hey mr tamburine man

Lov är så skönt, man kan sova så länge man vill och när man väl vaknar så är man faktiskt hungrig, inte som i vanligt när man sitter i köket och tvingar i sig en dum macka med något dumt pålägg på.
Idag är det iallafall måndag, jag har inte gjort så mycket alls förutom att kolla på en skum film som hette Agnes Cecilia, den gick på fyran, dom brukar ju visa skumma filmer när det är lov. Jag och mamma var och fikade hos farmor och farfar och då fick jag ännu mer påskägg, men det är jag glad för. Godis och lov hör liksom ihop!
Just nu sitter jag och pratar på msn (jag vet supercoolt) med min vän Matilda som har blivit moster igen! Grattis!
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, nu sitter jag här och försöker rita av en bild på mig, går väl sådär...ser mer ut som barbie haha.
Jaha nu var det mat adjö!       
Här är föresten lite feeeettt sköööna gamla bilder ;)


take me on a trip i'd like to go someday

Det är söndags natt och jag kom för en stund sen hem från Ines. Erikorna var också där och vi kollade på Lilja 4-ever, den var hemsk usch...Men det var ganska mys allafall!
Jag och Erika gick hem i kylan och nu sitter jag här och skriver världens tråkigaste inlägg.
Ska nog gå och lägga mig eftersom jag måste städa mitt rum imorgon :( buhu....MEN SÅ KAN DET GÅ ;)
Jaja godnatt


i was praying that you and me might end up together

SJUKT HÄRLIGT MED LOV! WOHOOOOOOOOOOOOOOO !
Så, lovet har börjat, efter skolan gick jag Minna Nora och Erika till Nora och åt upp kladdkakan som jag och Nora bakade igår, sen kom den andra Erika men då fanns det inte så mycket kvar....Det är så tråkigt att många åker bort på lovet....Självklart är jag hemma som vanligt, jag och min familj åker verkligen aldrig nånstans, eller pappa åker ju runt och min syrra också men jag och mamma är iallafall ALLTID hemma. Jag har dock kommit på att om några månader (10 Maj) ska jag till Barcelona! Jättekul, det är med folk från skolan och jag tror vi kommer ha riktigt kul, vet inte riktigt vilka tjejer det är men Maja och Anndao ska dit iallafall och dom är ju roliga båda två :)
Jag och Jocke var i stan han köpte ingenting och jag köpte AmorAmor som luktar sjukt gott!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är ganska trött men vill ändå hitta på nåt. Kanske blir film hos Erkan ;)
Nu ska jag äta middag med min mor adjöken!


don't tell me not to leave right before I go

Måndag måndag måndag.....
Påsklov snart. Idag var jag i skolan tills kvart över fem.....gjorde Konsumentekonomi prov som aldrig ville ta slut. När jag väl var klar så tittade jag ut genom fönstret och såg att det SNÖADE och inte lite heller. Då ringde jag mamma och tvingade henne komma och hämta mig, hon skulle ändå handla så det var skönt.
Skoldagen var lite konstig, jag var jätteglad halva dagen men den vart bara värre och värre, förstår mig verkligen inte på människor ibland.... Snart ska jag iallafall lägga mig i soffan och kolla på nåt inredningsprogram mamma brukar kolla på i väntan på C.S.I sen är det läggdags, jag är förskräckligt trött. Igår somnade jag snabbt för jag hade Hide and Seek på på tv:n, LÄSKIGT! Nu har jag precis översatt min spanska resturang dialog så då blir nog Axel O glad.

I don't know where it is I don't know when but I want you around

Idag har jag hört typ VÄRLDENS bästa talare föreläsa, Francesco Kovac var på skolan och berättade om hur det var under Stalin tiden. Det var verkligen helt sjukt. Den människan har vart med om hur mycket saker som helst och ändå är han nog den gladaste människan jag sett. Jag vet knappt nånting om kommunism överhuvudtaget, men iallafall, till resten utav min dag.
Klockan två samlades hela 9B i ett rörelserum och där fick vi kolla på en kort film som Josef Fares har gjort, den hette "KOM DÅ!" och handlade om våld. Efter det skulle vi göra danser som spelade på känslor som vi fått när vi såg filmen, det var riktigt kul, särskillt att kolla på alla andra gruppers danser.
Efter allt dansande ville jag, Nora, Maja och Erikorna fika så vi gick till Nästan Hemma, det känns som om vi satt där i flera timmar och bara pratade och fikade jättemys.
När jag kom hem höll mamma på att laga korvstroganoff.
Nu sitter jag här och vet att jag MÅSTE göra bajs gympauppgiften, men jag vet verkligen inte hur man gör. BLÄ!
Nej om några timmar ska jag faktiskt göra det där....men det är då :D

you might regret what you let slip away

Onsdaaaaaaag nu är det bara två dagar kvar.
Jag har bestämt mig att jag ska söka jobb, på nån matbutik typ, så om det är nån som har en ledig arbetsplats för en 16-åring är det bara säga till mig ;)
Var hemma hos Minna efter skolan, hihi vi hade det mycket kul.
En kille och en tjej från RFSL kom och "föreläste" för oss idag i skolan, jag tycker det var jätte intressant och jag lärde mig en del om alla oskrivna regler som finns i samhället, och särskillt mellan killar och tjejer.
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och tvätta mitt redan regnblöta hår, sen är det ju Grey's, alltid lika kul.

baby i can be the one to take you home

Nu sitter jag här på en tisdags kväll, imorrn är det onsdag, det vill säga, LILL-LÖRDAG! Sen har vi bara en torsdag kvar sen är helgen här IGEN!
Jag funderar på att för en gångs skull planera helgen så man inte sitter där med tomma händer och bara väntar på att något ska hoppa fram, så får det bli, det får jag ta itu med imorgon.
Så vad har hänt idag?
Jag har dansat, gjort hjärt&lungräddning på en missbildad docka, vart med om världens töntigaste girlfight och kliat Jockes hund på magen så länge att jag har päls under naglarna.....
Relationsveckan fortsatte, vi pratade bland annat om homosexualitet, vi kollade på en kort film om unga människor, framförallt killar, som hade svårt att acceptera varandra för dom dom är, inte världens bästa förklaring men ja. Det är ju ett stort problem, det märker man bara i klassen, vi har många homofober, eller snarare det finns många som inte vet någonting och bryr sig för mycket. Usch, jag blir så irriterad på sånt här, jaja.
Nu knackar John Blund på dörren så det är dags att sova nightie night;)


you're a part time lover and a full time friend

Så kom det en till måndag och allt som kan tänkas på är hur snabbt dagarna ska gå innan helgen är här igen.
Idag började relationsveckan, vi fick en uppgift, eller vad man ska kalla det, uppgiften heter ägget och man ska ta hand om ett ägg hela veckan, eller iallafall lyckas med att inte krossa det.

USCH vad jag är rastlös ! Jag vill hitta på nånting, jag vill ha helg och lov och helg och sommar!

svett snyggt

Jag Nora Erika och Maja var på gymmet i typ en timme och 20 minuter. Det är faktiskt riktigt kul att träna när man inte är ensam, då kan man prata med varandra och då blir inte träningen så långtråkig.
Men det finns ett minus med att gymma......Man blir svettig, och ofräsch, och det är såklart just då när man sitter där och kämpar sig fram på träningscykeln som det kommer en riktigt snygg kille och sätter sig och cyklar några cyklar bort. 
Nu är jag nyduschad och sitter och kollar på reprisen av Top Model, ska nog gå ner och ligga lite på soffan och bara chilla, imorrn är det ju skola igen....


från the tingel

PERSONLIGHET - JAG ÄR
Blyg: Oftast inte
Smart: När jag vill
Långsam: På att gå, JA
Stressad: Absolut inte
Tålmodig: Inte så värst...
Djup: När det gäller så..
Öppen: Då & då
Ärlig: Haha jaaa!
Positiv: En blandning
Ansvarsfull: Jorå

VÄNSKAP - JAG HAR;
Svikit en kompis: Ja
Förlorat en bästa vän: Ja
Sovit med en tjejkompis: Ja
Pussat en av samma kön:Ja
Slagit en kompis: Självklart ;)
En kompis som vet allt: Ingen vet allt
Berättat hemligheter: Hela tiden ;)

KÄRLEK - JAG HAR;
Blivit sårad: Ja
Haft/Har stadigt förhållande: Ja
Krossat någons hjärta: Inte vad jag vet....
Gett någon ditt hjärta: Ja
"Playat": Nej nej
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja det har jag
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Hahah....kanske lite...
Varit otrogen: Tyvärr ja...

FAVORIT - ER;
Låt just nu: Paolo Nutini New Shoes
Pryl: Mitt guldhjärta ;)
Film: Pulp Fiction och Orgazmo hahaha
Bok: Klassresan...SÅ JÄVLA BRA!!
Lärare i skolan: Jag blir mest irriterad på alla, men Mia
Plats: Min säng
Frukt: Mango mango mango!

JAG HAR;
Sytt: Ja balklänningen ju ;)
Opererat mig: Nix
Cyklat omkull: Har väl kanske hänt.....
Sjungit i duschen: Ja XD
Hoppat bungyjump: Nej aldrig, hjäälp 
Fobi för något: Spindlar i duschen och tvestjärtar!
Sett någon dö: Bara insekter
Varit på begravning: En gång
Sagt att jag hatar någon: Japp

LIVET;
Svart eller vitt: Svart
Rött eller blått: Båda absolut!
Skriva eller tala: Men vafan, båda två!!!
Vatten eller coca cola: Ingen utav dom!
Nagelbitare: Usch nej
Mobil eller mp3: Mp3 mobil?
Snygg eller charmig: Är man charmig är man snygg  ;)
Lösgodis eller choklad: Choklad ....

Frukt eller grönsak: Frukt
Film eller serie: Serier
Festa eller softa: Festafestafesta
Sommar eller vinter: Sommaren
Fredag eller lördag: Fredag, då är det ju en dag kvar
Levande ljus eller lampa: Levande ljus
Övervikt eller undernärd: Helst inget men hellre undernärd
Kärlek eller vänskap: Kärlek=vänskap Vänskap=kärlek

easy like sunday morning

Helgen är slut.
Nu väntar relationsvecka på mälarhöjdens skola, vet faktiskt inte alls vad vi ska göra för nånting... Bättre än vanlig skola lär det ju vara iallafall.
I fredags var jag först hemma hos Jocke med massa pojkar och flickor som jag tycker om, sen gick vi till Fruängen på nån lokalfest, temat var tydligen rosa men det visste inte jag. Det var mysigt där men mörkt så man såg typ ingenting, dessutom var dörrvakterna liiiiite sura....
I lördags så var jag Erika och Nora i stan och letade runt efter snygga kläder, jag köpte två par svarta leggings och en blå body från Monki. Maja som hatar body's kommer väl bli arg på mig, hihi. På kvällen var jag hos Jocke igen och han gav mig en skjorta! Woho ! Efter ett tag så började många gå hem så då gick jag med.
Idag ska jag Nora och Erika gå till gymmet och träna lite, får väl se hur det går......

Det här är typ den sötaste killen jag har sett, han är ju hur bra som helst!

jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns


varför måste vi döda varandra?

Igår skrev jag ett superlångt inlägg med bilder och allt, kände mig riktigt duktig och då försvann det såklart.....
Dagen igår gick till mestadelen ut på skola....som vanligt.
Erika spelade Håkans nya låt och självklart blev jag kär. Den heter För en Lång lång tid och är precis sådär Håkan bra som det ska vara. Efter skolan gick jag och Ines till Nästan Hemma vi fikade kärleksmums och svartvinbärssaft. Frida Julia och Camilla joinade oss ett tag innan jag och min vän gick runt lite inne på 2 Plan, där fanns det massa söta vårkläder, men alla vårklänningar var så långa, är det modernt med långa vårklänningar i vår(?) Jag hittade iallafall en jättesöt vit stickad kofta som jag blev alldeles kär i. Ska nog köpa den, det var en såndär som skulle vara jättebra på sommaren, när jag har blivit brun hihi.

Idag är jag hemma. Igår var inte direkt den bästa dagen i Alexandras liv, blä usch. Det vill jag inte prata om iallafall, jag läste på Erikas blogg att hon inte hade haft en så bra eftermiddag/kväll igår heller, allt kan ju inte vara bra hela tiden men lite bra ska man väl ändå få i sitt liv.
På det är det massa läxor också, Idrotts uppgiften, SO, NO, Hemkunskap, Syslöjd och åh ! Jag orkar inte ens tänka på allting fast jag måste...Bläää.
Det är bara tolv veckor kvar tills skolavslutningen....TOLV veckor sen är det slut med Mälarhöjden, vi går ut och kommer(förhoppningsvis) aldrig tillbaka, inte som elever iallafall. Jag kan inte fatta att jag har gått där i 10 år, men jag har verkligen fått massor med kompisar här och jag har lärt mig mycket, haha såklart, skolan är ju till för att lära ut.
Jag kommer ihåg på lågstadiet när jag fick för mig att jag skulle göra en film, det gick ju bra.....eller inte.....

Nej nu ska jag dricka lite oboy och göra lite läxor.
image20


RSS 2.0