Gott Folk.

Nu sitter jag här och pluggar det sista innan provet. Hur ska detta gå? Visst, jag har bra koll på allt, men vad som helst kan egentligen dyka upp på provet. Wäääääääh. Jaja, det är bara att köra. Efter det blir det doktorn för att få mer mediciner. Börjar bli trött på att spendera en huvudsaklig del på mediciner som inte ens fungerar på mig.
Well well, det ser ut att vara fint väder ute iallafall!

Tänkte dela med mig av en bild på mitt "nya" hår. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen det får bli sen.

Bläbläbläblä.

Näääääääääääääääääääääääääääääää. Jag är så trött och arg! Imorgon måste jag gå till doktorn för att få mer medicin. JAG VILL INTE MER! Blev alltså ingen träning. Ska typ undvika all form av rörelse. KUL.
Sitter och kollar på när Arméns Musikkår framför Euphoria under något spektakel på Hötroget för Loreen.
Även om det hela känns lite halvtöntigt och överdrivet så är det ändå väldigt häftigt.

Man on Fire.

Vad hände med det dåliga vädret som skulle vara hela veckan? Idag är det jättefint! Inte lika varmt men ändå.
En perfekt dag att ägna till nervsystemet, cirkulationen och givetvis matspjälkningsorganen! Eller??....
Njä. Hade väl gärna gjort något annat, men snart är jag klaaaaaaar. 

Ikväll ska jag gå och träna. Blir helt galen av att inte röra på mig.
Note to self - Gör aldrig illa dig så mycket att du inte kan träna, då kommer du ha tråkigt.  
 

Niceville.

Det blev ingen träning. Ser inte så ljust ut för det än så länge. Fan! Blir extremt rastlös av att vara begränsad. Det bara MÅSTE bli bättre snart. Men men. Jag lyckades iallafall ta mig iväg till frisören, är alltid lika nöjd när jag går därifrån! Fantastisk frisör som vet precis vad jag vill göra med håret utan att jag ens behöver säga det iprincip.

På onsdag morgon ska jag göra prov i medicinsk grundkurs, det skulle ha varit i fredags men jag hade helt missat det. Så extremt klantigt! Tur att det går att lösa ändå. Imorgon blir det alltså hårdpluggande hela dagen.
Provet är såklart på det som vi började läsa. Wäh.

Nä, nu ska jag ta min medicin och gå och läsa lite. Jag har börjat läsa en jättebra bok!
Niceville heter den, på engelska heter den dock The Help! Den gjordes som film förra året och fick flera Oscarsnomineringar, helt förståeligt om filmen är i närheten av vad boken är. Läs läs läs!

Nightcall.

Vilken helg! Jag har opererat två tår, fått antibiotika, suttit i solen på en balkong, ätit jättegod mango och haft förskräckligt ont. Imorgon ska jag till frisören iallafall, så jag hoppas att det har blivit bättre med tårna imorgon.
Wäh, inte kul att ha så ont. Förhoppningsvis är det bättre imorgon så jag kan träna och såååååå.
Förhoppningsvis kanske det blir lite roligare uppdateringar då också. Tjoho!

Wiiuuuuu.

Idag har det varit helt underbart väder. Sommarvärme! På grund av det blev det inte sååå mycket plugg, men en del iallafall. På eftermiddagen var jag och tränade på ett i princip helt tomt gym. Verkar bli så när det är fint väder ute. Ny koreografi på body pumpen också. MYCKET bättre än förra. Var helt sjukt trött på den, när det inte är bra musik så funkar det inte riktigt, men nu är det bättre! Wihu!

Nu har jag bara två dagar kvar av jobb innan mitt lilla sommarlov börjar. Det ska bli väldigt skönt att bara kunna ta det lugnt, gå och träna när man vill och så!


.


Stora Trygga Vargen.

Idag har jag spenderat typ hela dagen med att läsa och skriva om cancer. Det här har gjort att mitt humör är halvdant, hade ju hellre varit ute i solen eller något! Nu har jag bara lite lite plugg kvar iallafall. SÅ skönt.
Imorgon ska jag iallafall iväg och träna, därför ska jag nog ta det lugnt ikväll. Hade gärna velat gå ut men det är inte så roligt när man inte har några pengar, på freeeeeeeeedag är det dock lön. Jag har så mycket som jag vill göra, framförallt skaffa en ny skinnjacka(!!!)och gå till frisören.

Så det är ungefär vad som händer för mig och vad jag längtar efter(freeeedag!!!).

Ledig Dag.

Det är helt otroligt hur mycket jag har sovit de senaste nätterna, cirka tjugotre timmar sammanlagt. Vad är det som händer? Förhoppningsvis kommer jag inte bli trött under dagen eftersom att jag har massor att göra.
Jag ska snart åka iväg till gymmet som faktiskt har öppet en stund idag, tjoho! Sen ska jag plugga. Det känns jätteskönt att alla kurser är slut snart. Hela grejen med att jag ska börja på högskola börjar bli verklig, fast det känns fortfarande väldigt långt bort att flytta till en annan stad och allt det där, trots att det nog kommer bli så. 

Nä, för mycket tankar. Allt det där kan jag tänka på när jag är klar med kurserna. Nu blir det gymmet! 
 

Acid.

Det var såklart inte bättre imorse. Vaknade upp med ögoninflammation och fortfarande en massa ont. Så jag fick gå iväg till doktorn och få lite medicin, men någon träning blev det inte tyvärr. Wäh.
Imorgon ska jag iallafall åka iväg och jobba(förhoppningsvis). I veckan ska jag skriva mina sista arbeten i kurserna jag läser, nästa vecka har jag examinations uppgifter och veckan därpå är det slutprov samt HLR-kurs.
Sen är jag KLAR. Det ska bli jätteskönt! Då börjar min "semester", en behövlig sådan eftersom att min kropp håller på att balla ur på grund av all stress.

Nu ska jag sova så jag är utvilad tills imorgon.


That's What's Up.

Idag har jag sluppit spy men istället har jag haft kramp i luftvägarna. Tänk er att det är ett tryck på lungorna och varje gång som man försöker ta ett djupt andetag så känns det som om man får kramp i lungorna. USCH.
Är det inte bättre imorgon så måste jag gå till doktorn och kolla att jag inte har fått lunginflammation, det skulle ju verkligen suga. Har dessutom ett jätteroligt träningspass inbokat imorgon, så jag får se hur det känns när klockan ringer imorgon.

Jag åkte iallafall med mamma till Kungens Kurva där vi handlade lite. Det blev en sväng in på H&M där jag hittade mina nya solglasögon, ett linne och en fin sommarklänning. På Stadium hittade vi äntligen ett par gummistövlar till mig, har letat efter det jättelänge men inga har passat, känns som något nödvändigt när man ska iväg på festival.

Nu ska jag titta lite på Big Brother och sen sova. Håller verkligen tummarna för att jag ska må bättre imorgon. Vill INTE bli långtidssjuk, inte nuuuuuuuuuu.

Bad day.

Usch vilken hemsk dag det har varit. Sov över hemma hos Jenny och Nicklas igår, vaknade upp och mådde bra, men efter ett tag började jag må jätteilla. Har sprungit fram och tillbaka till toaletten och spytt heeeeeela dagen, har inte ens kunnat dricka vatten förräns senare mot kvällen. Uäääh. Nu känns det iallafall lite bättre även om jag har feberfrossa, ont i huvudet och fortfarande illamående-känslor.
Jag hoppas att det är bättre imorgon, man blir ju ett vrak när man inte kan äta eller dricka något, helt skakig! Har bara legat i soffan hela dagen. Mamma fick till och med komma och hämta mig eftersom jag inte kunde åka tunnelbana hem.

Jaja, imorgon är det förhoppningsvis bättre. Nu ska jag sova, skönt.

Beautiful People.

Imorse när jag gick upp kände jag att jag hade sjukt ont över revben. Fattade först ingenting men sen insåg jag att det var träningsvärk från gårdagens multi träningspass. Det var verkligen sjukt kul! Helt nya övningar där man får röra på sig lite mera, jag brukar gå på body pump men det här är nog en ny favorit. Tjoho!
Trots träningsvärken så klarade jag av att jobba. Det är verkligen hur skönt som helst att det har regnat.
För mig som är pollenallergiker så kan regn ibland vara det bästa som finns, antar att det spolar bort en del eller något. Hur som helst blir det bättre och det tackar jag för.

Nu ska jag snart sova, upp tidigt imorgon för att jobba men sen är det äntligen helg. Förhoppningsvis kommer jag kunna uppdatera min träningsgarderob lite i helgen, men först ska det göras prov, två stycken imorgon, sen är jag fri.
 

Mellow.

Det blir inte så mycket uppdateringar här, mest för att jag gör samma saker varje dag. Tränar, jobbar och läser om olika sjukdomar. Jag håller på att reda ut hur det blir med mina nya betyg som måste skickas in snabbt efter att kurserna är slut, sista kompletteringsdag till högskolan är 21 juni. Skulle vara lagom ovärt att missa det nu när jag kämpar halvt ihjäl mig med den här medicinska grundkursen, som btw är väldigt intressant.
Vem hade kunnat tro att slem, cancer och tarmar var så intressant att läsa om? Det är faktiskt det - hur weird det än låter. Börjar förstå mer och mer på jobbet också, gällande alla medicinska termer och så vidare.

Snart har jag bara en vecka av jobb kvar innan mitt "lov". Det ska bli så skönt att vara lite ledig, jag hoppas det fina vädret kommer lagom till dess, inget regn tack!
Nu ska jag fortsätta läsa om bronkit, kärlkramp och vem vet vad mer som kan komma. Wihu!


Förresten, nya bandsläpp idag till Hultsfred. Både Nause och The Soundtrack of Our Lives kommer. TJOHO!

Junk of the Heart.

Bluä, min kropp är så tröööött. I huvudet är det inte mycket bättre. Att jobba nio och en halv timme om dagen sätter sina spår. Jag har iallafall än så länge både träningen och pluggandet uppstyrt.
Jag fick hem mina paket idag, tjoho! Så nu har jag precis druckit en proteinshake och är hur mätt som helst. Uääh. Klänningen som jag beställde från Nelly satt jättebra, nu är det bara att invänta en skaplig SOLBRÄNNA.

Ja, så vad mer händer?
Imorgon blir det jobb, träning och plugg. På onsdag ska jag inte jobba så då blir det stenhårt pluggande hela daaaaaagen. Har nämligen två prov på fredag och en stor uppsats som ska in nästa vecka.
Goodbye social life, see you in three weeks.


Cravings.

Jag längtar verkligen tills det att jag kan uppdatera min garderob litegrann. Jag vill ha nya shorts, nya linnen, koftor och så klart - en ny skinnjacka!

Wicked Way.

Söndag. Jag ligger i min säng och kollar på någon av Kardashian familjens serier. Hur många finns det inte liksom? Känns som hur många som helst. Igår var jag och Maja på Niclas konstutställning i Jakobsberg.
Det fanns helt otroligt mycket fina saker där, väldigt inspirerande att se vad alla hade gjort under bara två terminer. Så efter att vi hade kollat runt där någon timme åkte vi tillbaka in mot stan och sprang till systemet för att köpa lite öl. Resten av kvällen spenderades hemma hos Maja med Nora och Erika, städande, mat, öl, spel och sist en sväng förbi Hellströms. Det är alltid så sjukt mycket folk där, eller ja, jag har varit där fyra gånger, men ändå. Alltid träffar man någon som man känner där iallafall, vilket oftast är kul.

Idag har jag som sagt bokat min Hultsfreds-biljett ÄNTLIGEN. Jag är jättetaggad! Det är lite mer en än månad kvar bara, jag hoppas verkligen det blir kul. Snart ska jag försöka hitta på något att göra till lunch och sen gå och träna. Det är så skönt med såna här lugna dagar när man faktiskt är tillfreds med att bara ta det lugnt. Ingen stress över plugg, jobb eller något alls. Skönt!


Festival festival festival.

Så, nu är det bokat och klart. Hultsfred 2012 here I come! Jag och Maja ska ha det kickass, kolla på Mumford & Sons, Gorillaz, The XX, Justice, Nationalteatern och massor med mer bra band och artister!
 


Peach.

Åh vad trött jag äääääääääääär. Jag hade gärna gjort något kul ikväll, men när jag kom ut från jobbet var allt bara så himla grått och tråkigt. Folk verkar ändå spendera kvällen med hockey-VM eller krogen och jag känner verkligen inte för något av det. Så jag har läst på om sjukdomar inför nästa veckas prov istället. Känns kul att jag fattar mer på jobbet nu också, det formella medicinska språket är inte så lätt att förstå annars.

Nu ska jag titta på Big Brother och sen sova. Imorgon blir det antagligen konstutställning i Jakobsberg. Tjoho!

Proteine.

Åh juste, gjorde även min första beställning från Gymgrossisten. ÄNTLIGEN får jag mitt proteinpulver.
Och lite annat smått och gott!


Medicine.

Imorse gick jag upp vid åtta eftersom att jag skulle ha betygssamtal med min naturkunskapslärare. Eftersom att jag läser på distans så är betygssamtalet väldigt viktigt för att intyga att det verkligen är jag som har gjort uppgifterna och så vidare, så det blev typ en halvtimmes utfrågningar och så. Jag var på ett core-pass också, det gick inte alls så bra, för det första så var det inte alls peppande utan väldigt lugnt. För det andra så märker jag hur dålig min rygg har blivit igen, har ju problem med ländryggen sen jag skadade den för några år sen. Så jag måste måste måste verkligen fortsätta med övningar från sjukgymnastiken om jag inte vill se ut som en ostkrok.

Kvällen har gått åt till att skriva en uppsats i medicinsk grundkurs. Jag var lite skeptisk till hur intresserad jag verkligen skulle vara när kursen väl drog igång, men det är faktiskt jättekul, även om det handlar om bakterier, tarmar, virus och blod. Skrev klart uppsatsen på bara några timmar och kom ihåg allt ifrån när jag läste tidigare idag. Tjoho!

Imorgon är det fredag, då ska jag upp tidigt och åka iväg och jobba. Det blir en del jobb framöver för mig, men efter det så ska jag vara ledig tills efter midsommar. Nu ska jag sova, halv sex ska jag upp imorgon.

Sunshine.

Åh, en till jättehärlig dag! Hörde iförsig att det här är en av de sista innan det ska bli kallare. Why weather?? WHY? Snart ska jag iallafall gå upp och äta lite frukost innan jag cyklar iväg för att träna. Efter det ska jag lägga mig i min trädgård tills solen går ner, plugga och ha det bra.

Let it fall.

Valborgskvällen igår var riktigt bra. Bra folk, Ring of Fire och massa massa kul!
Idag har hela dagen spenderats på Max awesome terass i Hammarby Sjöstad med honom och Josefine.
Min hud har typ samma färg som en kokt kräfta nu och det känns faktiskt JÄTTEBRA! Har skrivit det förut men jag gör det igen - ÄNTLIGEN värme, sol och blå himmel. Sommareuforin börjar definitivt komma nu.

Jag ska inte jobba förräns på fredag, så imorgon blir det träning, plugg och förhoppningsvis är det lika fint väder då så jag kan sola lite. Nu ska jag äta kycklinggryta med mamma och bara ta det lugnt resten av kvällen.
Lite läsning om mikroorganismer, virus och smittoskydd blir det också!

RSS 2.0