Blue Jeans.

Igår hade jag och Jenny en riktig myskväll! Vi kollade på film, åt jättegod mat med min mamma, paj och grönsaker med dip. Nomnom! Vi såg "We need to talk about Kevin", sjukt obehaglig men bra film. Idag har jag fått hjälp att fixa till mitt CV så på tisdag ska jag ut på stan och lämna in det överallt! Typ. Hoppas hoppas. Som jag skrivit typ tusen gånger så är det så tråkigt att bara gå runt här hemma och inte ha något att göra, visst, jag tränar och städar, men jag vill ha någon rutin; ett jobb.

Imorgon ska jag jobba halvdag, träna, skriva ut CV:n och testa att göra gröt.
Nu ska jag fortsätta läsa Paganinikontraktet och sova. Woho!

Eldvittnet.

Nu har jag sökt såååå många jobb. Jag är trött på att bara gå runt här hemma. Så nu får vi se om jag får börja jobba på donken, bli servitris, personlig assistent eller brevbärare. Vem vet, finns mer än det att välja på dessutom.
Jag har haft en bra helg, träffat både kompisar och släkten. Det blev ingen operation för mig i fredags, ibland är vården verkligen sämst, men jag ska få en ny tid till en kirurg istället för en hudläkare, dit remissen hade gått.

Jag klättrar typ på väggarna här hemma. Dagarnas höjdpunkt är att gå och träna, resten fylls med försök till högskoleprovet plugg, jobbsökande och läsning av Keplers böcker(som förresten är awesome).
Wäh.

Audio, Video, Disco.

Nu börjar det bli riktigt tråkigt att inte ha något jobb att gå till. Visst, jag får hoppa in och jobba då och då och det uppskattar jag jättemycket! Men jag måste något mer. Idag har jag sökt iallafall 8 stycken nya jobb. Weihå!
Får hoppas att någon vill anställa en rastlös 20-åring.

Snart ska jag cykla iväg för att träna, body step och body pump blir det idag.

Lucky Ones.


Inatt drömde jag en mardröm om högskoleprovet. Det var verkligen hemskt! Jag drömde att jag bara hann göra ett av delproven, sen liksom, glömde jag bort att göra de andra. Jag vaknade och panikade över att jag antagligen inte skulle kunna börja plugga till våren och sen insåg jag att allt var en dröm. Wäääh. Måste plugga mer!
Igår var jag och tränade två pass, eftersom att jag ska operera mina tår på fredag vet jag inte när jag kommer vara redo att träna igen så jag ger allt den här veckan. Ett pass MRB och mitt nya favoritpass body step. Ja, mina ben har liiiiiite träningsvärk idag.

Min plan för idag är att plugga, städa, träna och sen gå på bio med Maja. Majas mammas kompis har fått fribiljetter till en film och jag blev medbjuden! Wihu! Andra bion på en vecka.

Little Talks.

Den nya Batman-filmen var verkligen hur bra som helst. Jag är fortfarande helt lyrisk trots att det var flera dagar sen vi såg den. Se den människor!

I helgen har jag träffat Josefine, Ludde och Max, sovit hemma hos Maja, övningskört, skrapat upp hela benet och hängt i Mälarhöjden. Mörka uppfarter är aldrig en bra grej, jag ramlade ner i ett hål och skrapade upp benet. Hur länge sen var det inte något sånt hände? Att man ramlar och får skrubbsår liksom.
Idag ska jag ta det lugnt, plugga och träna. Högskoleprovet kommer bara närmare och imorgon öppnar ansökan till högskolan. Heja heja!

The horror..

Skräcken som uppstår när man får reda på att man ska operera sina tår nästa fredag.....Det är skönt att få det gjort, men ja.... att göra det....Skräck.

Double.

Aj aj aj! Idag har jag cyklat runt som ett djur och gått på dubbelpass, först body step och sen body pump. Nu är jag verkligen helt slut i hela kroppen, men på ett bra sätt. Imorgon ska jag träna på dagen och se den nya Batman-filmen på kvällen. Alla som har sett den är helt lyriska över hur bra den var, så det känns värt att kolla på den på bio.

Har inte så mycket roligt att dela med mig av eftersom att jag är dödstrött i huvudet och kroppen.
Nu blir det en kopp te, min nya bok och sängen. MYSTÄJM!
Godnatt!

Mathematics.

Efterlyser ett mattegeni som vill donera kunskaper till mig. Snälla?

Shadowplay.

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Jag och mamma övningskörde bort till Kungens Kurva där jag skaffade ett par nya träningsskor och en helt underbar tröja från H&M! Jag är numera en stolt/rädd ägare till boken om det nya högskoleprovet.....yaaaaay... På högskoleprovet är det åtta delprov, fem av dom innehåller matematik och de andra tre är engelsk- och svensk läsförståelse och ordförståelse. Jag förstår inte hur det kan vara så mycket matte, det går inte ihop för mig. Wäääääääh. Men, jag tror det här kommer gå jättebra om jag bara slutar tänka att det inte kommer göra det.

Set it off.

Förra veckan gick som sagt sämst för mig träningsmässigt, men nu är det en ny vecka och nya planer.
Idag testade jag Body Step för första gången någonsin. Det var sjukt kul, svettigt och ganska svårt för en okoordinerad person som jag. En tjej och en kille som stod brevid mig hjälpte mig litegrann, kan nog bli ett nytt favoritpass. Jag försöker få in lite mer än bara styrka och kondition, body step är pulshöjande men även lite flexibilitets och balansträning på samma gång.

Imorgon blir det övningskörning och mer träning. Jag ska också spendera pengar på en tråkig men nödvändig bok. Eftersom att jag
verkligen verkligen vill komma in på min utbildning till våren så ska jag skriva högskoleprovet. Det känns sjukt läskigt, så för att förbereda mig mer ska jag köpa en plugga-till-högskolet-bok. Antar att jag kommer försöka varva den sociala begravning som kommer ske framtill oktober. Högskoleprovs-plugg och körkortsteori....
Wooop-di-doo.

Birthdays.

Hur snabbt blev det inte höst egentligen? Förra veckan kunde man ha shorts, nu måste man ha halsduk och kängor..typ. Snart ska jag iallafall åka iväg till min kusin på födelsedagskalas. Jag har inte träffat släkten på flera månader, så det känns lite konstigt. Efter det blir det träning. Jag har verkligen haft den sämsta träningsveckan på länge, menmeeeeeeeeen.

Stjärnorna finns här.


Förresten
var jag och kollade på Kapten Röd på Grönan igår.
Det var helt sjukt mycket folk men det var definitivt en av de bästa konserter jag har varit på, bättre blev det dessutom när Promoe helt plötsligt kom upp på scenen. Bra musik, bra texter och en väldigt bra människa helt enkelt.

Heart of life.

Usch vad dålig jag är på att uppdatera här.

Den här veckan har varit dålig träningsmässigt för mig, men så blir det ibland. I veckan var jag och Jenny på en vegetarisk buffé vid Mariatorget, hur gott som helst! Jag har en vegetarisk kokbok här hemma som jag måste börja använda med. Sen dess har jag haft fullt upp, hängt med Raul, Maja, Olivia, Jenny, Mårten, varit hos frisören och fått bort mitt vita hår, kört på motorväg för första gången, blivit helt kär i Linköping(igen), insett att jag kommer gråta blod om jag inte kommer in och gett mig fan på att jag ska komma in. Den 27 oktober skriver jag högskoleprovet, så tills dess ska jag plugga, köra bil och ja, hålla tummarna? Eller något?
Den utökade mattedelen får mig inte direkt att hoppa och skutta av glädje, men med rätt mängd övning ska det gå bra.

Tangerine.

Hellu!
Helgens köttskiva har gjort mig både förkyld och mobillös. Eller njae, inte helt, men min mobil fick bada i någons alkohol(OBS! Lämna aldrig mobilen på ett bord...eller synlig överhuvudtaget). Nu sprakar den och är allmänt weird, så idag ska jag skaffa en ny telefon. Det har jag tänkt göra ganska länge, förhoppningsvis går det att ordna den jag har nu på något sätt, det är faktiskt inget fel på den i övrigt.

Den här veckan är fylld med saker att göra, idag ska jag till frisören och fixa en ny telefon, imorgon blir det roadtrip till Linköping för att hälsa på och hämta hem min syster osv. Sorgen över att behöva köra iväg härifrån klockan åtta på morgonen imorgon. The horror. Vi får se hur jag ser ut efter dagens frisörbesök, det jag vet är att jag har en utväxt som är onajs men lite förändring är å andra sidan ganska kul.

Nu ska jag göra mig klar och cykla iväg till tunnelbanan i solen, sista solen för det här året kanske.

RSS 2.0