Sista Augusti.

Godmorgon! Idag är det dags för ett frisörbesök. Det sista var typ i januari så det ska bli skönt att få fixa till håret lite. Håret ser inte så värst bra ut när man har en jätteeeeeeelång utväxt. Får se vad vi hittar på idag! Efter det blir det jobb som vanligt. Känns som om det enda jag gör iprincip är att jobba, har inte träffat några av mina kompisar på hur länge som helst. Men det får väl vara så nu så jag har pengar att leva på när jag kommer hem från Thailand. Då får vi se om jag stannar kvar på samma jobb, det är inte så troligt faktiskt. Det är slitigt. Det är inte det att människorna eller cheferna inte är trevliga. Tvärtom så är de faktiskt hur bra som helst, men jag orkar inte sitta vid en dator hela kvällarna, det är liksom inte så roligt. Men men, vi får se om jag kanske får tag i ett annat jobb. Tills dess fortsätter jag med det här.

Nu ska jag gå ner och göra i ordning lite frukost och läsa tidningen! Hoho!

Situations.

Jag läste två artiklar nyss i Söderort som handlade om bostäder. Dels var det en där någon skrev om hur svårt det är för studenter att få tag i bostäder och en om att det är nu man ska köpa bostad i och med att priserna kommer gå ner i höst. Det är verkligen ett pussel med bostäder överhuvudtaget. Jag tror det enklaste är att köpa en bostadsrätt, för det går faktiskt även om man inte har miljoner att tillgå. Hyresrätt känns omöjligt om man inte har kontakter. Vilken DJUNGEL av bostadsfrågor det är. Haha, seriösheten i det här inlägget är inte så stor, men förhoppningsvis kommer jag hitta en lägenhet till mig innan det här året är slut. Det kommer inte bli så lätt, men det ska tamigtusan gå.

Ny vecka igeeeeeeen...............böh.

Nu är jag hemma från Norrköping igen. Det har varit en väldigt rolig helg med personer som jag tycker mycket mycket om! Jag har lärt mig att pizza är godast kall och att jag antagligen är allergisk mot myggor. Ovant att vara i en lite mindre stad så långt bort från hemma. Men det kanske kan vara bra, särskilt om man pluggar, då finns det verkligen tid för ro och koncentration. Imorgon är det jobb som gäller igen. Den kommande helgen är den enda som jag inte har något planerat, sen kommer jag att ha fullt upp innan jag åker iväg till Thailand.
I veckan ska jag iallafall försöka ta mig till frisören, var inne och pratade med en tjej i fredags som var jättesnäll och förstod precis vad jag ville göra med håret.

Nä nu ska jag hitta något att äta.


Norrköpiiiiiiing

Godmorgon! Jag trodde jag skulle sova till klockan tolv, tidigast, men icke. Vaknar halv elva... Well kanske lika bra. Ikväll ska jag nämligen hoppa in i en bil med Maja och Fred för att köra ner till vår vän Wille i Norrköping. Vi ska fira hans födelsedag bland annat. Det ska blir roooligt! Men jag tycker alltid det är lite jobbigt när man är så långt hemifrån. Men äsch! På söndag kommer jag tillbaka igen. Det känns verkligen som om helgerna går så otroligt fort. Tror jag ska göra om mitt schema på jobbet så jag kan vara ledig fredagar. Men det blir nästa veckas problem. Nu ska jag vila lite innan jag åker till Liljeholmen för att inhandla lite grejer.

Adjökens!

Höstligt värre!

Höstens köp: Jag har investerat i en mörkgrön/brun höstjacka. Smycken och halsdukar kommer också inköpas!
Höstens behåll: Allt som jag känner för att använda till hösten, särskillt mina kängor som jag köpte förra året.
Höstens släng: Tycker inte att det finns något som man behöver slänga. Att återanvända är alltid bra! Dock tycker jag att de personer som har leggings utan att ha långa linnen borde tänka över det, inte så uppskattat av resten av omgivningen...hehe.
Höstens stoppa undan: De lite mer färgglada plaggen. Särskillt i pastellfärger. På hösten ska det enligt min smak vara mer jordbaserade färger.
En ideal höstoutfit: Kängor, leggings, något fint långt linne, kofta och en mysig halsduk. Givetvis massa smycken också! Hoho.
Trivs bäst i: Oversize koftor, långa linnen/klänningar och strumpbyxor.
Bästa stiltipset: Ta på dig det du tycker är snyggt och trivs i. Kan vara en bra idé att kolla sig i spegeln innan man drar ut också.
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart. Haha, iallafall tidigare år. Ska försökar variera mig mer i år.
I höst kommer jag gå klädd i: Känns som om det är självklart efter det jag tidigare skrivit: linnen, leggings, koftor och kängor.
Men absolut inte i: Jag lär antagligen inte gå runt i något som tillhör den lite mer preppy-stilen. Sånt lämnar jag till Stureplans-folket.
Jag doftar just nu: Amor amor eller möjligtvis lite persiko-body lotion.
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Hmm.. en riktigt najs väska eller ett par lite lägre boots.


Heart Of Chambers

Idag slog jag rekord på jobbet, yay! Känner dock att jag måste finslipa mitt CV och lämna ut det på en del ställen. Dels för att få lite mer erfarenhet inom vård/service-yrket och även för att det är lite som att åka berg- och dalbana att jobba som säljare. Inte så stabilt, särskillt inte med provision och så, visserligen har jag min grundlön men ja jag vet inte. Jag vill ha en mer stabil inkomst så att jag kan flytta hemifrån. Haha, det är iprincip det enda jag skriver om jobb, resa och att flytta hemifrån. Tjatig cheeeeey. Dock är det svårt att inte skriva om det när det verkligen är det som kretsar runt som mest i mitt huvud. Hitta lägenhet, flytta hemifrån. Jag kan inte sluta tänka på det! ARGH! 

Förövrigt har jag kommit på något som jag verkligen måste bli bättre på. Att passa tider. Tror de flesta av mina vänner kan intyga att jag ofta kommer försent. Det är så irriterande att komma sent och att aldrig dyka upp när man bestämt. Så den här hösten ska jag bli bättre på att hålla tiderna. Idag till exempel, jag hade ju planerat att gå till frisören för att göra en bedömning av mitt hår. Men nej, självklart gör jag ingenting i hur länge som helst och får istället stressa iväg till tunnelbanan för att komma i tid till jobbet. Inte bra inte bra. Får försöka hinna med det imorgon iallafall... Ser förövrigt ut som om jag har pottfrisyr på högersida. Min gamla sidecut har blivit så lång nu att den är precis för kort för att ha den i toffs, men för lång för att det ska se bra ut. Väx sidecut, väx.

Tuessssssssssday.

Goddagens! Har sovit länge och ätit god frukost. Känns lite surt att kvällen kommer spenderas på jobbet, men förhoppningsvis ska det gå bra. Hade tänkt åka förbi en frisör i Liljeholmen innan jobbet och kolla vad de säger om mitt hår. Jag har tänkt göra det lite mörkare, med ljusa slingor, innan jag åker. Mest för att slippa bli fullkomligt vithårig under Thailands-resan. Sen är jag ganska trött på att gå runt med en mörk utväxt och gult hår. Heeee. Blir spännande att se vad de säger. Brukar ofta få en liten tillsägelse för att jag inte är och klipper mig tillräckligt ofta. Mamma brukar klippa topparna på mig och det är främst för att jag inte vill betala typ 250 spänn för något som mamma kan göra minst lika bra.

Har förövrigt sjukt dåligt samvete över hur lite jag har använt mitt gymkort under sommaren. Men nu ska det bli ändring på det! Ska kolla det nya höstschemat och börja med träningen igen.

Resfeber redan?!

Jag börjar få lite resfeber. Ja, redan. Inser att jag tjatar mycket om resan, men det är en väldigt stor grej för mig. Börjar inse att det faktiskt kommer kännas att vara borta från alla vänner och Joel. Tjugotre dagar rör det sig om, jag struntar i hur jetlaggad jag är när jag är hemma igen, för då ska jag tamigtusan träffa er alla! PÅ EN GÅNG!
Ska inköpa en hårspray när jag är där, den ska jag ha som skydd mot spindlar och dylikt som inkräktar. Får hoppas på att den inte kommer komma till användning. Har mailat med pappa en del nu iallafall, då känns det hela lite bättre. Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av True Blood, säsongen börjar lida mot sitt slut nu. Jävla skit. Borde visas oftare än en gång per år.


I set fire to the rain and I threw us into the flames.


Hihi, hittade den här bilden på datorn. Typ tagen tre minuter efter att jag
piercat läppen förra året. LOL!

Resa resa resa resa.

Stört. Om en månad kommer jag irra runt på Arlanda och leta efter rätt gate alldeles ensam. Jag känner mycket gällande resan. Läskigt, konstigt, kul, spännande, lite oro och så vidare. Man vet ju aldrig hur det blir när man kommer fram, men jag hoppas på att det kommer bli en rolig resa(vilket jag är ganska säker på att det kommer bli). Tjugotre dagar ska jag vara borta, den längsta resan för mig någonsin hittils. Jag har påbörjat vaccinationen mot Hepatit A och B, ska även ta ett drick-vaccin som är emot mag- och tarmsjukdomar av olika slag. Bland annat kolera. Jag kommer att komma fram precis när regnperioden tar slut. Jag hoppas på att solen kommer vara med mig alla dagar på resan!
Konstigt nog oroar jag mig inte så värst mycket över den tio och en halv långa flygresan som väntar mig, kanske borde köpa några böcker. Sist jag var utomlands, det vill säga när jag och Josefine var i Laganas, så hann jag med att läsa fyra böcker om jag inte minns helt fel. Eftersom att resan är tre gånger så lång den här gången så kan böcker nog vara en bra idé att ha med i packningen. Några boktips? Jag gillar främst självbiografiska och verklighetsbaserade böcker, men böcker från både Twilight-serien och Sookie Stackhouse Novels går också bra. Hehe.

Samma nätter väntar alla.

Bläääää.........Jag vill skriva fast jag vet inte vad jag ska skriva. Det jag skriver är något som jag skrivit om några gånger förut, och det handlar helt enkelt om att allt kan vara så bra i livet men ändå så mår man inte bra. Det tycker jag är konstigt. Eftersom att jag har ett stort intresse för psykologi så är jag medveten om att det kan vara något annat, något gammalt olöst som skapar det här kaoset. Frågan är då givetvis vad? Vad är det som gör att allt känns så tungt när det borde vara så lätt? Jag blir så frustrerad och trött på det hela. Det måste få ett slut, för jag tänker inte ha en sån höst och vinter som jag hade förra året. Jag tror jag behöver ändra inställning faktiskt. Framförallt tror jag jag behöver flytta hemifrån. Fan att det ska vara så otroligt svårt att få tag i en lägenhet.
Godnatt.


What to do after work....

Ligger i soffan med en filt och ett glas iskaffe. Har jobbat sex dagar i rad och det känns, är så trött och sliten. Ikväll ska jag nog bara ta det luuuuuugnt och imorgon ska jag sova sååååå länge det bara går. Nu är jag hungrig, det blir köttfärslimpa med champinjoner, sås och kokt potatis till middag. NOMNOMNOM!

Set fire to the rain.

Godkväll! Har haft en bra vecka hittils på jobbet. Två dagpass kvar så får hålla tummarna för att det går minst lika bra. Nu ska jag snart lägga ifrån mig datorn och försöka sova. Efter jobbet imorgon ska jag åka till East Street där Joel ska göra klart sin tatuering! Cooooolt! Ska försöka ta mig förbi en frisör som kan avgöra vad vi ska hitta på med mitt hår också. Hmmm......


Fiska fiska!

Ingen bär en krona utan törnerna i kransen.

Idag gick det faktiskt väldigt bra för mig på jobbet. Man får väldigt mycket mersmak för att arbeta som säljare när det går bra, dock inget som jag skulle vilja satsa på rent framtidsmässigt. Efter jobbet träffade jag Maja och Petronella som satt under en bro i Slussen. Mysigt även om det sprang runt råttor där. Nu ska jag snart gå och lägga mig, eller ja, det är tanken iallafall. Imorgon ska jag nämligen hämta ut vaccin och ta första sprutan mot hepatit inför Thailands-resan. Efter det ska jag på ett till läkarbesök, får se hur det går. Sen blir det jobb på kvällen också.

Lost and Found

Goddagens! Efter många om och men så somnade jag tillslut igår. Just nu sitter jag och väntar på att kolla på det senaste avsnittet av True Blood. FY TUSAN vad den serien är bra! Min favoritserie helt klart. Under tiden sysselsätter jag mig med att försöka hitta någon kul bild till facebook, något som inte är så lätt faktiskt! Böh.
Något jag önskar mig: En systemkamera. 
Inte en för avancerad, men liksom en bra systemkamera. Jag tycker om att fota, men jag har inte riktigt tekniken som krävs för att tycka att det är kul. Jag vill kunna göra mer! Men julen är inte alltför långt bort och likaså 20-årsdagen....

Anyways, jag har kommit fram till vad jag ska göra till hösten. Jag har tröttnat något otroligt på mitt hår, det är sjukt ljust i längderna och mörkt i rötterna på grund av solen och diverse blekningar. Så nu ska jag faktiskt skaffa mig mörkt hår. Nej, jag ska inte färga håret svart igen, det var ganska så misslyckat. Men ljusbrunt/mörkblond med lite slingor här och där. Det låter väl inte helt odrägligt va?


Lite så fast lite annorlunda ändå!

With you next to my there ain't no darkness I can't overcome

Fy vad kul att må illa, ha ont i öronen och vara snurrig när man hade tänkt sova. Vad är det här för nåt? Jag vill INTE bli sjuk. Bööööööööh. Jag känner mig lite hungrig också, men hur sugen är man på att äta när man mår illa? BLÄ. Blir irriterad. Dessutom insåg jag att mitt gymkort går ut i oktober, så jag måste verkligen se till att utnyttja det den här tiden som jag har kvar. Så fort höstschemat sätter igång så ska jag göra upp en plan för träningen, för man mår faktiskt så mycket bättre när man MOTIONERAR.

FÖRRESTEN! Om det skulle råka vara någon som kikar förbi min lilla blogg och har koll på hur man fixar till bloggdesignen så skulle det vara huuuuuur snällt som helst att få lite tips och hjälp!


 

Gold Lion

Tjoho! Igår var en bra dag. Jag började med att träffa Jenny i Slussen för att åka iväg och hälsa på kattungar i Bergshamra, dom hade blivit så stora! Söta söta söta. Om jag hade bott i lägenhet hade jag inte kunnat hindra mig själv från att köpa en av dom. Vi åt lite mat och klappade kattungar och kattmamma innan vi åkte hem till mig. Hansson joinade oss sen och det blev en sjukt rolig kväll! Vi satt ute på altanen och snackade skit och drack drinkar i flera timmar. Vi hann med en snabbvisit till Hellströms också där Hansson på något konstigt vis tappade sin plånbok. Ovärt! Det blev lite senare läggdags än vad jag tänkt mig, men jag har ändå jobbat idag, precis som det var sagt. Sex timmars arbete och typ, fyra timmars sömn kanske. Mjä. Det är inte att rekommendera faktiskt.

 
Jag har dammsugit golvet i mitt rum och tagit ett skumbad så nu känner jag mig ännu mer trött. Hur kommer det sig att man blir så trött av att bada? Hmmm.... Jag börjar känna mig ganska redo inför hösten förresten, visst, det är tråkigt att sommaren är över men det finns inte så mycket att göra åt saken. Hösten är ändå en mysig årstid då man kan ha på sig varma kängor, höstjacka, massa olika halsdukar och allt är allmänt NAJS! Inte för varmt, inte för kallt(det intalar jag mig iallafall nu...får se vad jag säger när det blåser och småregnar en mörk oktoberkväll). Jag har upptäckt att mitt intresse för kläder börjar bli lite svårhanterat. Garderoben räcker liksom inte till som det är och jag vill ju fylla på den. Jag behöver till och med i viss mån göra det.
Typ sådär vill jag se ut till hösten! Wihu! Nu ska jag sova, GODNATT!


The Return.


Har förövrigt välkomnat min läpp-piercing tillbaka. Är sjukt sugen på att göra en eller två anchor-piercings. Det får nog vänta tills efter den trettonde oktober dock, känns lite riskabelt att göra en ny piercing när man ska åka runt i andra länder den närmaste tiden. Hursom, anchors? Vad säger ni? Fint/fult? Placeringar?

En bättre dag.


Medan de sov.


En kväll med middag hos kusinerna och Monopol hos Petronella.
Imorgon vet jag inte vad som händer. Lär sova ett tag eftersom jag verkar vara inkapabel till att gå och lägga mig. Många tankar snurrar omkring i huvudet gällande allt möjligt. Ibland snurrar tankarna så fort att man får lite ont i magen. Det ontet i magen heter ångest och jag tycker inte om ångest. Inte ett enda dugg.

Asia

Då var det bestämt. Mellan den 20 september och 13 oktober kommer jag att befinna mig i Thailand. Läskigt? Ja absolut, men ändå så kul!

Asia

Då var det bestämt. Mellan den 20 september och 13 oktober kommer jag att befinna mig i Thailand. Läskigt? Ja absolut, men ändå så kul!

Varje gång är som den första gång vi sågs

Om du tänker på ditt liv så inser du snart att det finns otroligt mycket att vara tacksam för. Du har säkerligen en del riktigt bra vänner, kanske är du kär i någon, har storslagna planer för framtiden och så vidare. När jag tänker efter så inser jag att jag har mycket mer än vad jag oftast tänker på. Jag har helt enkelt en massa saker i mitt liv att vara lycklig över och att glädjas åt. Oftast lyckas jag väldigt bra med det, jag uppskattar verkligen allt som jag har i mitt liv. Det jag undrar är varför man inte alltid kan få känna så när det väl är så bra? För det är ändå inte ofta det är så. Konstigt inlägg. Jag undrar egentligen bara varför man ska känna att man mår dåligt när man inte har någon aning om varför? Ångest. Godnatt.

Bajs.

När mörkret faller

Det här med att drömma om saker, det är ett konstigt fenomen. Nu menar jag inte de drömmar som vi har när vi sover, utan andra drömmar. Som att nå det yrke man velat ha, skaffa en hund eller bli känd. Jag drömmer om att flytta hemifrån, ha en egen lägenhet som är min. Jag längtar något enormt tills det blir möjligt och jag önskar något så otroligt att det kommer att hända snart! Det är ändå ett stort steg att flytta hemifrån, det är på något vis då man blir vuxen på riktigt. När jag tänker på det känns det inte jobbigt någonstans.
Städa och diska? Inga problem, visst, ibland blir det stökigt men jag trivs bättre när det är något så när rent.
Mat? Jag älskar att laga mat, helst inte bara åt mig själv, men det fungerar.

Det enda jag känner är att det är liiiiiiiiite läskigt när det blir mörkt på natten och ljudet av en gnisslande tröskel kan förvandlas till en galen yxmördare. Det och att jag är väldigt bortskämd eftersom jag har en mamma som tvättar, diskar och lagar mat åt mig varje dag. På något vis känner jag att jag vill klara mig själv nu. För att kunna göra det så känns det faktiskt som om det är dags att flytta ut. Det enda lilla problemet jag har är att jag behöver en lägenhet.
Hmm.........


There's a fire burning in my heart

Hallåhallå. Fyyyyyyyy vad det har regnat och fortfarande regnar idag! Helt sjukt! Skulle cykla iväg till tunnelbanan förut, men det var totalt omöjligt, regnade så mycket att man inte såg någonting. Sån tur var fick mamma låna vår grannes bil så hon kunde köra mig till jobbet. Jobbade mellan 12-18 och det gick faktiskt ganska bra. Såna här regniga dagar tycker jag det är helt okej att jobba. Imorgon blir det jobb igen, iförsig först vid 16:30.

Ikväll hade jag tänkt hälsa på Maja som kommit hem från landet. Tjoho!
Fina fina Maja!


I feel so close to you right now

Kvällen igår var trevlig, trots att jag var extreeeeeeeeemt trött! Först åkte jag ut till Bergshamra där jag träffade fyra söta småsmåsmåkattungar och en minst lika söt kattmamma. Jag vill ha en kaaaaaaatt. En av dom katterna! Så sjukt söta, fick plats i en hand! Efter en hel del gullande med de små katterna så åkte jag och Jenny iväg till Medis där vi mötte Ludde, Josefine och Max. Det var uppenbarligen inte bara vi som hade tänkt gå ut till någon uteservering igår för det var helt fullt överallt. Sån tur var så är det inte så många som känner till Arken så där fanns det plats åt oss iallafall. Kul kväll helt enkelt!

Idag när jag skulle gå hem från Joel så visade det sig att inga bussar går, så jag började gå mot Zinkensdamm för att ta tunnelbanan. Påvägen blev jag mött och iprincip stoppad av Pride-tåget. Hela Hornsgatan var avspärrad och det gick inte ens att gå över till tunnelbanan, så jag kollade på paraden tills det började spöregna. Jag har aldrig riktigt sett paraden förut så det var kul. Det var väldigt kul att se hur många som visar att alla människor är lika mycket värda - oavsett kön och sexuell läggning. Det gör mig väldigt lycklig och hela Pride evengemanget tycker jag är väldigt viktigt.


------------

Hallihallå!!!!!!!! Har precis kommit hem efter det som skulle varit veckans sista arbetspass, men blev tillfrågad om att jobba på söndag vilket är heeeeeeelt okej. För det gör att jag är ledig nästa fredag! WIUUU friday friday osv. Nu är jag sjukligt trött och känner mig allmänt bööööööööh. Ska ta en powernap och en dusch, får hoppas att det löser sig efter det.

RSS 2.0