner i frisörstolen. Så jag strosade runt på Götgatan, eller ja, inne på Monki på Götgatan. Fanns en väldans massa fina saker, men jag köpte bara en trekvartsärmad spets tröja. Väldigt fin.

Jeans orkade jag faktiskt inte sätta igång att prova(något som jag ångrar nu, hade jag gjort det hade det ju varit avklarat)så jag åkte till Liljeholmen och åt lunch. Jag tror aldrig jag har suttit på ett café och ätit själv, det var jättekonstigt. Om jag är själv köper jag alltid med mig, men nu satt jag där som världens största forever alone och åt en väldigt god kycklingsallad. Självklart fanns det inget litet bord ledigt så jag satt vid ett fyramannabord och fick en del sura blickar. HEHE.

Nu är jag iallafall inte rödhårig längre. Har några enstaka halvrosa slingor kvar, men de försvinner efter några tvättar. Känns väldigt skönt att ha en så bra frisör som jag har. Jag är aldrig orolig för att vara missnöjd när jag går därifrån vilket jag trodde var helt och hållet omöjligt för typ lite mer än ett år sen då jag hade världens frisörskräck. Nu vet jag att hon klipper så mycket som det behövs och att det kommer bli bra. Yay!

Nu ska jag kolla på en av mina favoritserier, Criminal Minds!

Angel Ice.

Trött trött trött. Bestämde mig för att dricka lite iskaffe vid typ...halv elva igår, så jag somnade inte vid den tiden som jag hade tänkt. Mycket smart. HE. Nu ska jag iallafall strax åka iväg till neurologen, just nu känner jag att jag bara skulle vilja åka hem och sova efter det men det ska samtidigt bli skönt att få ordning på mitt hår igen.
Hur skönt är det förresten inte att man kan cykla nu?! Yay!

Förresten, glöm inte att ställa frågor till mig i min lilla frågestund!


The Jeans Problem.

Något av det värsta jag vet är att köpa jeans. Jag gör det så sällan så jag vet aldrig vad för storlek jag ska ha, jeansen är alltid för långa eller så är det jag som är för kort, man måste ta av sig skorna. Ja, dagens i-landsproblem. MEN. Nu måste jag köpa ett par nya, dragkedjan i mina svarta jeans bestämde sig nämligen för att gå sönder. När det hände tänkte jag "Jaja, jag har ju fler jeans. Såklart jag har det!" men såklart så har jag inte det. Så nu är jag helt och hållet jeans-lös och i behov av jeans....

Question timeeeeee.


Nu tänkte jag ha lite frågestund här! Om ni undrar något såklart? Fråga på! Vad som helst. Typ.

Hårförändringar. IGEN.

Känner att jag inte har så mycket att skriva här just nu. Jag har ganska fullt upp med träning och pluggande. Kanske vill ni höra något mer om det?

Imorgon ska jag iallafall till neurologen, hoppas verkligen att hon inte är lika konstig som hon var vid mitt första besök. Eftersom att jag ibland, eller ja, ganska ofta får väldigt ont i huvudet så håller vi på att utreda det nu. Vid mitt första besök var doktorn väldigt stressig och ställde massor med frågor som jag knappt fick svara på. Så jag hoppas verkligen att det är bättre med det imorgon. Efter neurolog-besöket ska jag spendera några timmar hos frisören. Just nu har jag ingen aning alls om vad som kommer hända med mitt hår, men antagligen kommer det att bli ljusare. Hmmmm.....Lägger kanske upp en bild på hur det ser ut sen om folk vill se!

Nu ska jag kolla på Sveriges Mästerkock Finalen även om jag är väldigt besviken på att Ubbe, som jag hejade på, inte är med!


Summerbreeze.

Idag vet jag inte riktigt vad det har varit med mig. Har verkligen varit jättetrött hela dagen. Sov typ 12 timmar.
Var på body pump både igår och idag, känns verkligen skönt att inte vara så förkyld längre. När jag väl kommit igång med träningen så vill jag ju inte att det ska avbrytas av sjukdomar, så inget mer sånt tack!
Imorgon blir dagen förmodligen tillägnad plugg. Vill helst få allt klart så jag slipper tänka på det resten av veckan.

Nu när det har blivit lite fler läsare här så skulle det vara kul med lite feeeeeeeedback. Vad tycker ni? HEHE.


The Hunger Games.

Igår var jag och Joel på bio och såg The Hunger Games. Den hade premiär i fredags så det var helt utsålt där vi var.

Jag har sett fram emot filmen, den är verkligen annorlunda jämfört med de flesta filmer som finns och produceras just nu. Filmen utspelar sig i Nordamerika inte alltför långt in i framtiden. På grund av ett krig så har i princip hela Nordamerika blivit "landet" Panem som är indelat i tolv distrikt och en huvudstad. Varje år anordnas "The Hunger Games" där en kille och en tjej mellan 12-18 år blir valda genom en lottdragning att tävla till döden på en arena mot de andra distrikten. Bara en kan vinna. Arenan är inte någon boxnings-ring utan den ser olika ut för varje år, det kan vara öken, skog och så vidare. De ska dessutom få folk att tycka om dem eftersom att det är ett tv-program där de som tittar kan välja att sponsra den de hejar på.

Ja, det där var väl typ vad den handlar om, den är baserad på en serie böcker som jag verkligen planerar att läsa. Ibland var filmen lite förutsägbar men det gjorde inte så mycket faktiskt. Så, se den! Den är väldigt väldigt välgjord.  

Sunny Road.

-När man är sjuk så har man ganska tråkigt. Det händer inte så mycket när man är sjuk.
Alexandra Lyssarides 2(0)år.

Ja, det är väl typ den nivån det är på vad som händer i mitt liv just nu. Jag håller även på att skriva ner viktig fakta som jag kan behöva inför kommande uppgifter inom Etik och Livsfrågor. Nörd och sjuk.
Det är faktiskt väldigt konstigt att jag helt plötsligt har upggifter som ska lämnas in, sidor i böcker att läsa och betyg att tänka på igen. Än så länge går det bra med det hela, orkar inte med Brännkyrka-flashbacks av ångest över allt som skulle göras, sen har jag ju inga retarderade lärare att handskas med och heller ingen rubbad skolledning, så det känns iallafall soft.
Ska dock inte jinxa det hela. Även om jag bara har telefon- och mailkontakt med mina lärare betyder det inte att allt är frid och fröjd.


Time for Spring.

Imorse när jag vaknade så mådde jag faktiskt väldigt bra. Så jag strosade iväg i det fina vädret till mitt body pump-pass. Det var ingen bra idé. Jag är alltså inte frisk än vilket suger! Jättefint väder och glädje i luften medan jag ligger inne och blöder näsblod och har feber. BAJS. Dagarnas höjdpunkt är typ när Big Brother börjar. Haha.

Det som är "bra" med att vara sjuk är att man får tid att tänka och fundera över vad man vill göra, i sommar och så. Jag håller på och funderar jättemycket hur jag ska göra med Hultsfred. Ska jag åka eller inte? Det lutar mycket åt att åka nu, för vad ska annars "det roliga" vara i sommar? Jag ska jobba jättemycket så jag kan inte åka på någon annan festival eller åka utomlands. PLUS att det kommer massor med bra band.


Whine whine.

Åh, det är så tråkigt att vara sjuk! Jag som kände att jag började friskna till igår, imorse när jag vaknade kände jag mig verkligen döende. Näsblod resten av dagen gjorde inte saken bättre. Jag vill ju ut och gå och träna och sånt, men det är bara dricka massa té och förhoppningsvis bli frisk. Imorgon är det kanske lite bättre, isåfall ska jag iväg på ett pass jag bokat in. Det är så himla tråkigt att bara vara hemma hela dagarna.

Har iallafall upptäckt "Draw Something" som jag och Ludd är kungar på! WHATTAP!


Nittonde Mars.

Har haft en jätterolig kväll med en STOR överraskning! Hohoho! Kände att jag frisknade till på en gång.
Ska försöka ta mig iväg på träning imorgon, håller tummarna för att förkylningen fortsätter att bli bättre.

Nu ska jag se på det sista avsnittet av Walking Dead och sova.

Att festivala eller inte festivala....

Alltså, hur mycket bra artister är det inte som kommer till Hultsfred i år? Beslutet är nästan fattat, men jag måste kolla upp några grejer till innan jag bokar min biljett. Jag har aldrig varit på festival, så det blir första gången för mig. Det kommer bli jättekul!

Några som kommer är Gorillaz, Mumford & Sons, Justice och The Kooks!

Sunday sunday.

Det blev ingen träning för mig idag. Har känt mig jättedålig hela dagen. Blev säkert smittad av någon sjukling på vårdcentralen när jag jobbade(damn you!!!). Imorgon sätter pluggandet igång för min del, måste försöka komma på något sätt så att jag inte glömmer bort vad det är jag behöver göra varje vecka, skulle ju vara ganska skönt att klara av allt plugg redan i början av veckan så man inte sitter sönderstressad på söndagskvällen.

Nu ska jag se på Big Brother, har inte direkt någon som jag hoppas åker ut. Men vi får se!


University.

Nu har jag sökt till högskolan! Spännande! Får se om mina kompletterade betyg räcker till för att komma in där jag vill gå. Hmmm....

Toys/Joys.

Jag orkade ta mig iväg till Sannas födelsedagsfest även fast jag kände att det skulle varit ganska skönt att bara ligga i sängen och ta det lugnt hela kvällen. Eftersom att pluggandet börjar på måndag så får man ju passa på när det fortfarande tillåts. Det var väldigt kul att träffa alla trevliga människor, men den djävulska allergin ville såklart inte samarbeta med mig så jag kom hem ganska tidigt. Många glada St Patricks day-firare såg jag påvägen hem också.

Imorgon är planen att gå på body pump, men just nu känns det ganska så skeptiskt. Damn you allergy! Så elakt att jag ska bli förkyld på samma gång också. Annars får jag väl stanna hemma och fortsätta städa mitt rum, som förövrigt faktiskt börjar bli ordning på. Det är helt sjukt hur mycket småprylar jag har sparat på, små leksaksgubbar till exempel. Jag har jättesvårt att bara slänga iväg dem, de var jättekära leksaker till mig när jag var mindre. Men det kanske finns något annat barn någon annanstans i världen som kan  ha nytta av dem istället. Nu ska jag sluta svamla och sova.


S:t Patricks day

Igår var jag hemma hos Jenny och Nicklas, de har köpt en ny soffa som vi monterade ihop. Det var verkligen inte det lättaste att följa den instruktionen, men tillslut blev allting rätt och soffan är väldigt fin.
När jag kom hem städade jag min garderob och tittade på Big Brother. Jag har faktiskt inte någon aning om vem som kommer åka ut på söndag, blir spännande att se.

Ikväll är det mening att jag ska på en födelsedagsfest, men just nu mår jag inte alls bra. Allt pollen blandat med en elak förkylning gör inte mig glaaaaaaaaad. Men men, får se om jag blir mer taggad senare.
Förresten så skypade jag med Petronella imorse! Hon bor i Dublin nu och idag är det S:t Patrick's day, det betyder att det är fest hela dagen på Irland. Förhoppningsvis kommer jag kunna åka och hälsa på henne innan sommaren, det skulle vara jättekul!

Nä, nu ska jag kurera mig med te, täcke och The Sims.


Caligola.


Allergies.

Fyfan, här sitter jag med en otroligt täppt näsa, halvsvullna ögon och kliande hals. Vårvädret är verkligen jättehärligt, dock verkar jag år efter år glömma bort något mindre roligt som kommer fram samtidigt som solen gör det - pollen. Jag blev märkbart allergisk efter att jag hade en stor allergisk reaktion mot penicillin för fem-sex år sen. Sån tur är så är inte min allergi så extrem, lite medicin och så brukar det bli bra, men det är såklart beroende på hur höga halter det är av olika pollen och så vidare.

Blä. Tur att det bara är en så kort tid. Godnatt!

Choices.

Nu är det dags för nästa rage ifrån mig.

Jag har inte direkt brytt mig så mycket om valkampanjerandet i USA, jag vet att republikanerna varje gång är väldigt bra på att hitta jordens absolut mest korkade människor men någon måtta måste det väl finnas?
Nu verkar det alltså stå mellan Mitt Romney och Rick Santorum. Jag vet inte så mycket om Romney men en av Rick Santorums drivfrågor är att han vill ta bort alla preventivmedel och kriminalisera abort.
Det låter helt sjukt enligt mig och jag förstår inte hur någon kan tycka det låter som en bra idé.
Alla ska få tycka vad de vill och så vidare, men det här handlar om andra människors hälsa och framförallt ett barns hälsa, det vill säga det barn som kanske inte ens är önskat. Det är så uttröttande att höra att det är "Gud" som ska avgöra det, inte människan.
Ska alla icketroende i USA lägga sina liv i en Guds händer alltså?

Jag förstår verkligen inte att folk röstar och stödjer den här människan, men det gör dem uppenbarligen.
Igår vann han nämligen primärvalen i Mississippi. För världens skull hoppas jag verkligen att demokraterna vinner igen. USA är ett land med så mycket makt och jag tycker inte att den som förfogar den makten ska vara en man med värderingar från stenåldern.

The Sun is Shining.

Det är jättefint väder ute! Sol sol sol. Jag ska snart iväg på ett pass body pump. Har smörjt in min onda axel med linniment de senaste dagarna så den känns faktiskt bra igen. Min rygg är dock ganska så osammarbetsvillig, skulle egentligen behöva gå till någon ryggdoktor som kan få ordning på den. Well well, det är ett senare projekt.
Adjöss!

Sommar, Sol & Ljust Hår.


CSN & Planering.

Jag har suttit och läst lite om hur min individuella studieplan ser ut. Det känns faktiskt väldigt skönt att det är en ganska strikt planering, framförallt så står det exakt vad man ska göra per dag och per vecka. Eftersom att jag ska läsa på distans och inte är sådär jättepluggsugen egentligen så känns det väldigt skönt. Nu är det bara att följa planen, jag hoppas verkligen att jag klarar det! För det är skönare att spendera en timme om dagen än en hel dag i veckan ändå. Man kan såklart göra klart allting på en dag och skicka in det om man vill, men det beror på hur stor veckouppgiften är.

Imorgon ska jag till gymmet, springa lite och gå på Body Pump. Planen är också att försöka få tag i CSN, vilket känns som mission impossible. Hoppas på att jag får någonslags studiebidrag eftersom att kurslitteraturen inte är så särskilt billig. 
 
Nu ska jag se klart på Big Brother och sova. Är det bara jag som tycker att Rodneys hår har en extrem likhet med ett penntroll?

Study.

Så, nu har jag fått brev från en skola gällande KomVux kurserna. Jag har kommit in på två av tre kurser, den tredje är på en annan skola så jag hoppas verkligen jag får besked om den imorgon. Det känns ganska osoft att plugga, men skönt att jag slipper gå till någon skola, att jag kan göra allt hemifrån vid min egen dator.
Blir väldigt irriterad då det står "Det är viktigt att du har kurslitteraturen redan första kursdagen. Beställ därför i god tid!"....Ja det är ju lätt när man får information mindre än en vecka innan. Oseriöst. Jaja, jag har iallafall beställt böcker nu.

In my mind.

Idag är jag helt slut efter träningen igår och i söndags, så jag ska bara lata mig och invänta ett brev från KomVux. Kommer det inte idag är de ju mer retarded än vad man tidigare trott. Mina kurser börjar alltså den 19e mars, det vill säga om mindre än en vecka men jag har inte fått något antagningsbesked än. Raget som pågår....
Om jag inte kommer in på alla kurser vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det är egentligen väldigt konstigt att man får beskedet mindre än en vecka innan då man måste förbereda sig med kurslitteratur och så vidare. Jag vill liksom inte lägga ut en massa pengar på något jag inte vet om jag ens kommer ha nytta utav. Well well.

På facebook pågår förresten en stor diskussion om armhålsbehåring, på kvinnor. Förra veckan var det Kony,
nu är det armhålor. Vem bryr sig egentligen? Jag förstår inte hur det ens kan bli ett attraktivt diskussionämne.
För mig är det självklart. Ens egen kropp ens egna val. Sen får folk tycka vad det vill. Frågor på det? Nej.
 




Animal.

Det är så konstigt, även fast jag inte direkt bryr mig om vilken låt som vinner melodifestivalen(så länge det inte blir en till opera på varken svenska eller engelska)så satt jag ändå och var jättenervös när alla röster räknades upp igår. Jag gillar Loreens låt så det känns ju kul att en bra låt för en gångs skull vann. Det kändes dock ganska snopet för Danny som tydligen snubblat på målsnöret flera gånger tidigare. Sad sad.

Idag har jag inte gjort så mycket, än så länge, om någon timme ska jag gå på ett body pump-pass och sen åka vidare till Joel och äta middag. Jag och mamma skruvade iförsig i ett handtag till min garderob, tidigare har det bara suttit två skruvar där som jag titt som tätt råkat spetsa fingrarna, armarna och till och med ansiktet på.
Nu är det slut med det, hehe. Min storstädning av rummet går väldigt långsamt framåt, det känns till och med stökigare än vad det var när jag började. Hmm...


Slow Saturday.

Igår blev det ingen kort introduktion som jag hade trott, det blev en hel dags jobb. Det gick bra och var väldigt kul att få träffa de som jobbar på vårdcentralen. Jag lärde mig lite nya grejer som jag kommer ha nytta av, det är lite mer administrativt arbete som man gör när det inte finns något annat att göra så det känns jättekul. Blev en del dötid när jag jobbade i julas, så det är bra att det finns något vettigt att sysselsätta sig med.
På måndag ska jag tillbaka och lära mig det sista jag behöver veta.

Idag har jag varit på teater med Joels familj. Vi såg Nils Holgersson på Musikmuseet. Det var bara fem skådespelare varav två mestdels agerade musiker. Hela föreställningen var i ett stort tält, så hela grejen var väldigt annorlunda och bra!

Ikväll är min plan att ta det lugnt, jag ska nog kolla på vem som vinner Melodifestivalen och äta god mat. Tjoho!
 

Introduction.

Idag ska jag iväg och jobba. Eller ja, jag ska på introduktion på en annan vårdcentral som jag ska jobba på.
Nu kan jag ju själva systemet så jag ska mest kolla var de har sina grejer och så. Det är ganska så mycket större på den vårdcentralen så jag hoppas det inte blir för mycket.

Den stora frågan är egentligen vad man ska ha på sig. Vinterjacka? Vårjacka? Kängor? Converse? Är det kallt eller varmt ute? Ogillar verkligen det här förvirrande vädret, iförsig bordeman ha vant sig vid det svenska vädret nu, meeeeeeeen men. Nä, nu får det vara nog med svammel.


.

Ville bara meddela att jag vill ha ett djur. Ett mjukt djur!
Och att jag har tränat idag.
Godnatt.

Be the change you want to see in the world.

Jag känner mig ofta frustrerad, ganska liten och obetydlig när det kommer till alla stora saker som händer i världen. Exempelvis regimen i Syrien, att oskyldiga människors liv tar slut medan jag sitter här vid min dator. Vad kan egentligen jag göra? Vad kan någon göra?
Det här klippet kom upp på facebook och jag brukar oftast inte titta på klipp så ofta alls, men eftersom att så många delade just det här så gav jag det en chans.
Klippet är tjugonio minuter och jag tycker att det är tjugonio minuter som alla borde ta sig tiden att se.
Det handlar för mig inte bara om just det här, utan om allt. Allt det som vi vill förändra går att förändra och här är beviset på det.


Somebody that I used to know.

Alltså! Jag blir så irriterad på mig själv, jag ogillar verkligen utseendet på min blogg. Eller nja, det är bara vitt, text och en bild på mig, så jag ogillar snarare bristen på utseende. Men, jag förstår verkligen inte hur man gör. Jag har prövat på att ändra om med design och sånt en gång och då förlorade jag min bakgrund(som förövrigt var en massa söta djur!!!!). Jaja, end of rage.

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Följde med mamma och handlade i centrum. Alla hyror på lokalerna i centrum har tydligen chockhöjts så det är massa affärer/matställen som måste stänga. Så jag gick verkligen loss på all rea i Fruängens Centrum wooooooooo! Två nagellack blev det. Hehe. Hämtade också ut min PERSONLIGA allmanacka. Jag är väldigt nöjd med den, om någon vill se hur den ser ut är det bara att säga till!
Det som stör mig är att jag fick en avi där det stod "Ditt paket är för stort för att delas ut" och så är paketet inte större än ett vanligt brev. Lata postmän!

Bodypump.

Nu ska jag strax bege mig mot gymmet för ett pass bodypump. Har inte känt av träningen i efterhand alls de senaste gångerna så idag är det dags att öka. Wheeeew!

Fourlegged, furry friends.

Idag var jag uppe tidigt! Åkte och handlade med mamma och kollade på Arken Zoo i Kungens Kurva. Till min stora besvikelse hade de tyvärr bara fiskar där, jag var mer ute efter något lurvigt djur med små tassar och mjuka öron. Jag har haft råttor förut och nu tänker väl många "Usch vad äckligt med råttor" men de är faktiskt riktigt mysiga djur, smarta dessutom. Jag älskar ju djur och vill gärna ha jättemånga, gärna en hund, en katt och så vidare. Dock passar sig inte riktigt ett sånt krävande djur just nu, men en liten gnagare skulle däremot passa jättebra. Jag har absolut inte bestämt mig för att skaffa något djur än, det är bara en tanke.
I djuraffären så fanns det dessutom massa roliga burar till billigt pris.

Jag vill verkligen gå till en seriös djuraffär om jag nu ska köpa något djur. När jag hade råttor förut så började det hela med att jag köpte en råtta. Hon blev bara tjockare och tjockare trots att vi gav henne bra mat och helt plötsligt hade jag en dag tolv råttor istället för en. Råttbebisarna var såklart jättesöta, men det blev alldeles för mycket så vi ringde till djuraffären och förklarade och de tog sitt ansvar(haha). Jag behöll tre råttor och mamman såklart. De fick bo i en stor fågelbur där de mest låg och softade i sina hemmagjorda hängmattor om dagarna.

Nu får jag helt enkelt fundera över om jag är villig att ta på mig ansvaret med ett djur, det är ju inte bara kul, man måste städa buren, de smutsar ner och så vidare. Det blir inte direkt lätt när man sitter och kollar på gulliga bilder på massa gnagare på nätet.
 

Balkonghäng i solen.

Vilken fin och solig dag det har varit idag! Helt sjukt hur kallt det blev så fort solen gått ner dock, något jag såklart inte tänkte på när jag gick ut i min tunna jacka, sjal och converse. Den där förkylningen jag berättade om förut ser det ganska ljust ut för. Jag och Joel var iallafall hemma hos Jenny och Nicklas. Vi satt på deras soliga balkong och åt nybakta bullar som min mamma gjort. Det känns väldigt skönt att se solen igen och jag hoppas VÄLDIGT mycket på att det ska bli vår och att vi slipper några överrasknings-snökaos historier.

Imorgon har jag inga storslagna planer. Städa städa i rummet och eventuellt leta reda på en hårmunk på stan. Mitt hår ser inte så tjusigt ut längre, rött var kul men färgen lossnar väldigt snabbt, så nu blir det mest uppsatt hår för min del. Ibland är det inte så lätt att få till en snygg ballerinaknut(särskillt inte med olikfärgat hår)så då kan en hårmunk vara bra att ha. Mitt hår blev inte alls slitet av att bli rött, så det känns skönt att jag inte behöver vänta så länge tills nästa frisörbesök. Då blir det definitivt blondt hår igen.


Rock the House.

Gah, jag blir galen. Jag försöker att boka in träning för nästa vecka, men det är helt sjukt vad alla platser tar slut snabbt. Till nästa lördag är det redan fullbokat på det jag vill gå på. Men men, det brukar oftast vara en del som avbokar i veckan eller samma dag så jag får helt enkelt hålla koll.

Idag ser det alltså ganska mörkt ut för träning, det kanske är lika bra eftersom att jag är påväg att bli förkyld. Vill verkligen inte bli ordentligt sjuk. Mamma hade influensan hela förra veckan men jag lyckades inte bli smittad, yay! Det skulle vara så tråkig att efter det bli smittad av någon random klåpare som inte kan hålla för munnen när den hostar och nyser på tunnelbanan.


The Sims.

Ah, jag har återigen börjat spela The Sims 3. Igår satt jag och spelade i tre-fyra timmar utan att fatta att tiden gick. Helt galet. Det känns helt okej att bryta av städandet med lite spelande dock.
Det brukar inte ta så lång tid innan jag tröttnar på att spela, typ när man har nått alla mål man har med sin sim, eller om de får ett fult barn, hehe. Det roligaste är ändå att få dom att lyckas med sina jobb, familj och så vidare.
Det är bara så tråkigt att man bara kan ha ett hushåll per spel liksom, man kan inte hoppa omkring så som man kunde förut. Det kommer tydligen ett The Sims 4 snart. Hmmm....

Shape Up.

Jag har just upptäckt en asnajs app. Den heter Shape Up och är en kaloriräknare. Jag har haft två appar tidigare, en för träning och en för mat, men den här har liksom båda i en. Ska testa den, jag hoppas den motsvarar mina förväntningar. Den är dessutom helt gratis!

Vårväder.

Alltså, jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på när det gäller städandet i mitt rum. Det är helt sjukt vad mycket grejer jag har som jag glömt att jag har. Lådor fulla med små porslinsdjur och småsaker, men det måste göras. Det är i princip det jag har hållit på med hela veckan och det är låååångt ifrån klart.
I onsdags var jag med min faster på Sturebadet hela dagen, det var verkligen helt underbart! Vi gick på yoga, åt jättegod mat, badade och bastade. Det var verkligen en jättebra 20-års present!

Idag är jag lite bakis och snorig så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt, förhoppningsvis lyckas jag fortsätta med det oändliga städandet av rummet, bläää. Förresten, det har typ blivit vår. Det känns otroligt skönt att man äntligen kan strunta i dunjackan och ta på sig converse istället för kängor. Wihu!

RSS 2.0