det är långt hem och snart finns det inga tårar kvar

Gubbe försvinn!

i want you to notice and i want you to care

Höstloooooooooooooooooooov !
Det är skönt men har ändå hänt en tråkig grej som gör att jag bara blir så tröööööööött !
Idag fyller Joel år , så grattis Joel.
Fikade med kines och erika igår, det var mycket trevligt!


det är bara minnen för livet...

Just nu skriver jag bara för att skriva har egentligen ingen mening med det som jag skriver.
Jag är så besviken. Jag förstår inte hur man bara kan låta någon gå och vänta och se på medans det bara går sämre och sämre för varje dag och månad som går. Det är synd, jag är säker på att ingenting kommer hända, jag orkar inte ens hoppas på något längre.
Så hur gör jag nu?


kanske faller man isär endast för att bli hel igen

Hallå i natten !
Idag var jag inte i skolan eftersom min konstiga huvudvärk spökade omkring igen. Mot eftermiddagen blev det bättre så jag mötte Marie-Louise och fick hennes nyckel eftersom jag ska barnvakta Isis imorgon. Efter det träffade jag min kära vän Minna vi pratade och åt torkade bananer, låter konstigt men var helt okej som Minna sa äckligt i början men sen blev det gott. Hampus skulle hjälpa mig att skriva ett CV men så blev det inte, istället lagade jag, Maja och Hampus spaghetti och köttfärssås, eller jag och Maja lagade inte så mycket vi åt mest upp avocadon. Imorgon ska jag först på begravning och efter det ska jag hämta Isis på dagis, hoppas det händer nåt kul sen på kvällen :)
Juste idag såg jag det typ roligaste nånsin, Maja hade en elefant på handen ! :D HAHA! Den kunde prata också


I'm trying to change the rules you deserve something good in your life

Det har varit en kul helg, i fredags var jag, Maja och Lisa hos Hampus och typ gjorde ingenting eftersom det regnade jättemycket. Igår så var jag först på barnkalas hos Nina eftersom Tove hade fyllt år, på kvällen var det maskerad som Lisa och Amanda hade fixat eftersom dom ska till Bolivia och vara borta i tre månader. Det var kul men gud vad alla spillde på golvet det låg lime och öl överallt. Idag har jag inte gjort nånting det har bara regnat hela dagen. Nu dör batteriet på min dator så jag ska fortsätta kolla på Gossip Girl.

RSS 2.0