It won't make sense right now

Hellu!
Idag har varit en lång dag i skolan mest bestående av en lång håltimme och en helt onödig lektion. Filosofi på morgonen var iförsig kul! Bra lärare gör verkligen ALL skillnad ibland. Iförsig är det ett roligt ämne också, men utan en bra ledare blir det ganska platt. Tackar mycket för de bra lärare vi faktiskt har! 

Jag har varit trött och mått sådär hela dagen och nu känns det som om jag har feber. Har så mycket att göra nu att jag inte hinner med att bli sjuk, så det blir till att äta febernedsättande och kämpa sig iväg till skolan ändå.
Får väl skaffa en sån där zorbing-boll och gå runt i så att folk inte blir smittade, hohoho.

Känner mig lite som den här bläckfisken just nu.


Dag 22

Det här upprör mig
Det finns mycket saker som upprör mig. Orättvisor, avsaknad av empati, extremism, missförstånd, onödigheter med mera med mera.

Det som upprör mig försöker jag att inte lägga så stor vikt vid vid de tillfällen som jag faktiskt inte är upprörd.
Det finns så mycket saker här i världen som gör mig upprörd, skulle jag tänka på allt det hela tiden så skulle mina dagar ta slut ganska snabbt.


Crushing Black Loneliness


Dag 21

Ett annat ögonblick
Jag tror jag redan skrivit om det förut, men jag tycker att varje ögonblick som jag spenderar med mina vänner är speciella. Utan dem och alla bra och även mindre bra ögonblick som vi spenderar tillsammans så skulle jag helt enkelt inte vara den jag är.

 

Feelings but still not feel

Godmorgon!
Igår var verkligen en underbar och jättebra kväll som jag är glad att jag fick vara en del av. Det var jättegod mat dessutom! Mums. Jag ångrar att jag inte hade med mig kameran bara, sad.  
Idag ska jag skriva novell men nu ligger jag bara i min säng, segar och lyssnar på Robyn.
Hon är en helt fantastisk artist! Allt hon gör blir bra, crazy!

Intracloud

Godmorgon!
Jag känner att jag inte riktigt fått den sömn jag behöver, meeeeeeen nu är jag pigg och vaken!
Idag ska jag på 20 års kalas, det är för Jenny som fyllde 20 i torsdags. Så snart ska jag se om jag orkar ta mig upp ur mitt täcke för att slå in hennes present mohohoho! Hela spektaklet börjar vid fyra och det är i Solna så jag har inte så värst mycket tid på mig ändå, särskillt med tanke på att jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig, ett problem som ofta återkommer....Hmmm.....

Jag är äntligen klar med uppsatsen, vi hade opposition igår och jag fick veta vad som ska ändras på. Jag tänker inte göra något med uppsatsen i helgen dock, har fått nog av det där och måste vila lite ifrån den.
Har dessutom anslag och upptrappning att skriva på min novell. Jag gillar inte att skriva novell på det sättet vi gör just nu. När jag skriver så skriver jag helst allt på en gång och utvecklar varje del för sig efteråt. Nu ska vi göra tvärtom och det stööööööööör mig. Well well, jag får försöka mitt bästa!

Nu ska jag ta en dusch!

Contribution

Tjooodilooooooooo!
Idag har jag varit hemma hela dagen och skrivit klart min uppsats, bortsett från ett besök hos sjukgymnasten.
Det känns bra, har lite finlir kvar på den men äh, det är lugnt! Ska ändå inte vara i skolan förräns 11:55 så kan skriva nästan hela natten om jag så vill, mohoho! Hos sjukgymnasten gick det också bra, det känns som att det går framåt! Nu ska jag dock inte dit förräns näst-nästa vecka så jag får helt enkelt öva här hemma!

And there will come a time, you'll see, with no more tears

Tjoho!
Jag ligger relativt utslagen i soffan efter en timmes träning. Imorgon tar jag ledigt(det vill säga sjukanmäler mig) eftersom vi bara har en en timmes lektion på morgonen. Efter det är det oppositionser och jag är inte med i någon utav de som är imorgon. Jag stannar hemma och skriver klart uppsatsen imorgon eftersom att någon ska opponera mot den(säger man så???)på fredag.....kan vara bra att den är klar då...hehehehe

Jaha, vad händer annars då? Inte så mycket faktiskt. Idag hade jag en såndär arg&trött dag. Det får man faktiskt när man har sovit tre timmar och har skola mellan 8:30-17:00. Såg Black Swan igår natt, därav bristen på sömn.
Den var bra. Jag gillade hur de hade arbetat med scenerna och själva foto-delen. Rekommenderar den...det är en ganska mörk och ångestfylld berättelse, men det är såna filmer som lämnar avtryck hos mig. 

Nä nu ska jag äta något! Tjos!


Hehe


Jag älskar den här bilden.
Jag ska trycka upp den på ett linne.

Dag 20

Den här månaden
Första månaden på 2011 och den har varit mörk.
Tittat in i väggen en hel del men också träffat mina vänner. Det var kul och ljust, jag trodde kanske det skulle fortsätta vara så, men det varade bara i några dagar. 
Skrivandet kommer i intervaller, till och från. 
Förhoppningar byggs upp för att raseras, iallafall i min värld.

Ibland känner jag att det här är så onödigt. Då försöker jag göra sånt som är kul, men det finns inte så mycket längre. Det finns inte mycket alls som gör mig genuint glad och det skrämmer mig.
Visst skrattar jag och ler, men vem ser mig när ingen annan är här?
Det är då det inte går.
Jag är trött på mig nu.

Så känner jag för den här månaden.

Thousand Pieces

Jaha den här dagen har väl gått....okej. Jag har skrivit lite. Litegrann. Sjukanmälde mig idag just för att skriva. Sjukdomen är ökänd och heter writers block, hoppas på att bli frisk från det snart.
Jag var och tränade och det fick mig att må bra eftersom jag klarar av så mycket mer nu än vad jag gjorde för bara en månad sen, soft. Iallafall något som jag faktiskt lyckas hålla upp till idealen med.

Imorgon ska jag till doktorn, han ska se om det finns glas i min armbåge bland annat.....hoppas hoppas inte det. Samtidigt vore det skönt att få ut det som är där men tanken att någon ska skära upp min armbåge igen är dock inte så jättelockande....Äsch! Vet inte ens varför jag svamlar om det här nu, kommer ändå behöva gå till en specialist för att få reda på det.

Nä nu ska jag sova så att jag kommer upp i tid imorgon! Tjos!



Dag 19

Detta ångrar jag
Det finns en del saker som jag ångrar men samtidigt gör jag det inte. Allt har gjort mig till den jag är idag och allt som jag gör formar mig till den jag kommer att vara. Det jag har lärt mig är att det är viktigt att tänka efter innan man gör något som man är osäker på. Magkänslan har oftast rätt.


Electric boog-a-loo

Goddag!
Stannar hemma ifrån skolan idag för att göra klart uppsatsen, hoppas det ska gå bra bara. Jag undrar hur det verkligen går till, varje gång likadant, ute i sista minuten. Det är iförsig då jag tycker jag jobbar bäst.
Well. Ska försöka hinna till gymmet och springa lite också, innan det ska dock uppsatsen i stort sätt vara klar!
Ska den bli det kan jag inte sitta här, adjöken!

Dag 18

Min favoritfödelsedag
När jag var yngre var det alltid det bästa som hände varje år - födelsedagen. Visst är det fortfarande kul att fylla år men det är inte alls samma sak längre, jag saknar den känslan som jag kände förut. Den känslan som gör att man inte kan sova ordentligt kvällen innan och ligger och låtsas sover när familjen kommer in och sjunger ja må hon leva. Det var ganska många år sen som det var så. Något som jag verkligen kommer ihåg är när jag var fem år kanske, jag hade fått alla mina paket och var jätteglad och nöjd när min morfar säger "Vänta lite.....det är något här i min jacka! Kan inte du kolla vad det är? Jag tror det är en kompis till dig!" Klart det var det, en liten gossedjurs leopard var det, den finns fortfarande kvar och det är faktiskt ett av de klaraste minnena jag har av min morfar. Leoparden heter Herman, för det hette morfar i mellannamn.

When it rains

Blä....Dagen dedikeras till plugg och  min hjärna vill inte. Jag vill inte. Dessutom fattar jag inte hur vi ska kunna opponera mot varandra på tisdag då det är den ENDA dagen på hela veckan som vi inte har något av ämnena den dagen. Välkommen till Brännkyrka liksom. Äh ska väl återgå till att slava.


I won't be made a fool

Tjo. Kalas för mormor var det här idag, livat! Upptäckte att det bodde lite mysiga små skadedjur i en låda i mitt rum. Så jävla äckligt att jag ryser och typ spyr när jag tänker på det. Fyfan vad äckligt alltså. Mamma hjälpte mig iallafall att dammsuga alla gossedjur och lådorna, sen la vi ner allt i svarta säckar och ställde ut på vinden. Där dör dom tydligen eftersom att det är så kallt. Sadistiskt, må så vara men dom är inte välkomna att bo under min säng! FY. Jag hoppas dom lämnar mig ifred!

This is where my dreams are

Hellu!

Jag är sjukt trött efter världens keffaste skoldag. Klockan tio hade vi naturkunskapsprov som tog typ en kvart kanske. Nästa lektion började först 14:00 så vi hade en håltimme på typ fyra timmar.....usch.....så har hela den här veckan varit. På musiken fick vi inte det gjort som vi ville heller för det var något genrep inför öppet hus imorgon, blääääääääääääääääääääää. Äh ikväll ska iallafall bli en trevlig kväll!

Nu ska jag sova litegrann tror jag...hehehe

Dag 17

Mitt favoritminne
Ganska svårt att bara välja ETT endaste minne, så jag tänker inte göra det!
Jag har många fina minnen hittils i livet som har något gemensamt med varandra. Det är att de alla har spenderats med mina vänner! Resor, landställen, helt vanliga dagar, fester, RÖJ, baka kladdkaka efter skolan, sitta och spela in konstiga videos i skolan, internskämt. Äh ALLT helt enkelt!
Jag älskar mina vänner! Ni är underbara!


Varje gång du möter min blick

Tjoho!

Idag har varit en lång dag för mig, inte så kul med sånna när man råkar sitta uppe vid datorn och kolla på Dårligt upstopede dyr hela natten haha! Äh, får faktiskt skylla mig själv. Började iallafall 8:30 med en ganska meningslös lektion eftersom folket på litterär gestaltning inte riktigt verkar förstå(eller i allafall respektera)arbetsron som faktiskt krävs för att man ska kunna skriva och dela med sig av sina noveller och berättelser.
Vi fick sluta tidigare så jag somnade ett tag i styrelserummet tills Josefine och Ludvig knackade på dörren. Vi har i princip en lektion om dagen den här veckan och eget arbete på de andra, så vi bestämde oss för att arbeta med vårat projektarbete.
Lunch och en hel del kortspel senare så började vi faktiskt jobba och fick jättemycket jobb gjort vilket känns jätteskönt, lite tyngd försvann just från axlarna. Jag kom inte från skolan förräns vid kvart över fem typ. Är stolt över mig själv för att jag faktiskt stannade till mattestödet iallafall...

Nu ska jag ta mig iväg snart för att träna lite bodypump, sen blir det uppsats- och naturkunskaps-plugg.....
Vill bara få det gjort! ARGH!
 


Under dina ögonlock susar drömmarna förbi


Dag 16

Min första kyss
Haha vad fjantigt. Min första kyss var inte så speciell eller med någon som gav mig så mycket fjärilar i magen att jag inte kunde kontrollera mig. Nej, det var bara en obetydlig människa som betydde mer när jag var en liten fjortis som trodde jag var så stor och medveten om allt här i livet.

Det är speciellt med varje person som man känner så för tycker jag. Dom där fjärilarna i magen, den där känslan som är så svår att beskriva när man inte är kär eller älskar någon på det sättet.  
Därför finns det inte bara en första kyss egentligen.

Morning Sunshine

Godmorgon!

Sjukt nice med 5 plusgrader redan nu, tjoho! Våren är kanske påväg ändå, fast man brukar bli lurad några gånger innan det blir vår på riktigt. Jag beställde hem en ny jacka igår, en jacka som jag är käääääääääär i. Den är underbar! Lär väl få den imorgon eller på onsdag så då får vi se om den passar, lite svårt med storlekar på internet när man ska köpa jackor och sånt. Hihihi.
Idag är förresten en såndär morgon när jag inte alls är hungrig, bläääääh, vill inte äta frukost!!! Egentligen. Men det ska jag ändå.

Nu blir det te iallafall!

Let's be more than this

Det var ganska skönt att träna idag faktiskt, även fast att det var sjukt jobbigt, men imorgon ska jag träna igen efter skolan tror jag. Äh har inte så mycket att säga.

Jag är glad och det känns bra.


Dag 15

Mina drömmar
Oj, jag har nog ganska många drömmar som är ganska abstrakta, framförallt känslor som jag vill känna.
Bli något bra här i livet, någon som kan göra skillnad på stora och små sätt. Mest av allt vill jag vara lycklig.
Se och uppleva saker som gör mig lycklig och får mig och andra människor att må bra. Jag hoppas även på att kunna göra andra viktiga personer lyckliga på samma sätt som de gör mig det.

Att ha en hund, lite andra djur, fin bostad, mycket pengar, en fin familj, ha kvar alla mina fina vänner och lite bilar är också något som skulle vara fint.

We've found the youth fountain

Hellu!

Igår var en riktigt rolig och lyckad kväll! Jag hade jättekul och idag mår jag inte såååå dåligt heller, NICE!
Ska gå och träna snart, är väldigt otaggad på det men jag ska ska ska ska. Åh jag måste plugga nu.....*tear*


The real you is probably grey

Tjoho!

Har precis duschat och sitter med en klassisk handduksturban på huvudet, måste vara världens bästa uppfinning. Ikväll ska jag nämligen till Solna och sen vidare till något ställe där ölen inte är alltför dyr.
Både förkylningen och knät har blivit bättre(har jag ens skrivit något om det här innan?...hmmm....)så det känns bra att lämna hemmet, soffan, teven etc the list is loooong. Imorgon ska jag dedikera dagen till plugg och träning. Framförallt plugg tyvärr, men så är det att gå sista terminen i gymnasiet! 

Nu ska jag hitta lite kläder!

 

Mitt hjärta i din hand


RAGE

Bläääääääääääää vad är grejen med en del folk?!?! Kan iförsig vara jag som är liiiiiiite irriterad och trött nu på fredagskvällen men ändå! RAGE.

Ce N'est Pas Bon

Helluuuuuuuu! Har inte haft så mycket jag velat skriva här under veckan. Därför har det inte blivit någon uppdatering. Idag är det fredag och jag spenderar kvällen hemma, dels har jag gjort illa mitt knä och är inte heller frisk. Imorgon ska jag dessutom ut och träffa vänner! Jag blir så utmattad av minsta lilla grej numera så det är lika bra att vila ut sig dagen innan.

Jag skulle dessutom få hjälp med The Sims under veckan. Men kom jag ihåg att ta med mig datorn? Såklart inte.
Får fixa det nästa vecka eller något, The Sims är helt enkelt nödvändigt i mitt liv!

Nej nu ska jag ordna med lite plugg!

Everytime you look up in the sky and see a star

I've tried in this department, but, I ain't had no luck with this
It sucks but it's exactly what I thought it would be like tryin' to start over
I've got a hole in my heart.

My own dreamhouse


We are all in the gutter,
but some of us are looking at the stars.

Dag 14

Vad hade jag på mig i dag?
Seriöst? En till? Well...Första dagen i skolan idag efter lovet, hade gärna gått runt i pyjamas hela dagen men det håller inte riktigt när man ska visa sig offentligt hehe. 
Anyways så fick det bli en stickad tröja, leggings och kängor. Plus min underbara varma dunjacka, som börjar bli för varm nu när solen tittar fram. Det var väl det egentligen.....

Dag 13

Den här veckan
Oj...Sista jullovsveckan spenderade jag till största del med att vara sjuk. Både i måndags och tisdags var jag och tränade. På onsdagen var jag hos mormor en liten stund och på kvällen så mötte jag mina vänner och åt kebab buffé på Folkets Kebab. Det var jättegott! Hoho. Vi gick till Charlies och drack lite öl och sen gick jag och Jenny och satte oss på något mexikanskt ställe i Skanstull. Väldigt trevlig onsdag!

På torsdagen hade jag blivit jättesjuk så det var bara att ligga instängd här i huset och dricka varma drycker och försöka få The Sims 3 att fungera.
Igår kände jag att det var nog så på dagen gick jag och tränade(jättedålig idé) och på kvällen träffade jag några vänner som jag inte träffat på väldigt länge! Det var jättekul men idag känner jag att det kanske inte heller var en så jättebra idé eftersom att jag inte mår så bra idag. Imorgon börjar skolans sista termin, vi får se hur det går.
Tror vi har vår första filosofilektion, kan vara kul att vara med då. WOOP.


Bläääääääääääääh

Godmorgon, ja, jag vaknade faktiskt nu. Fick en chock när klockan var två. Äh, skyller på att sjukdomen stiger mig åt huvudet. Vet inte varför jag skriver egentligen, har inget alls att berätta. Ska titta på teve nu och dricka varm oboy med vispgrädde m-mmmmm! Sånt får man faktiskt göra när man är sjuk, omnomnomnom.

Hejhej!

Dag 12

I min handväska
Hm....Har ingen direkt bild. Jag gillar att ha småväskor när jag inte behöver ha med mig så mycket. I dessa småväskor har jag alltid fyra saker: plånbok, nycklar, sl-kort/remsa och mp3. Mobilen har jag också, men den får alltid bo i jackfickan. Vid vissa tillfällen får även kameran följa med. Förut så tog jag alltid med mig mitt smink överallt, varje dag till skolan OM jag någon gång under dagen skulle känna att jag behövde sminka mig.
Jag har övat på att inte ta med det och det funkar faktiskt bra, dessutom har ganska mycket förändrats kring det men äh, det här handlar om vad som är i väskan, inte i mitt huvud.

Godnatt.


Dag 11

Mitt syskon
Jag har en syster som är sex år äldre än mig, eller nja typ fem år och tre månader. Hon heter Caroline och pluggar till läkare i Linköping, så vi ses inte så ofta. Vi har haft en berg-och-dalbane relation skulle man kunna säga, men nu är jag väldigt glad att vi båda blivit äldre och insett att det är viktigt att ta vara på relationen man har med sina syskon, särskillt när man bara är två stycken.

Vi har gått igenom en hel del saker tillsammans, hon kom och tog hand om mig i sommras på sjukhuset. 
Hon bara kom dit. Hon tog hand om mig och hjälpte till att förklara alla saker som jag inte förstod där jag befann mig, det vill säga i en dimma av förvirring. Om hon inte hade kommit dit och tagit hand om mig, tvingat mig att göra alla konstiga andningsövningar och sett till att jag ändå kunde hantera smärtan och så vidare, så vet jag inte vad jag hade gjort riktigt. Det hade varit väldigt ensamt och läskigt. Jag är mycket tacksam över hur det har blivit för oss, tidigare trodde jag att vi var för olika för att kunna upprätthålla en vänskaplig ton med varandra.
Jag är glad att motsatsen har bevisats.


Sad horse

Frågor som har jag sovit i ett dygn och har någon sprutat in jello i mina vener passerar fram och tillbaka i mitt huvud, jag mår DÅLIGT. Jag vill inte vara sjuk! Sista dagarna i total frihet innan skolan börjar och de ska spenderas sängliggandes. Buhu. Inte kul alls...

I’ll know what yesterdays bring

Goddag. Jag är trött och sjuk. Spenderat hela dagen i soffan med täcke och datorn på magen, planerar att spendera den del som är kvar av dagen på samma sätt. Mwääääääh fyfan. Nu kommer säkert näsblods-perioden börja också, hemsk tradition som hör till mina förkylningen under årets första fyra månader. Hejpa.

Like I never been hurt before

Åh, jag gillar att jag i ett inlägg ojar mig över att man förändras fast man inte tror det och i nästa berättar jag att man alltid kan förlita sig på att ens ansikte är detsamma. Förvirringen är på topp under detta jullov. Har halvsovit konstant idag tills jag tvingade mig iväg till gymmet, värt. Imorgon SKA jag renskriva lite av min rapport, måste göra det, annars lär man bli jagad av Gun med en högaffel genom korridorerna när skolan drar igång igen.
Jag ska träna och möta lite vänner på kvällen! Mys mys.

Får intala mig själv gång på gång att man faktiskt inte mår så bra av att avskärma sig ifrån alla, bara för att det är så otroligt behagligt att kunna lägga sig i en boll under täcket eller stirra rakt upp i taket i flera timmar så betyder inte det att det faktiskt är bra. Det låter ganska bra, men jag tror inte på det. Jag älskar mörkret under täcket och jag älskar väggen som inte säger något, som inte frågar, den är bara där.
Nä. Nu räcker det.

Fever Ray – Seven

Dag 10

Det här hade jag på mig idag
Hahahaha, nästan lika tråkigt som "det här åt jag idag". Idag har min OUTFIT bestått av träningskläder. That's it.
Bjuder på en bild på något som inte förändras så ofta, nämligen mitt ansikte! Wiuwiuwiu.


Twisted diamond heart I'm the weekend warrior

Goddag! Är jätteseg idag, känns som om mina ben är gjorda av gelé eller något. Skönt att det är lov så man faktiskt kan ligga hemma och halvsova hela dagen utan att få extrem ångest. Vid fem ska jag iallafall till gymmet och träna. Jag mår så mycket bättre av att träna rent generellt så det är värt att släpa sig iväg även fast jag är
lite halvkrasslig. Nu sitter jag och kollar igenom alla bilder jag tagit 2010. Man tror inte att man har förändrats så jättemycket men oj, så fel man kan ha ibland!

 
Maj 2010

Allting var ju enklare då, men ingenting kan bli vad det var.

Tjoho! Har inte fått så mycket gjort än så länge, känns som om jag nyss vaknade dock(vilket är sant). Nu känner jag att det är dags att skärpa sig, nu blir det gymmet och bodypump med Erika. Woop woop. Lär vara ganska död när jag kommer hem vid sex sen....Muhh!

2010


2010 års "hit-låtar" ihopmixade. Untz untz.

Dag 09

Min tro
Jag kan börja med att berätta att jag bestämde mig för att konfirmera mig när jag var fjorton. Jag gick på utbildningar och åkte tillslut på läger. Eftersom att jag inte var döpt så döptes jag i Järvsö Kyrka och fick då även en fadder eller gudfar som jag inte alls träffar så mycket längre, Eric. Jag var på vinterlägret och direkt när vi kom hem blev jag helt galet sjuk, en sorts lunginflammation fick jag så jag var sjuk i två-tre månader. Det gjorde att jag missade när de andra konfirmerades och fick istället konfirmeras själv på påskaftonsnatten 2007. Har sett lite bilder på det här för något år sen och HERREGUD vilken fjortis jag var. Rouget lyser rött och håret(som på den tiden var svart) ser ut som håret på ett penntroll.
Anyways... Jag älskade min kyrka, jag gillar den fortfarande väldigt mycket, så jag blev ungdomsledare och åkte på konfirmationsläger igen. Det hela var jättekul men efter ett tag insåg jag att det var människorna jag tyckte om, inte det som kyrkan står för eller deras tro. Jag gillade samhörigheten.

Jag är inte kristen, jag är inte troende alls. Jag tror inte att min tid här på jorden är bestämd och jag tror inte att det är Gud som gett mig mitt samvete, min vilja och mina tankar. Det är helt okej för mig att folk tror på vilken religion de vill, så länge man inte försöker tvinga på någon annan sin religion eller blir tvingad till den. Religion är ett fritt val, det ska iallafall vara det.

Jag har valt att tro på mig själv, "jag är min egen Gud" låter lite som om man fått ett släng av storhetsvansinne, men på ett sätt är det sant. Jag formar min väg, sen händer det givetvis oplanerade saker på vägen som ibland inte går att förklara. Inte ens med att "Gud prövar dig".

Jag tror väldigt mycket på att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad och det säger faktiskt bibeln. Det är dessutom helt okej att upptäcka nya religioner och kanske på så vis hitta något som passar en själv, men jag kan inte se mig i en sån situation nu.

 
Absolut inte den värsta fjortislooken och då kan man ju tänka sig
hur illa det var haha!


Dag 08

Ett ögonblick
Det finns så många saker som gör olika händelser och upplevelser i livet minnesvärda, de som man kommer ihåg har berört en väldigt mycket, om det är dåligt eller bra beror lite på hur man mår. Det händer även så himla mycket här i livet att det är svårt att bara välja ett. Jag har iallafall valt det här ögonblicket för att det är något stort som hänt, nästan det största, och det är på gott och ont.

Mitt största ögonblick
var nog den 26 juni 2010, någon gång tidigt på morgonen på sjukhuset i Örebro.
Jag kan inte säga att jag direkt mådde så särskillt dåligt, jag var mest omtöcknad och well, ganska så medicinerad. För mig som aldrig blivit ordentligt skadad eller ens legat i en sjukhussäng förut var det här ett ganska konstigt uppvaknande, det förvånar mig att jag knappt upplevde någon chock. Det var några sjuksystrar i mitt rum och de var snabba fram för att berätta vad som hänt och att min syster hade ringt. Jag tror jag mest var fascinerad över att jag hade massa slangar i kroppen som gjorde att jag inte behövde äta, gå på toaletten eller ens ha ont. Det jobbiga var att jag mådde så otroligt illa och bara kräktes hela tiden. Jag ringde till några familjemedlemmar och kompisar men mellan varje telefonsamtal behövde jag vila, morfin gör en verkligen otroligt trött. I vilket fall som helst så var det här den första dagen av många dagar som skulle vara minst lika jobbiga, och ibland fortfarande är det. Under den här tiden har jag lärt mig hur viktigt det är med bra vänner och familj. Jag har också insett hur värdefullt livet är, man måste respektera att det kan tas ifrån en närsomhelst. Varje dag är värdefull.

Just about enough

Tjooooo! Söndagen är här och ikväll blir det fika med Josefine. Har frenetiskt följt Mad Men maratonet som går på kanal 9 sen igår. DET ÄR SÅ BRA! Tragiskt att jag måste slita mig ifrån det för att duscha och göra annat nödvändigt innan jag lämnar huset.

Förövrigt undrar jag vad folks problem är? Kan ni lära er förstå helt otroligt övertydliga signaler och därefter inse att världen inte kretsar kring era huvuden? GAH! Rage.


Jo tack, skulle gärna se ut som January Jones.

Our hearts they beat in time

Godmorgon, goddag, godeftermiddag anyways så är det den första dagen på ett helt nytt år. 2011 är nu här och jag tycker det är väldigt skönt att 2010 är över. Jag minns att jag glatt skålade förra året och sa att 2010 skulle bli det bästa året någonsin men så blev det inte. 2010 är ett utav de värsta åren i mitt liv, än så länge iallafall, men motgångar gör en starkare tids nog och jag hoppas det ska slå in nu när bladet är vänt. Studenten är den största händelsen som väntar och allt som det innebär. Får se vart jag tar vägen sen, antagligen kommer jag byta kontinent för ett tag. Körkortet ska också tas, har redan börjat och kommer antagligen att köra upp innan studenten! Jag vill inte ha så  mycket planerat mer egentligen, får se vad som händer helt enkelt. Ett jobb ska jag dock skaffa och så ska jag fortsätta träna så mycket som möjligt.
 

RSS 2.0