Solsken, vänner och härligheter!

Tjoho! Vad härligt det är att det har blivit bra väder igen. Jag har badat och solat och ätit glass de senaste dagarna. Igår skaffade jag en ny tatuering också tillsammans med Maja. Den här gjorde inte alls ont och det var coolt att se hela processen. På kvällen blev det en spontan och väldigt nostalgisk vinkväll hemma hos Maja vilket slutade med att jag somnade i hennes soffa. Trots att jag mådde ganska så inte bra så mötte jag ändå upp Jenny i Liljeholmen där vi fyndade på rean och hittade något fantastiskt! En stor glassbar har öppnat mitt i centrumet, och inte vilken glassbar som helst, utan den mest fantastiska glassbar jag har sett! Det finns typ en miljoooooon grejer att välja mellan. Man får välja glass, sås och tillbehör, och det finns alla möjliga tillbehör! Godis, nötter, färsk frukt, såser och så vidare. Helt underbart, kan tänka mig att vara där en del i sommar, hehehee.

Imorgon ska jag försöka att få lite ordning i rummet här hemma, det ska bli fint väder också så då blir det islatte och solning med någon bra bok! 

Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig i min säng. Livet är allt bra underbart!


One day

Ett år har gått sen bilolyckan jag var med i. Det känns sjukt konstigt, som om tiden har gått så fort men ändå långsamt. Nu när man tittar tillbaka så känns det som några veckor högst, men det har varit jobbigt och svårt under det här året och då har tiden tickat sakta. Jag är stolt över att jag har förändrats och över att jag har insett så mycket gällande både det ena och det andra. Hur som helst så mår jag väldigt bra nu, jag är glad och väldigt nöjd med hur mitt liv som "vuxen" har inletts.


It's a beautiful night

Kvällen har spenderats i Majas kök och framför hennes dator. Vi har kollat igenom massa filmer och bilder! SJUKT KUL! Haha, vi kan verkligen ha roligt och göra ganska så mycket konstiga saker. Allt jag kan säga är egentligen LOL hihi. Imorgon ska jag träffa Petronella och förhoppningsvis hämta min nyaaa telefon. Känner mig som ett barn innan julafton, kom igen telefonen har ju ANGRY BIRDS! Wiuuuuuu. På torsdag är det femkamp med jobbet, tur att jag och Jenny känner varandra, då blir det inte lika pinsamt när man är dålig på spel eller blir helt vimsig av att åka bergochdalbana. Nu ska jag tvätta av ansiktet och gå och lägga mig, längtar tills imorgon!


It hurts like bullets between these walls

Idag har inte varit min dag. Har iförsig städat, sytt och lärt mig nya grejer på pianot. Men ändå. Dagen har känts sådär. Åt lite tonfisksallad till middag. Har blivit helt knäpp sen studenten och har iprincip noll aptit överhuvudtaget. Skumt.

Nu ska jag ta en snabb dusch och cykla över till min Maja som jag saknar väldigt mycket. Får hålla tummarna på att det inte regnar under cykelfärden.


You make the stars look like they're not shining

Sitter här mitt i natten och ritar, nålar och fixar med förra årets midsommarklänning. Som bekant var förra midsommaraftonen inte en så värst trevlig upplevelse, en följd av detta var även att min klänning klipptes sönder. Jag tror dock jag har hittat en lösning på hur jag ska kunna fixa till den, det är en enkel men väldigt fin klänning som jag gärna vill ha kvar. Får se om symaskinen är min vän imorgon. Får hålla tummarna helt enkelt. Känns väldigt sorgsamt att titta på klänningen såsom den är nu, helt och hållet trasig. Precis som jag var. Men jag är inte trasig längre, jag mår bättre än någonsin förut och det kan jag verkligen säga helt sanningsenligt.


(Hihi jag har lagat klänningen! Lycka!)

Young hearts spark fire

Trolololol! Tråkigt med grått väder, imorgon ska det visst bli finare. Det är bra fika-väder dock, så idag ska jag träffa Ludde och Josefine! Jag tror vi alla är överens om att det är lite jobbigt att inte träffas varje dag, så idag ska vi ta igen den vecka vi missat av varandras liv. Just nu känns iallafall mitt liv väldigt väldigt väldigt bra! Hihi.


We are all embers from the same fire


Det ekar över hela staden


It was your heart on the line

Tjodilolololo! Igår var en trevlig dag, solen som gömt sig hela veckan tog sig fram men gömde sig snabbt igen, idag regnar det som fa-an. Böh. Min moster hade 65 års kalas och efter det åkte jag till Nicklas för att få hjälp med min mobil, men icke, jag hade såklart glömt pinkoden. Äsch äsch. Istället blev det suprise när Jenny kom hem från jobbet mehehehehe! Sneaaaaaaaaky sneaaaaaaaky. Vi åt tacos, pratade och hade det trevligt! Vi såg på Parnormal Activity och på slutet höll jag tamigfan på att få en hjärtattack. Fyfan!

Nä det här inlägget ballade ur lite! Men äsch! ADJÖSS!

.


Jag vill säga att jag älskar dig men det är för tidigt än

Det är sjukt hur något kan förändras så mycket beroende på vart man är och med vilka. BÖH på er låtsas-vuxna människor. BÖH!


-


Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt
Men ofta tittat ner


You held my hand through all of these years

Oj oj oj vad fint det var att vara på utspring! Jag och mamma letade runt efter ett par låga converse sen, men det är ju tamigfan slutsålt överallt. Blir till att beställa från nätet. Hittade äntligen ett par svarta byxor på H&M, haha från barnavdelningen, yay för att vara kort! 

Nu ska jag skynda iväg till Joels mottagning!

Unintended

Tjeeeeeeeeenare tjenare!
Idag har jag varit i stan med min syster. Vi letade runt efter saker hon ska ha med på sin kanotsemester och hittade även lite fina grejer på H&Ms rea. Hade ingen aning om att det var rea ens, gjorde ett riktigt KAP. En byxdress för 150 kronor som egentligen kostat 399! WIHU! En mjuk kofta fick också följa med. På kvällen såg jag äntligen Melancholia med Erika, Erika och Minna. Den var riktigt bra, att den var två timmar och femton minuter lång märktes knappt av. Lite smått besviken är jag på slutet, men i sann Lars von Trier-anda så lämnade filmen en ganska stor portion (döds)ångest hos mig och de andra.

Imorgon ska jag försöka få lite ordning här i rummet, det är någon som gjort kaoz med det! Min älskade kusin Joel tar studenten, så direkt när jag vaknar blir det en cykeltur till centrum för att hitta den finaste blombuketten och det ståtligaste gossedjuret som finns.
 
Random och allmänt skumma bild från min student på kusin och mig!
Imorgon är det ombytta roller!


-



Freeeeeeeeeeedom

Tjeeeeeeeeeenare tjenare! Idag var en dag fylld av jobb, från 9:30-17:00. Kul var det faktiskt! Mjukglassmaskinen är min vän. Fick även finbesök av en riktig vän! Sjukt kul. Det känns så bra att det är sommar, skolan är över och allt känns faktiskt ganska bra, för en gångs skull. SOFT!
Jag är fortfarande helt sjukt trött, kan sova närsomhelst känns det som. Så nu ska jag nog ta och göra det.

Godnatt!

Just do what you feel and don't you fool yourself

ÅH vilken härlig dag! Jättefint väder. Har badat för första gången i år, det var inte alls så kallt faktiskt.
Imorgon blir det jobb, haha längtar tillbaka till mjukglassmaskinen! Har hört att det ska bli dåligt väder, men får hoppas på att en del vågar sig ut till Djurgården iallafall.

Har kollat igenom kurser på komvux idag, finns faktiskt en hel del intressant. Så himla skönt att man kan läsa på distans också. Passar mig alldeles utmärkt. Just nu känns livet bara underbart och härligt! Det känns framförallt som att skolan inte ÄR livet, vilket det faktiskt gjort ett bra tag förut. Det är viktigt att kunna ta det lugnt, det gör inget om man går ut med något IG. Det löser sig!


För vi har tagit studenteeeeeen

Studenten igår var underbar! Det har verkligen känts och känns fortfarande idag. Överväldigande att den här skolperioden är över, dagen gick så snabbt! Vill återuppleva det igen. Det är med glädje, lättnad och en ganska stor portion ångest som jag försökt ta mig igenom den här dagen. Det är väldigt sorgligt att man inte kommer få träffa alla fina vänner lika ofta - men det är också väldigt skönt att slippa alla bittra personer som man helst velat slippa undan ett bra tag.


We don't waste no precious time

Imorgon är den stora stora dagen. Har prövat hela studentoutfiten idag, känns helt overkligt. Vi fixade våra fina banderoller till flaket idag också....Haha.... Är helt förvirrad av att det faktiskt är studenten imorgon..... Bara två nätters sömn kvar. Imorgon blir det fika hos vår mentor, ölfix och genrep för avslutningskonserten.
Kan tro att det lär bli en hel del såna här bilder på torsdag! Sloth!

Paradise City

Många dagar har hunnit gå och det känns fortfarande som om det är typ 21 dagar kvar till studenten, men det är det inte, det är tre dagar kvar. Massa saker ska fixas inför den stora dagen, idag åkte vi och handlade massa mat och grejer till mottagningen. Jag håller på att fixa den sista musiken inför flaket, imorgon ska vi måla lakanen till flaket och ha genrep inför spelningen på avslutningen. Oj oj oj. Så mycket att göra, men kul ska det bli!

Nu blir det musikfix och sen sömn. Heppåer!


Seven Days

Helluuu hellu. I måndags tog vi hem första platsen i utspringstävlingen. Det firades på kvällen och på Violen, haha!
Jag har jobbat lite och tagit det lugnt. Det är totalt onödigt att gå till skolan nu, nästa onsdag är nästa dag då vi faktiskt ska göra något. Då ska vi måla våra banderoller till flaket och gå på tårtkalas hos vår mentor. Helt sjukt att det idag är en vecka kvar. Om en vecka kommer vi ha sprungit ut(först) och antagligen vara påväg någonstans med vårt flak!  Nä nu ska jag sova lite innan jag åker iväg till jobbet, idag blir det långpass, sju timmar! 17-24!


RSS 2.0