Days and hours

Jag är määäääääätt, även fast jag åt för flera timmar sen! Nu dricker jag en kopp te och tittar på Criminal Minds. Jag är bara liite bitter för att det är samma avsnitt som går hela tiden, men men, ikväll går American History X på femman och det är faktiskt en av mina favorit filmer.
Imorgon ska jag förresten klippa mig! Det känns spännande, men det kommer nog bli bra tror jag....Jag har liksom ingen frisyr nu, bara hår som hänger rakt upp och ner men det ska det bli ändring på imorgon!


I got a right to sing the blues

Jag har träningsvärk i benen efter den här dagen. Jag kunde ju inte sova inatt så vi säger att det är därför jag blir trött så fort. Jakten på IKEA gick förvånansvärt bra, vi köpte nya låd-ställnings-saker till min ena garderob, några skolådor med genomskinlig plast i ena änden så man ser vad det är för skor och en sak som man hänger på dörren med massa små fack i. Det var garderobsgrejerna vi köpte sen köptes det även en del andra billiga bra grejer, som en ny spegel till mitt rum! Det är en helfigursspegel, den jag har nu är helt förstörd, det är massa smuts på den som vägrar gå bort så nu fick det bli en ny! Jag är mycket nöjd med inköpen och jag tror det kommer bli riktigt fint i gareroberna när allt är klart. Jag har tagit ut dom gamla hyllorna och sorterat kläder sen vi kom hem och nu är jag helt utmattad, men efter middagen så ska jag fixa resten av den första garderoben, den andra blir jag trött av bara jag tänker på den, jag har lagt så mycket skräp därinne. Jag tänker lägga upp en bild på hur det blir sen, tjoho! Nu ska jag äta middag, bakad potatis och lövbiff!


I'd rather hurt than feel nothing at all

Alltid lika kul att inte kunna sova på hela natten. Jag har nästan helt lyckats med att ta bort all smärtstillande medicin, jag behöver den helt enkelt inte lika mycket längre så det är bättre att bara ta en tablett ifall det verkligen behövs. Jag har fått insomningstabletter också, jag antar att en del får svårt att sova efter olyckor HEHE. Jag har inte riktigt känt hur allting verkligen känns utan smärtstillande förräns nu och sen några dagar tillbaka har jag haft så ont i ryggen att jag inte har kunnat göra någonting, inte heller sova. Jag ska försöka gå till en kiropraktor eller så, det kan säkert vara någon efter effekt av en whiplash skada, jag har liksom ont i hela ryggen, i nacken också. Jag ska försöka få tid hos en kiropraktor så ska nog allt lösa sig!

Idag ska jag och mamma åka till IKEA. Det känns som om hela dagen redan har gått tycker jag men det blir väl så när man inte kan sova. På IKEA ska vi iallafall leta efter en garderob, eller snarare saker som hyllor och så som vi kan sätta in i garderoben jag redan har. Jag ska se om det finns en tid till att klippa mitt hår lite i Liljeholmen också. En gång i tiden har jag haft en snelugg men nu har jag inte varit hos någon frisör på jättelänge. Jag gillar inte riktigt att klippa mig så mamma brukar klippa topparna på mitt hår. Men men, vi får se om dem har någon tid för att göra något åt mitt hår.

 
Hittade en gammal bild på mig och Nora från när mitt hår var oranget randigt. Mycket fint...

Landsbyggden




There's a big black cloud over my town

Nu är jag hemma ifrån landet igen. Det blev inte direkt så som jag förväntat mig, visst var utsikten fin men vädret var dåligt alla dagar utom en. Jag gick varken ut och gick eller sprang, inte så konstigt iförsig när det regnade så mycket som det har gjort, hade säkert drunknat i en vattenpöl. Iförsig var det väl lika bra att jag åkte iväg, hade inte haft så mycket roligare här hemma ändå. Nu är nästan alla av mina vänner borta på Emmabodafestivalen och röjer. Jag är lite smått avundsjuk, jag hade trots allt planerat att åka på just den festivalen i år men icke sa nicke! Jag är inte så avundsjuk på vädret som dom har fått iallafall, hihi! Har pratat med Maja, Josefine och Petronella och det verkar som att dom har det alldeles utmärkt därborta trots att det regnar. Jag funderar på att öva in några låtar och ha en egen festival när dom har kommit hem. Sandrafestivalen! HIHI!

Jag har ett stort problem med mitt rum. Ett garderobsproblem. Kläderna får helt enkelt inte plats och det är inte bara för att jag har för mycket kläder utan för att planlösningen är så himla dålig på garderoberna. Jag sitter inne på IKEAs hemsida och kollar vad dom har att erbjuda....Jag hoppas jag hittar något som passar min garderob till ett inte så dyrt pris.

Jag fick litegrann fotat under dagarna jag varit borta. Ska slänga upp det som blev något här sen. Nu ska jag se klart på Law & Order Special Victims Unit.


Holiday

                     

Jag har varit vaken i flera timmar. Igår gick en jättebra film som vi sett på psykologin på teve. Jag somnade innan den var slut så jag ska se klart den om jag får tråkigt ute på landet eller i stugan kanske man ska säga.
Idag är inte en bra dag. Idag är en dålig dag, det gör ont i mina öron, jag har ont i huvudet och mår illa.
Känns perfekt att åka bil i någon timme när man mår såhär! Eller?...
Idag är det förresten en månad sen midsommarafton. Det gör att jag ännu mindre vill åka bil. Det jag känner är att jag vill köra bilen själv, ha kontrollen liksom, jag har iförsig inte så stora problem med att åka bil även fast det som hänt har hänt. Det känns bra och dåligt att åka iväg, jag vill bara inte må dåligt därborta.
När jag kommer hem är nästan alla mina vänner på Emmaboda, där skulle jag egentligen också varit men det får bli en annan gång! Om en vecka kommer Maja hem och det ska bli så kul att träffa henne igen. Hon har varit borta på landet alldeles för länge! Jag ska ta med mina kameror och försöka fota lite nu i veckan iallafall. Det är väldigt fint där vi ska bo. Nu måste jag packa ihop lite kläder.


Idealistic

Tjohooooooooo. Idag var jag i stan igen för andra gången på drygt en och en halv månad. Jag hittade allting jag ville ha plus ännu mer. Weekday har tydligen värsta monster rean och säljer massa riktigt snygga grejer för jättelite pengar. Jag köpte iallafall fem linnen/tröjor och betalde bar 200 för allihopa, jag räknade ut hur mycket allt skulle kostat om det inte varit rea och det var helt sjukt! 960 kronor hade alla kostat. Jag skulle aldrig ha köpt det så jag tackar Rea-guden för sin generositet! Jag hittade också ett par jättefina jeansshorts, de jag har nu är ett par avklippta jeans från början av 80-talet och ett par avklippta kill-jeans som egentligen ska ha lite häng, inte så snyggt på shorts enligt mig. Det blev ett linne, ett par cykelbyxor tights och.....wait for it......EN HATT!!!!! Äntligen fick jag min hatt! Det blev inte en beige utan en  svart. Beyond Retro kan man alltid lita på ha fina grejer. Jag är såååå nöjd med mina inköp, jag kanske tillochmed fotar dom och lägger upp här, så nöjd är jag!

Jag var på vårdcentralen imorse förresten. Doktorn där var för en gångs skull faktiskt bra, jag var tydligen svullen i halsen också så det blev ett stick i fingret för att se om jag behövde någon antibiotika. Det gjorde jag inte, vilket känns väldigt skönt, känner mig redan som ett vandrande apotek. Jag fick några jätteskumma örondroppar som man ska droppa i örat, det känns ungefär som om någon hällt in massa vatten i örat men förhoppningsvis blir det bättre, nu kan jag inte ens ha på mig mitt headset till mp3n. Imorgon ska jag följa med och handla inför landet resan med mamma, vi har fått låna min morbrors bil igen så nu blir det inte en lika stor ansträngning för mig att hitta på saker.

Den här veckan har jag tänkt lite på hur mycket en del saker har förändrats för mig det här året. Jag kan fastna i mönster men det är aldrig något som jag inte kan ta mig ur, jag tror på att jag bestämmer helt över mig själv och vad jag har för behov och så vidare. Nu kanske det låter lite flummigt men dom som känner mig vet vad jag menar, för mig är det väldigt viktigt att liksom vara min egen. Det som irriterar mig är att jag har märkt att några av dom jag umgicks med förut fortfarande är kvar i samma grej och inte kan acceptera att en av deras vänner, eller snarare gamla vänner, inte vill vara en del av det längre. Jag förstod inte då och jag förstår inte heller nu hur man kan lägga ner så mycket energi och hata en person så mycket bara för att den inte vill umgås längre. Äh, en del människor är nog bara förlorade och går inte att räddas.
Det är tråkigt men samtidigt mår jag så mycket bättre utan dom i mitt liv.



Hihihi jag hittade en bild på mig och min syster från balen i nian. År 2008 alltså!


Don't give in to sympathy

Jag har börjat få så svårt att sova om nätterna. Eller iförsig har jag haft svårt för det förut också men nu har jag verkligen inga tider i världen att passa. Visst skulle jag kunna sitta uppe hela nätterna och sova hela dagarna men jag vill verkligen inte det. Jag vill utnyttja dagarna så väl som det går, och så väl jag kan! Imorgon ska jag till vårdcentralen. Mitt ena öra gör extremt ont och är så svullet att jag knappt hör på det. Jag har ju bihåleinflammation så det kanske hänger ihop på något sätt vem vet. Jag hoppas dom kan ta bort det onda iallafall, jag orkar bara inte med mer grejer nu. Det blir för mycket på en och samma gång! Har liksom inte haft problem med varken öronen eller bihålorna i hela mitt liv förut men nu helt plötsligt kommer det. Bläääääbläää! Men men vårdcentralen först sen ska jag se om jag mår tillräckligt bra för isåfall ska jag träffa Petronella i stan.

Would you say my name in a love song?

Hellu hellu. Vem visste att det skulle vara så mycket olika papper och grejer man behövde fixa med när man är sjuk eller har gjort illa sig. Jag känner mig förvirrad och rastlös idag, jag försöker att hitta grejer att göra på dagarna mer än att sitta ute på altanen hela dagarna. Jag har sytt lite grejer, bakat och skrivit, så mycket mer kommer jag inte på... Det är väldigt skönt att bo i ett hus med trädgård och inte en lägenhet så jag iallafall kan gå ut litegrann! Igår på kvällen behövde jag åka in till Karolinska igen, huvudet gjorde för ont och jag kunde inte äta eller dricka något på hela dagen. Det kom en ambulans som körde mig till sjukhuset och där fick jag dropp. Jag fick ta en ny datortomografi bild på huvudet, jag åkte alltså in ett ett rör som såg ut som ett rymdskepp som lät och så blev det alldeles varmt i huvudet. Jag gjorde en sån röntgen direkt efter olyckan också men jag kommer inte ihåg någonting av det alls. Det har iallafall inte blivit värre eller så, det är samma sak som det alltid har varit och doktorn sa att det lätt blir såhär. Det jobbigaste är att jag inte kan ta mina mediciner när jag mår så, det gör att jag får jätteont i revbenen och då känner jag mig liksom inte bekväm i att ligga ner eftersom att ett av revbenen som är brutet är på ryggen. Tydligen har jag fått bihåleinflammation också och det påverkar visst också huvudet. Jag orkar inte ha mer ont! Inte så konstigt att man blir utmattad fysiskt, det är självklart, men det blir så mycket psykiskt också. Jag är inte van vid att vara så begränsad som jag är nu, jag har ändå legat hemma i princip en månad nu. Jag har tagit mig ut på mindre äventyr några gånger men jag märker hur lite jag klarar av direkt. Det känns ganska konstigt att vara ute bland så mycket folk också, när jag åkte buss för några dagar sen hade jag tillochmed glömt bort hur man använder access kortet på bussen så busschauffören vägrade köra iväg, självklart hade jag hörlurar i öronen så jag hörde inte när han sa att jag skulle komma tillbaka förräns jag satt mig typ längst bak i bussen. Jag känner mig bara så ovan vid att lämna huset! Särskillt själv.
På söndag åker jag iallafall ut till en stuga på landet med mormor,mamma,moster,kusin och kusinens barn, morbror med familj kanske också kommer dit. Det ska bli skönt att komma ut på landet lite. Jag ska ta med mig mina träningsskor och se om jag är redo för att försöka träna upp lungorna lite igen, gå lite promenader, bada och ta det lugnt. Att ta det lugnt har jag blivit ganska bra på iförsig, men lite vatten och lugn miljö skadar inte!
Nu ska jag se på Midsomer Murders, jag och mamma missade det igår eftersom mitt huvud skulle hålla på. 

 
 Om några dagar är det här min utsikt..


It's nothing but some feelings

Har tagit mig genom dagen väldigt bra även om jag hade den jobbigaste natten på länge. Idag har jag varit ute på altanen hela dagen, med huvudet under parasollet eftersom det är så svårt att hitta en respektabel hatt!! Jag lagade lunch, en slags gryta som jag själv har gjort receptet til, men när jag hade lagat klart allt var jag inte hungrig...men men får bli lunch någon annandag! Har precis tittat på Supernatural, ett program som går på femman och handlar om två bröder som bekämpar onda makter, typ djävulen, vampyrer och sånt. Jag har nog alltid gillat sånt som är lite övernaturligt, inte just det övernaturliga jag gillar utan det är något extra, det är inte lika förutsägbart som serier om det vardagliga livet hos vanliga människor utan vad som helst kan egentligen hända. Det är spännande helt enkelt!

En nattfjäril attackerade mig nyss! Jag hatar när ofarliga djur attackerar mig(det vill säga flyger i närheten av mitt ansikte)för jag vill inte göra illa dem då, jag vill bara hjälpa dem ut. Måste vara hemskt att flyga omkring helt lugnt och helt plötsligt vara instängd! Jag kan iallafall meddela alla att fjärilen är ute nu så no worries! 
Har kollat genom Student Kokboken som jag fick av min kusin Joel i födelsedagspresent. Jag hade helt missat att det finns massor utav recept på "Snacks", kakor, smoothies, vårrullar och sånt! Jag får helt enkelt sysselsätta mig med att baka och laga mat, övar inför livet som hemmafru alltså!(hehe)
Godnatt!

It's funny because it's true


Hahaha. Hittade det här klippet idag. En del som hade kommenterat på videon verkar inte fatta att hon inte är seriös, det roliga med den här videon är att det är så sånna som sminkar sig så mycket och inte är äkta verkar tänka. Less is more! Ibland iallafall.

Greetings loved ones


Nu har jag varit vaken i typ tre timmar. Idag ska jag försöka få lite ordning i mitt rum, det värsta är att mitt rum blir hundra grader på sommaren för solen ligger på från det att solen går upp tills typ klockan sju på kvällen. Det blir hur varmt som helst och det är nästan omöjligt att vara därinne. Det ser ut som skit där så jag får väl helt enkelt härda ut. Jag installerade ett gammalt spel igår för att jag blir så uttråkad, Bygg bilar med Mulle Meck heter det och det kom ut typ 1997. Jag tröttnade på spelet efter lite mer än en halvtimmes spelande men inte så konstigt eftersom att jag inte är mellan 6-11 år längre......Nu ska jag gå ut på altanen och dricka lite iskaffe.


Drip drop

Jag fick en fråga om vilken karaktär i Scrubs jag tyckte var mest lik mig själv när jag hade en frågestund med väldigt få frågor för ett tag sen. Jag svarade att jag tror att jag nog är mest lik Turk. Det roliga är att jag alldeles nyss hittade ett test på facebook om just vilken karaktär man är mest lik. Jag blev mest lik Turk! HAHA!

Which Scrubs character are you? - You are... Turk!
Result: You are... Turk!
You are a mellow, calm person, but you have a funny side that shows itself frequently. You have a friend who you are VERY close to, and are faithful to him or her no matter what.You are also quite insensitive, but able to see when something really bad is going on. Howev...er, there are times when your anger at something will take you over, leading you to make rash, but hilarious decisions.


Your words, not mine

Jag är besviken. Har spenderat en del av kvällen med att installera gamla spel, bland annat Pettsson och Findus spel som jag har. Ingenting fungerar!!!!! BLÄÄÄÄ! Det är nog det enda som är dåligt med att uppdatera Windows, att gamla spel inte fungerar! Men men... Jag var på sjukhuset och det gick bra, fick fler nyheter igen, doktorn sa att det inte var så konstigt att jag har ont i huvudet, har ju en spricka, en blödning och en kraftig hjärnskakning fortfarande och det tar ofta flera månader innan det är helt läkt. Vad hände med att patienten ska informeras om vad för skador han eller hon har? Jag hade ingen aning om att det var något fel på mitt huvud förräns förra onsdagen och först idag får jag veta om hjärnskakningen och blödningen. Det som är så konstigt tycker jag är att jag liksom slog i huvudet, väldigt hårt, flera gånger och vårdpersonalen i Örebro berättade flera gånger att jag inte hade någon hjärnskakning. Well well, imorgon ska jag söka fler nya jobb! Har ännu inte fått något svar, skickade dem iförsig i fredags.

Summertime is everything

Godafton! Idag var jag i staden med Josefine, det var helt sjuuuukt varmt. Gick runt som en mänsklig vattenpöl(fräääääääsch). Vi letade framförallt efter en hatt till mig vilket inte alls var så lätt att hitta som jag trodde det skulle vara, ingen var helt fin utan det var alltid någon ful detalj som förstörde hela hatten. Jag hittade annat som jag behövde eller iallafall ville ha. Vi åkte till Swahili Bobs för att byta smycke i mitt öra och få hjälp med min läpp-piercing, när jag kom in till sjukhuset så röntgade de mig och då får man inte ha några smycken så de tog ut alla och eftersom läpp-piercingen är ganska ny så kunde jag inte få i smycket igen sen. Det kunde piercaren men det var inte smärtfritt, aj aj! Lite hårfärg köpte jag också eftersom jag har fått en nicig mörkblond utväxt, onajs! Får vänta med att göra något åt saken tills såret i huvudet läckt, tror inte sår och blekningsmedel passar ihop så bra.
Imorgon ska jag på återbesök på Karolinska. Jag fruktar det stället, både jag och Stina är missnöjda med deras behandling!! De har gjort så många fel och jag tycker det är helt sjukt att ett av de mest välbetalda jobben i Sverige(det vill säga där man faktiskt jobbar och inte bara glider runt och får betalt för det)utförs på så olika sätt, som läkare förstår jag inte hur man kan missa en fraktur i huvudet. Jag fattar inte heller att man inte kollar närmare när patienten, jag, är snurrig mår illa och har ont i huvudet. Nej, två veckor skulle det tydligen ta att hitta den där frakturen. BLÄ!!!!! Dom har dessutom skrivit ut för lite medicin till mig, men men nu ska jag inte klaga mer, vi får se hur allt känns när jag är klar med sjukhuset. Nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar för sömn, ska upp tidigt imorgon! 


But I'll be outta this space as soon as you tell me where the night is


Hellu! Idag läste jag ut min bok, jag började läsa den i Laganas men sen blev det ett uppehåll eftersom jag inte riktigt orkade anstränga mig alls. Nu är den klar och jag tycker den var bra. Den är ganska annorlunda, det jag kände var väl att jag hela tiden läste vidare för att jag trodde att jag skulle få reda på någonting som jag aldrig fick reda på. Det handlar om författarinans egen uppväxt, alltså en självbiografi, jag tycker inte det var hela uppväxten direkt. Bara barndomen liksom. Hon skrev väldigt intressant iallafall.
En annan självbiografi som jag läste i Laganas är Jenna Jamesons. Det var en av de bästa böcker jag läst, den var väldigt lång, över femhundra sidor, men det var inte alls jobbigt att den var så lång för den var så sjukt bra! Den rekommenderar jag verkligen ALLA att läsa. Särskillt de som ser ner på henne bara för hennes "yrkesval", i boken får man veta vem hon verkligen är. Jag är glad för att jag läste boken, jag kan erkänna att jag verkligen inte trodde att hon varit med om de saker hon faktiskt har.
Nu ska jag se klart på VM-finalen. Jag hejar på Spanien!


Magic Spells

Hellu! Idag är det fint väder igen, mer sol för mig tjohooooo! Igår var jag ute ur huset igen, eftersom vi fått låna min morbrors bil så kan jag faktiskt vara ute lite. Det tar så lång tid att gå till Mälarhöjden annars plus att det är tre kilometer minst att gå och det orkar inte riktigt mina lungor ännu. Jag har iallafall börjat öva mig på att gå kortare bitar nu, känner mig som en gammal rökskadad tant men vad ska man göra! Igår var jag iallafall hos Maja där även några andra kompisar var, det grillades och dom drack lite öl vilket jag inte får göra. Det känns lite konstigt att verkligen inte kunna vara med ändå, jag hade gärna stannat kvar där längre när mamma hämtade mig vid elva men det var bäst att åka hem ändå för jag hade så ont i mina revben då. Det känns skönt att bli piggare och piggare! Igår så skickade jag in tio jobb ansökningar. Nästa vecka ska jag skicka in ännu fler, jag hoppas verkligen på att få några svar för jag vill inte gå tillbaka till det jobbet jag har nu. Under sommaren klarar jag mig med pengar men det är i höst som jag verkligen måste ha ett extrajobb, när man har vant sig vid att ha minst 3000 kronor i månaden är det svårt att bara gå ner till 1050 igen. Jag tror dock jag kommer få svar eftersom jag både är över arton och har ganska mycket tidigare erfarenheter.

Nej nu ska jag gå ut i solen och sen ska jag följa med mamma och köpa jord(?) vi ska försöka åka förbi ett H&M också vilket jag gillar såhär i REA tider! Tjoho!



Horisonten är någon annans konstruktion

Goddaaaaaaaag! Det är fint väder idag igen! Trevligt trevligt, det betyder att jag kan sitta ute på min altan istället för att ligga inne i min säng hela dagen. Jag såg precis en trailer för en film som heter Vampires Suck, det är en parodi på Twilight filmerna. Den verkar ganska rolig men precis som alla parodi-filmer så verkar den vara så otroligt överdriven, överdriven humor är aldrig roligt tycker jag det blir i slutändan nästan pinsamt.
Men men, nu ska jag gå ut i solen!


Ögonen svider och hjärtat bränns

Tjoho! Idag har jag något dåligt och något bra att skriva om. Jag tänker börja med det bra och det är att jag fick mitt paket ifrån nelly idag! TJOHO! Båda klänningarna som jag beställt var perfekta, den ena var lite kort men hade världens längsta fåll så den sprättade jag upp och så sydde mamma ner den, jag kan helt enkelt inte sy rakt under press. Nu sitter den som en SMÄCK iallafall och det finns inga risker för nakenchocker!
Båda är vita, sommarklänningar alltså.
Imorgon fyller min lilla kusin Josefine år och vi har fått låna en bil för att kunna frakta mig dit, det känns skönt att komma ut ur huset men samtidigt lite jobbigt eftersom att jag blir så trött av att göra i princip ingenting. 
                                   
Det dåliga är att doktorn från Karolinska ringde idag. Jag trodde hon bara ville följa upp hur jag mådde, hon frågade om jag haft några andra smärtor än de självklara och då sa jag att jag haft ont i huvudet, då berättade hon för mig att jag tydligen har en spricka i skallbenet, de hade missat det när de kollade röntgenbilderna i Örebro. KUL! Jag var redan lite irriterad på hela sjukhussystems-grejen och detta gjorde knappast saken bättre. Jag ska iallafall åka till sjukhuset för att kolla så det inte finns några blödningar i huvudet eller så på fredag.
När jag känner mig piggare så ska jag skriva om hur allt egentligen har gått till under själva sjukhus-tiden, det har definitivt hänt en del grejer som är helt knäppa, särskillt här i Stockholm. Kanske för att det är mer folk på sjukhuset här än i Örebro men ändå! Nej nu ska jag borsta tänderna så jag hinner somna till Criminal Minds.
 Godafton!
                                  


Just smoke one cigarette and hush

Godmorgon! Idag känner jag mig faktiskt ganska bra, iallafall efter att ha fått min morgonmedicin. Blev uppringd av polisen i Örebro och fick berätta min historia om vad som hände, hur jag upplevt allting och så. Hon jag pratade med var trevlig och sa precis som nästan alla som jag pratar med om detta att jag haft "en ängel på axeln" när det hände, och det känns ganska sant! Det hade nog vi alla egentligen.
Jag trodde jag skulle få mitt paket igår men det fick jag inte, så idag MÅSTE det verkligen komma, jag vill ha mina kläder! Mårten kommer iallafall hit lite senare för att vara min barnvakt! Haha det är sant, jag behöver barnvakt igen. Mamma ska jobba lite idag och jag får inte vara ensam så länge. Eller får får jag men det känns bäst att inte vara det. Nej nu ska jag ta och äta lite mat! Adjö.
 


Summer breeze

Hejhej! Det har gått ett tag utan att jag skrivit något här, det beror för ovanlighetens skull faktiskt inte på att det inte hänt något i mitt liv utan snarare för att det hänt så mycket de senaste veckorna. Jag och Josefine hade det jättekul i Laganas, en resa som jag definitivt vill göra om, då lite längre än bara en vecka för det var lite väl kort tid enligt mig. När jag kommit hem var jag hemma några dagar innan det var dags för midsommarfirande på Maja och Mårtens landställe. Det var trevligt innan allting gick helt fel. Nu lite mer än en vecka efter att det hänt så börjar jag förstå vilken tur jag och alla andra egentligen hade, tänk vad som skulle kunnat hända. Nu klarade jag mig inte helt utan skador men jag klagar verkligen inte över de jag har när jag tänker på hur illa allting skulle kunnat sluta. Nu har jag iallafall haft min första sjukhus visit. Vi har pratat om det, vilken konstig plats sjukhus egentligen är. Där upplever en del människor sina lyckligaste stunder och sina sorgligaste stunder i livet, fast det är inte det enda stället som är så iförsig, med kyrkor är det lite samma sak även om det inte är lika vanligt med att man gifter sig och så i kyrkor numera.
Nej nu börjar jag bli alldeles för trött för att sitta uppe vid datorn. Godnatt!


RSS 2.0