After a hurricane

Det blev inget pluggande. Jag följde med mamma till IKEA istället. Vi handlade några sista grejer till badrummet och det kommer bli jättebraaaaaaaaaaa! Jag fick en ny lampa till mitt skrivbord vilket verkligen behövdes, det är som att ha en liten sol i rummet nu. 

Nu är det dubbelt upp med Criminal Minds! Moho!
Godnatt!


Bild 06


En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
Jag och Matilda år....2007 tror jag?

Nanananaannaanaaaaaa

Easytone skorna är nog ett av de bättre köp jag gjort det här året. Dels är det sköna men de gör också så att jag får bättre balans hoho.
Igår tränade jag en kort stund med Erika, det går dock i princip inte att träna på gymmet vissa kvällar. Är helt fullt på alla maskiner. Idag kunde jag dock springa en mil utan att oroa mig över att folk ska bli grinigaaaaaaaaaaaa.

Nu ska jag faktiskt försöka plugga....................öh..............ja, betoning på försöka. Hehe.


Bild 05


En gammal bild på dig själv.

Crazy Heart

På temadagen idag var vi bara tre tappra personer. Miss för alla andra i klassen kan jag säga, det var faktiskt riktigt intressant! Jag och Ludde hann med en chai på vårt stammis-café vid skolan innan vi åkte hem också.

Äntligen är vårt badrum nästan klart! Det är lite mer saker som ska fixas men nu går det att duscha iallafall! Wiuu!
Imorgon är det vanlig skola, en dag närmre helg iförsig.
Tiden går fort.


Bild 04


En bild på en konstig tid i ditt liv.
2007

Heartbreak Sins

Helluuuuuuuuuuuuuuuuu! Ännu en tisdag förbi.
Idag spenderades den 135 minuter långa lunchen i musiksalen, det går framåt för mig och Jenny nu. Wihuuuuu!
Utvecklingssamtalet gick förvånandsvärt bra också. Jag fick tillbaka ett prov som jag tyckte gick ganska dåligt, men så fel man kan ha! MVG hade jag visst fått. GO ME! Wiuuu.

Imorgon är det temadag i skolan och det ska faktiskt bli ganska soft. Föreläsningar och live-uppträdanden ska det tydligen vara också. Efter skolan blir det iallafall träning i mina nya skor, hihi.


Godnatt gott folk!


Bild 03


En bild på någon i din familj.
Några av mina fina kusiner för ett par år sen!

Brand New Shoes

Idag har jag inhandlat ett par nya träningsskor. Det blev ett par Reebok Easytone. Det känns lite skumt att man inte står platt på marken utan på några slags balansbollar - typ. Hur som helst så undviker man felbelastning och så har dom även en del andra fördelar. Får se hur det känns när jag använt dom några gånger.

 

Bild 02


En bild på dig själv.

Bild 01


Några du umgås väldigt mycket med.


Tjyveri

Hihihi, nu snor jag den här listan från Josefine. Man ska lägga upp en bild för varje beskrivning eller vad man ska säga. Vi får väl se om jag lyckas fullfölja det här, men kan alltid testa!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på vart du vill vara just nu.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den senaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Sunny Days

Så var det söndag igen. Igår spenderade jag hela dagen med att promenera runt i Hägersten med Erika, sen blev det te på hennes altan i solen. Våren är här! På kvällen träffade jag Jenny och Adam vid Skanstull där det blev lite drinkar och sånt. Mycket kul!

Något sjukt som hände igår var när jag skulle gå och träna. Jag samlade ihop mina grejer, men hittade inte skorna. Nu har jag letat runt i hela huset ungefär men det finns inga skor någonstans! Jag har ringt till gymmet men där har inte några skor kommit in, jag är dessutom nästan helt säker på att jag tog med mig dom.
Så imorgon får jag åka in och köpa nya skor, iförsig behövde jag det ändå eftersom de jag har(hade?)inte är ultimata direkt. De kommer väl fram kanske, vi får se.

Ska se på någon film ikväll, imorgon ska vi nämligen göra recensioner på något i skolan. Får se vad det blir!


All this time

Hellu!

Nu är det helg igen och det jag har planerat är träning, plugg och vila. Den här veckan har passerat fort, kanske för att jag spenderat största delen av den hemma. Igår var jag iallafall i skolan för bland annat en musiklektion som var awesome! Det har varit lite segt att få ihop låtar och så, men nu känns det som att vi kommit igång.

Nu blir det pianospel!


Take a chance

Godkväll!

Hann med en tur till Liljeholmen idag. Fick med mig en hatt, ett par shorts och örhängen, allt för presentkortet jag fick i födelsedagspresent. Hihi. Nu behöver bara temperaturen bli lite högre så kan jag inviga alla sommar och vårkläder!

Imorgon blir det bokseminarium och prov i pedagogik. Det vill säga - GODNATT!


Mihihihihi

Åh vad glad jag blir när det är fint väder ute! Det är soligt och typ elva plusgrader. SOFT! Som jag längtat efter att vädret ska bli såhär. Har spenderat tre dagar instängd här hemma eftersom att jag varit sjuk, men i eftermiddag ska jag iallafall gå ut, får se hur det går.

Helgen har varit trevlig, bortsett från att jag blev sjuk på söndagkväll. Nu verkar det ordna upp sig iallafall.
Förresten hände något jättekul idag! Jag bestämde mig för att mäta mig, har inte gjort det på länge. OCH VAD HAR HÄNT? JO! JAG HAR VÄXT! Det trodde jag jag hade slutat med, men tydligen inte. Nu får alla långa människor akta sig, vem vet kanske blir jag 180? Hehehehe....
 
Ska hoppa in i min garderob och leta fram de vårigaste kläderna jag har nu! WIE!
 


Symptom of a stumbling

Helluuu!

Har verkligen inte haft någon tid att skriva något här under den här veckan. Har delat ut studentmössor, varit på kurser, gjort fyra prov och hunnit med att göra ett sömntest.
Igår så var jag ute med några vänner, det var trevligt även om hemvägen blev lite konstig hoho!
Idag har jag mest suttit och varit sur över att vi inte har något badrum. Det håller på att renoveras, vilket är bra, men det är inte så kul att vara beroende av andras badrum för att kunna duscha. BLÄ! Ikväll ska jag iallafall hem till Maja. 

Nu blir det mat!



The sun is shining

Vilken soft dag det är idag! Blev väckt av solen, vanligt fenomen under den delen av året solen faktiskt visar sig eftersom mitt rum har morgon/dagssol. Den här veckan har vi inte gjort så mycket i skolan, mest suttit av tiden.
De är väldigt bra på att planera på skolan, den här veckan gjorde vi ingenting medan nästa vecka innehåller fyra-fem prov. Åh Brännkyrka, hur ska jag kunna lämna dig? Ironi..... Att lämna den skolan kommer bli det bästa som hänt sen man gick in genom dörrarna där för tre år sen.

Snart ska jag gå iväg till gymmet och träffa Erika, det blir yoga. Senare idag ska jag till Josefine en stund innan vi drar ut för DÖDSRÖJ på stan. Nja, inte dödsröj kanske, men det ska bli kul.


Travel the world

Godkväll mina vänner!

Idag besvärade jag mig inte med att visa mig i skolan. Det är så tröttsamt med skolan, otroligt skönt att det snart är över. Det känns som om man kommer kunna andas på riktigt först om tre månader och det ska bli obeskrivligt SOFT! Imorgon är det förövrigt EXAKT tre månader på dagen tills studenten. 

De ringde igen från Cultural Care idag, nu är det inte långt kvar innan min ansökan är klar. Känns sjukt att åka iväg till USA, så länge också. Det kommer bli kul och lärorikt iallafall!

Nu ska jag dricka lite te och sen sova.


Springtime

Första dagen i skolan och hjärnan känns redan urholkad på den lilla energi som hade flyttat in där under lovet.
Det är fint att solen är framme och att det är plusgrader ute. Jag kan använda min vårjacka och snart känner jag att man kan byta ut kängorna mot ett par tygskor igen. Soft.
Tiden går fort, tråkigt att man inte kan välja när den ska göra det bara. 

 

Lights

Glaaaaaaaad söndag! Eller inte.
Jag är trött och semi-sjuk. Blä.

Igår var en spännande men lång dag. Resterande tid av den här dagen tänker jag spendera genom att inte göra någonting.

Hej hej.

Winter Rose

Kul att jag skrev ett inlägg här igår som bara är helt försvunnet. Well well, inte så mycket att göra.

Igår var det filmkväll hos Jenny. Efter mycket om och men fick vi igång filmen. Det var
Black Swan som vi såg, jag har sett den många gånger men det hade inte Jenny, Josefine och Natha. WOOP den är så bra!
Efter att ha somnat sittandes i soffan lite då och då skulle jag och Josefine ta oss hem. Det var inte det lättaste dock, enligt SL:s hemsida skulle det komma en buss som både jag och Josefine kunde ta. Vi väntade och väntade men det kom ingen buss. På tabellen vid bussen stod det att den sista bussen redan gått, så jag kollade SL i mobilen som sa att det skulle komma en buss. Det gjorde det inte så tillslut kom Josefines mamma och hämtade oss. Inte alls dubbeltydigt SL, inte alls.

Idag har jag träffat Linnea. Det var jättelängesen vi sågs men det är alltid lika kul att träffa henne! Vi gick runt lite i det fina vårvädret, jag invigde till och med min nya jacka. Vi hann även gå in på Monki(min favoritaffär hoho) där jag köpte ett par jättecoola djurstrumpor och en halsduk!

Kvällen har jag spenderat - i princip - döende av extrem huvudvärk. En av de jättetrevliga men jag har från bilolyckan jag var med om i sommras. Så det blev ingen träning för mig idag vilket känns väldigt osoft, får ta igen det imorgon.

Godnatt!

RSS 2.0