Mind blown.

Oron var helt i onödan. Jag har inte ALLS dålig kondition! Mera spinning åt folket(och mig)!

Kondition=Noll.

Just nu sitter jag här och är livrädd inför spinn-passet som jag ska på snart. Jag tror att min kondition har förfallit ganska så grovt under sommaren....Passet är sån tur är bara 30 minuter, så jag borde klara det, heja heja.
Ikväll är planen att gå på ett pass Bodyattack. Jag har varit på ett sånt pass någonsin förut och då fattade jag verkligen ingenting.

Imorgon åker jag iväg till Mattes landställe. Vi ska ha köttskiva. Ja, alla andra har kräftskiva, men gillar man inte kräftor blir det köttskiva istället. Jag får se om jag lyckas lura med ett paket kräftor ändå, det är ju hur gott som helst!

Nu ska jag smörja in min stackars nacke med liniement och cykla iväg mot gymmet. Hjälp.



Rule The World.

Min nacke har gett upp efter att ha sovit på en stenhård säng i Grekland, övernattat på Majas soffa hela helgen och nu vara tillbaka i min egen säng. Tur att vi har massor av världens bästa liniement hemma, det luktar Jenka dessutom.

Jag har precis ätit frukost och funderar på att ta en liten nap innan jag ska iväg till gymmet. Ska träna både kondition och styrka där idag. Om jag fortfarande är något så när levande efter det ska jag träffa Jenny inne i stan.


Men först - naptime!  




Rage.

Nä, nu går jag bärsärk över den här bloggdesignen. Eller ja, bristen av design snarare. HJÄLP.

By my side.

Åh, nu är jag helt slut i kroppen! Men ändå sitter jag här och är fruktansvärt rastlös.
Idag har jag kört en massa bil, handlat mat och varit och tränat. Jag har bestämt mig för att verkligen satsa på att äta nyttigt och träna. Så nu har jag handlat massor med nötter, bönor, avocado och annat! Så nu är det bara att heja mig! Imorgon ska jag träna lite kondition och ett styrkepass.

Jag känner lite utav en hatkärlek till hösten. När den kommer vet man att sommaren är slut,men samtidigt så börjar något nytt. För de flesta är det skola, nya jobb och så vidare. För min del händer inget nytt sånt den här hösten. Det känns mer som en livsförändrings höst i år.Och det känns faktiskt väldigt bra.

Hear You Me.

Nu är jag hemma i Sverige igen. Jag kom iförsig hem natten mellan onsdag/torsdag men jag har haft helt fullt upp med grejer att göra. Jag har varit och spexat och dansat för KTH:s kemistnollor, ätit födelsedagslunch med Maja och Olivia på Vapiano, kidnappat Maja till hennes överraskningsfest och kollat på fyra filmer. Idag var jag på första träningspasset på två veckor också. Så nu är egentligen den första stund som jag har tid att skriva något här.

Rhodos var sådär, medelåldern var låg, men det var framförallt attityden och känslan som människorna där utstrålade som gjorde att det mest kändes äckligt och pinsamt att vara där. En del människor var såklart jättebra, men de flesta som var där var bara konstiga och respektlösa. Hur som helst så gjorde vi det bästa av situationen och hade det bra ändå, skönt att ha fått lite sol den här regniga sommaren iallafall.
Överraskningsfesten för Maja har jag planerat i typ... två månader, så i lördags var det dags. Allt gick jättebra och vi hade det jättekul nästan hela kvällen. Det är bara så tråkigt att det finns en del människor som inte kan ta att det inte är dem som är universums mittpunkt för en stund.

Idag har jag förresten börjat med att "ta tag i mitt liv". Inte för att jag slackat hela sommaren men eftersom höstschemat drog igång på gymmet idag så gör jag också det. Tanken är att få ordning på mat och träning och uppnå nånslags resultat.

Nu ska jag kolla på de sista True Blood avsnitten.

Silhouettes.

Imorgon åker jag och Josefine iväg till Rhodos! Det är nu jag har insett att jag ska åka iväg och ha det jättebra en hel vecka. Vi har fixat musik, biljetterna är framplockade och passet är nedstoppat. Nu måste jag bara packa resten av väskan....hehehe....Jag är en mästare på att ta med mig alldeles för mycket kläder när jag ska åka någonstans, men nu ska jag försöka att hålla mig. Det finns två klädkedjor som har butiker på Rhodos som är asnajs! Så lite extra plats måste finnas i väskan.

Two Hearts.

Oj oj, nu när jag har blivit ledig är det om möjligt ännu svårare att hitta något att skriva här, trots att dagarna faktiskt har varit i stort sätt fulla med grejer än så länge. Det är helt otroligt skönt att vara ledig, att kunna göra saker på vardagar igen. Wihu!

På onsdag åker jag och Josefine iväg till Rhodos. Det är som om jag nästan glömt det och nu går jag runt i någonslags ledighets-dvala och bara läser körkortsteori och övningskör. Typ. MEN! RHODOS! Wihu!


Morning Rage.

Alltså! Vadfan, att man aldrig vänjer sig vid alla dessa självupptagna människor som tror att hela världen kretsar kring deras huvuden, och givetvis deras anhöriga och så vidare. Jag gillar att folk tror att det kommer gå BÄTTRE för om de hotar en också. "Vill DU ha kvar oss som kunder eller?? Då får du hjälpa mig nu!".

Förvirrande? Jag pratar om mitt jobb. Folk som kommer in och bara vill träffa en doktor på en gång. Liksom tyvärr, det är andra människor här som har bokat tider. Fast det är klart vi ska strunta i dem och släppa in DIG.
Blaaargh!!! Rage rage rage.


Men men, förutom morgon-rage mår jag faktiskt bra! Det är nästsista heldagen av jobb, jag har på mig min nya fina långklänning och det är soligt ute. Imorgon åker jag till Majas landställe så jag hoppas det är bra väder i helgen.

Förresten
var jag på parfymjakt igår med Jenny. Världens bästa(och tålmodigaste) säljare på Kicks hjälpte mig att leta igenom större delar av sortimentet och tillslut hittade vi typ det jag vill ha. Nu måste jag bara välja vilken av dom. Inte lätt inte lätt.

RSS 2.0