Art.

Var och fixade mina piercingar i måndags. Töjde öronen en millimeter till, det kändes inte ett dugg! Elastiska öron for the win. Sen fick jag hjälp att sätta i min näspiercing som jag tappade för cirka två månader sen, den hade dragit ihop sig så det behövde göras med en ledsticka. BUÄH! Det gjorde ont och nu är näsan lite svullen också.
East Street har dom just nu hur mycket fina smycken som helst, särskillt för öronen. Ganska dyrt dock, men ändå.

Måndagens besök fick iallafall mitt piercing- och tatueringsberoende att vakna till liv igen. Nu har jag dessutom fått en jättebra idé till en tatuering. VILL VILL VILL! Vill såklart pierca mig mer också, men känns som om det inte finns så mycket plats för det....Iallafall är det inte riktigt ett bra ekonomiskt läge för att skaffa en tatuering just nu, så jag får nöja mig med att besöka http://rodeo.net/tattoologist/ den sidan! WIHU!


Promenader, fika och blåsigt väder.

Aloha! Idag har jag varit och träffat Petronella i stan. Vi promenerade runt i det blåsiga vädret och fikade i Gamla Stan. Hon flyttar förresten till Irland i januari! När jag var påväg hem ringde chefen från den vårdcentral jag varit på interjvu på. Så honom har jag träffat idag och skrivit anställningskontrakt. WIHU! Känns väldigt skönt att ha ett jobb, även om det "bara" är ett vikariat. Kul att få in en fot i vårdbranschen också.

Men nog om det, imorgon ska jag och Joel gå på Saco-mässan i Älvsjö. Jag var där förra året men då hade jag lite andra planer än vad jag har nu. Nu när jag vet säkert vad jag vill göra i framtiden har jag en del frågor och funderingar som jag hoppas att jag kommer få svar på imorgon. Så det blir spännande och kul att ha något att göra!

Förresten, så köpte jag en ny jacka igår. En beige/vit fake-fårskinnsjacka, så nu går jag runt och ser ut som ett lurvigt djur! Ett varmt sådant dessutom! 

Time flies.

Oh, ain't life something. Sitter här och hostar i min fleecemorgonrock. Jag är trött på att vara förkyld och hostig var och varannan vecka. Blä. Idag ska jag iallafall åka till Linköping för att träffa min syster som fyller år imorgon. WIU! Vid tolv går bussen, så borde egentligen göra iordning mig och sånt, men....ja.

Har inte skrivit något här på en hel vecka(oh noooooo)men jag har inte gjort sådär extremt mycket heller. I lördags hade vi en liten klassåterträff, har varit med Joel och kollat på The Shining som faktiskt var....weird. Sen har jag ju varit hundvakt också! Till en vild sjumånaders valp! Får se om det blir något mer hundvaktande nästa vecka.

Det är förresten redan första advent på söndag(!!!!!)tiden går fort. Känns som om det var nyss vi tog studenten.


Gott folk.

Åh, klädbytarkvällen var jättemysig igår! Bytte bort en hel drös med kläder, och fick med mig mer än jag tagit dit.
Mysiga tröjor, strumpbyxor, klänningar, linnen, ett par skor, solglasögon och armband. Förutom att vi alla gjorde en hel del fynd så fikade vi på goda kakor och bakelser som Helena och Amanda gjort och pratade en massa.
Vi kom fram till en massa saker som man kan göra som inte involverar alkohol och festande. Finns ju faktiskt massor med saker man kan hitta på.

Idag har jag varit med Izabella och hennes två hundar. Jenny var också med ett tag. Mycket trevligt att umgås med trevliga djur och människor. Det börjar bli riktigt kyligt ute nu, har plockat fram vinterjackan, mössa och vantar.

Nu ska jag titta på Criminal Minds och slipa lite på min önskelista till jul.

Seventeen months.

Fota ärr. Skicka intyg. Berätta om alla symptom. Skriva om hur jag mådde och hur jag mår nu. Få papper från förra jobbet. Godkänna journalutdrag.

Vilket förvirrande virrvarr allt detta är. Jag hoppas bara att det är slut snart. Kanske till och med innan året är slut? Man kan ju alltid hålla tummarna.


Little drop of poison.

Alltså är det ingen som kan hjälpa mig att styra upp den här bloggen lite? Då menar jag designmässigt, jag fattar verkligen inte hur man gör. Jag vill inte ha något storslaget, utan bara något som är lite mer.... personligt!
Skulle vara evinerligt tacksam för lite hjälp med detta.

Igår var jag och åt middag hos Maja. Vi tittade igenom en hel del gamla filmer på hennes dator, spelade wordfeud, pratade och åt Maja Speciale. Jag sov över hos Joel, vi tittade på Walking Dead. En till serie som jag gillar väldigt mycket. Egentligen tycker jag att hela Zombie-frenzyn är lite överdriven men ändå.

Ikväll ska jag på klädbytar-kväll hos Amanda, så om ett tag ska jag gå upp och kolla igenom garderoben efter saker som jag vill byta/ge bort. Jag vet att jag har ett par skor som är helt oanvända och en storlek förstora, hoppas någon annan vill och kan ha dom.


För varje steg som jag gått har vi ju tagit tillsammans.

Intervjun idag gick bra. Nu är det bara att vänta och se vad som händer. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den här dagen, jag vill inte spendera den ensam bara. Men nu kurrar magen så det är dags att göra lite lunch.

Sånt som får mig att må bättre ibland.

Bra musik. Tankar om framtiden. Kärlek. Ljus.
Dem jag bryr mig om. Tänka lagom mycket. Städa. Måla. Spela. Sova. Klippa ut bilder. Juice. Glada minnen. Mysiga djur. Skriva. Dem som bryr sig om mig.

Onödigheter.

Har varit på bröllop och 20-årskalas i helgen. Fullt upp har det varit och jag känner mig fortfarande trött! Imorgon ska jag på arbetsinterjvu tidigt på morgonen. Träffade min faster för att äta lunch idag, vi var på ett sushiställe som faktiskt var jättebra! Nog om vad jag har gjort, nu lämnar jag plats åt lite tankar.

Det är helt otroligt vad små små saker som sker i vardagen kan få en att må så dåligt. Någon liten tanke som kommer tillbaka från något som varit förut till exempel. Jag hatar det! Jag vill verkligen allt annat än att må dåligt och vara ledsen. Det känns så onödigt. Det som är så frustrerande är att jag inte kan ändra på det som varit och att jag inte kan förstå varför.

Remember remember...

Jag har verkligen spenderat i stort sätt hela helgen med att fixa och städa i mitt rum. Är väldigt nöjd med hur resultatet, nu har jag till och med en låda i garderoben som är tom! Hoppas bara att jag lyckas hålla mig från att stöka ner på ett tag nu.

Igår började jag och Joel kolla på "A Clockwork Orange". Vi kollade bara på ungefär halva, men det är ju helt störda saker de håller på med i den filmen alltså. Men men, får se hur den slutar helt enkelt. Nu håller jag på att förbereda mig inför att börja spela "Black & White 2" som är ett spel där man i princip är Gud. Man kan välja att göra goda eller onda gärningar och i vilken riktning man ska leda folket. Förutom detta så får man välja ett DJUR(!!!)som är ens kompis typ. Haha, halvdålig förklaring men jag tror verkligen det kan vara kul! Ett spel i min smak liksom.

Don't loose it all in the blur of the stars.

En stillsam lördag har jag haft, var ganska behövligt. I torsdags var jag nämligen på middag och sleepover hos Josefine med några andra kompisar också. God mat, intern skämt, lite för mycket vin och femmanna sked beskriver kvällen ganska bra. Kände mig ganska mycket som en zombie när jag traskade omkring i det gråa höst diset påväg hem. Igårkväll var planen att ta det lugnt, men jag åkte hem till Maja och där spelades det Förfest-spel och dracks. Blev en till trevlig kväll helt enkelt! Idag har jag och mamma varit uppe och fikat hos mormor där moster också var! Så en liten mini-släktfika blev det. Resten av dagen har jag spenderat med att fixa och dona i mitt rum. Har faktiskt fått en hel del gjort. Ser iallafall lite bättre ut härinne nu.

Det är en del småfix kvar, men det får bli imorgon helt enkelt. Ska bädda med nya lakan i sängen och städa i garderoben. Är man en  nerstökare blir det mycket städande helt enkelt. Märkte dock att det blev lite väl kyligt att tassa runt här i rummet barfota, men det är inte tillräckligt kallt för att ha tofflor liksom. Jag tror allt att jag ska införskaffa mig någon trevlig matta från IKEA att ha brevid sängen. Mys mys!


Happiness hit her like a bullet in the back.

Blogg.se samarbetar inte så väl med mig just nu. Inlägget jag skrev om hundar har magiskt rest fram i tiden. Äsch äsch. Doktorn meddelade att jag skulle prova att smörja in min prickiga rygg med kortison salva som jag kan köpa utan recept på Apoteket, mitt kort hade gått ut så fick ta en räkning på vårdbesöket och fick därför ett tillägg på trettio kronor. Goodbye 180 riksdales, it was good knowing you. Ibland håller dom på med överdrivna fjanterier på vårdcentralen alltså, jag har ett stämpelkort(vilket alla borde ha med skandalösa 150 kronor per besök)som gör att när jag når upp till 900 kronor får jag högkostnadskort. Detta ville dom inte stämpla i eftersom att jag fick en räkning då mitt Visa-kort gått ut(idag tåls att tillägga). Så då får jag alltså betala räkningen och gå tillbaka till Vårdcentralen för att få det stämplat. Känns GANSKA onödigt. Men är man glömsk och glömmer att aktivera sitt nya kort får man väl skylla sig själv.

Tycker ändå att vårdcentrals-systemet skulle kunna vara lite schyssta. Men nu är kortet aktiverat, jag har även bokat biljetter till Linköping. Ska åka dit och hälsa på min syster över hennes födelsedag.


Forgetting the words to your favourite song.

Godmorgon! Blev väckt av mamma vid åtta för att jag skulle ringa vårdcentralen. Hade hoppats på att få en tid i eftermiddag så jag kunde gå och lägga mig, men inte det, klockan 10:00 ska jag vara där. Prutt. Jag är ju fortfarande trött. Men förhoppningsvis behöver jag inte göra som kaninen från Alice i Underlandet med tanke på att vårdcentralen bara ligger tio minuter härifrån. MEN, jag klarar av att komma försent till det mesta, oavsett hur nära eller långt bort det ligger.

Dags att hitta några kläder då. Får hoppas att jag inte somnar gåendes på vägen(could happen!).


Never on time.


Hmm...på något vis känns det som om jag och herr Kanin här har en hel del
gemensamt....

RSS 2.0