What a feeling in my soul love burns brighter than sunshine

Det blev ingen yoga, det blev bodypump igen...jag som PRECIS blivit av med min träningsvärk, imorgon lär det komma ny. Jag har inte gjort så mycket mer än att träna idag, hela helgen har varit ganska seg faktiskt men men. Jag såg "A lot like love" idag, den var bra...har inte kollat på teve på jättelänge, då blir det så konstigt och tråkigt att titta liksom...Jag tyckte filmen var fin iallafall, även om den var lite klyschig.


I believe you could be what I need to believe

Är det inte nästan olagligt att vakna supertidigt på en söndag och vara pigg? Jag tycker det borde vara straffbart....
Sitter och lyssnar på bra musik och längtar efter att nästa vecka ska försvinna lika fort som den här gjorde.
Vilket den kommer göra. Det vet jag! Inatt ska jag ställa mig i bostadskön, nu börjar nedräkningen på riktigt, bara tjugo dagar kvar. Jag är extrem taggad på att fylla år, kommer bli underbart. Sitter här och lyssnar på Timbaland, då tänker jag på Erika, haha! Vi ska gå på dynamisk yoga sen....Spännande!

All we know for sure is all that we are fighting for

Jag och Josefine var och såg Snabba Cash igår. Jag har hört att de flesta tyckte den var mindre bra för att den inte var helt som boken och så. Jag tyckte den var skitbra, just för att den inte var exakt som boken, självklart utgår den fullt från boken men vissa små detaljer var inte med och det tyckte jag ärligt talat inte gjorde någonting. Jag älskar både boken och filmen och jag tror det var många som inte riktigt fattade cliffhangern i slutet, men det gjorde jag! Längtar redan till nästa film, men innan dess ska jag övertala Joel Kinnaman att bli min man.


Spread my wings and fly away, without you

"You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You're the only one I wish I could forget
The only one I'd love to not forgive
And though you break my heart, you're the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I'll be there at the end of the day"

Såren läker, men ärren har man kvar föralltid.

 


Den stjärnan var glas som klirrar

Jag förstår inte hur fort veckodagarna går. Känns som igår jag träffade Josefine innan vi börjat och sa "Jaha....måndag....snart helg..." det är helt sick hur fort tiden går ibland, iförsig gör det mig inte så mycket eftersom att vädret nu är lagom omysigt, ta fram solen och låt den smälta bort all snö. Imorgon är iallafall sista skoldagen den här veckan känns skönt men jag vet hur snabbt nästa vecka kommer gå. Word har slutat funka på min dator också...kul kul.

Nej nu ska jag skriva inbjudningskort sen sova!

I went gold when I saw your smiling face

Bodypump är definitivt passet man ska gå på om man vill känna sig helt utmattad i armarna och bröstet dagen därpå. Det känns bättre idag än vad det gjorde igår direkt efter träningen, jag var liksom helt skakig i armarna och benen, så otränad trodde jag inte jag var, men men!
Idag blir det skola och jobb, är faktiskt till och med taggad på att gå till jobbet nu när trippen är tillbaka.

Nä, nu ska jag duscha.
See you later alligators!


Bubbles they bounce

Hämtade ut klänningen idag och den var verkligen alldeles för stor. Så den åkte tillbaka och jag beställde en mindre, för den var riktigt snygg, bara för stor liksom.

Om några timmar ska jag möta upp Erika för att prova på ett pass bodypump(?) aldrig prövat förut, men Erika sa att det verkligen tog på musklerna så det ska bli kul. Jag dör på sam-uppgiften vi har. Vi ska skriva om vad som händer när man blir myndig och det kanske låter lätt, men det är så sjukt mycket! Gällande äktenskap, dödsbon osv....Hade skrivit över allt jag och Josefine hade skrivit för hand idag på datorn så hänger sig word. GAH!
Får väl ta fram skrivmaskinen helt enkelt.


Gammal bild på mig och Erika



Let me be your supernova

Tisdag, har jobbat och varit i skolan som vanligt. Det är bara lite mer än en timme kvar tills det är 23 dagar kvar. Är sjukt taggad inför födelsedagen, tänker nästan inte på något annat.
Det händer inte så jättemycket i mitt liv just nu, allt är sig ganska likt. Har inköpt en riktigt snygg klänning från Nelly, den lär komma till användning fleeeeeera gånger!

Glitter Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM


Cut out the ropes and let me fall

Här kommer svar på det ni undrade över!

Pest eller kolera
Att kyssa Anders Eklund i fem minuter eller att kyssa Robert Pattinson som har munnen full med snor?
Jag skulle lätt välja Robert Pattinson även om han har snor i munnen, för det första ser han bra ut och för det andra är Anders Eklund en vidrig människa.

Att ha tourettes och mitt i meningar skrika könsord eller att inte ha någon röst alls?
Att inte kunna uttrycka mig själv skulle vara en mardröm så jag väljer tourettes!

Att permanent byta förnamn till Barbapappa eller att varje dag presentera dig som "Alexandra - Den förskräcklige"?
Alexandra den förskräcklige låter ju as maffigt, definitivt det!

Om ditt liv var en film, vilket skulle vara soundtracket och vem skulle få spela dig?
Dancing in the moonlight skulle vara soundtracket och Scarlette Johansson skulle lätt få spela mig!

Om du bara fick lyssna på en låt resten av ditt liv, vilken skulle du välja och varför?
Just idag skulle jag ta Bon Iver - Blood Bank. För att man kan må både bra och dåligt när man lyssnar på den.


Och vem är du mest lik, enligt dig själv, i följande serier:
- Desperate Housewives
Enligt ett quiz är jag Bree, men det håller jag verkligen inte med om. Jag tycker inte att jag är helt lik någon men jag tror att jag är mest lik Susan.

- Scrubs
Definitivt TURK! Han är lika knasig som jag! Jag kanske inte är lika rolig, men jag lever trots allt inte mitt liv enligt ett manus.

- Vänner
Jag är nog lite Chandler och lite Phoebe.


Vad tycker du om din skola?
Jag tycker min skola är helt okej undervisningsmässigt, det finns en hel del som skulle kunna förbättras om både elever och lärare sammarbetade för det. Dessutom tycker jag att sammanhållningen på skolan är....obefintlig eller i varje fall näst intill. Det är dock någonting som jag har planer på att förändra!

Vad är det pinsammaste du gjort?
Oj, det var svårt. Finns så mycket att välja emellan. Det var väldigt pinsamt när jag och Josefine precis skiljts åt i Högdalen och jag småspringer in i tunnelbanan där det är halt som en isbana så jag ramlar inne i tunnelbanan och ligger på golvet och skrattar....för mig själv....

Vad är det mest underbara du upplevt?
En av de underbaraste stunder i mitt liv var när jag såg MGMT live i sommras och även tillfällen med mina vänner. Kärlek.

Starkaste barndomsminne?
Jag har många minnen från barndomen men det är lite luddigt. Minns småsaker mest. En sak jag minns är när min morfar dog, jag tror inte riktigt jag förstod hur jag skulle hantera sorg.

Största dröm?
Min största dröm är att bli polis. Det tänker jag verkligen kämpa för och det ska jag bli!

Hur tycker du en bra lärare ska vara?
En bra lärare är en lärare som verkligen talar klarspråk till eleverna och verkligen berättar vad de ska göra för att nå sina mål. En bra lärare låter även eleverna vara med och påverka studierna och studiematerial.

Beskriv en vanlig dag i ditt liv!
En vanlig dag i mitt liv börjar oftast med att jag försover mig för att jag gått och lagt mig alldeles försent. Typ morgonrutiner som vanligt sen tar det ca 20 min (tidsoptimist) att åka till skolan. Skola hela dagen och försöka arbeta så mycket som möjligt på lektionerna för att slippa läxor. När skolan slutar, vid 15-16 så åker jag till Skanstull där mitt jobb är. Går oftast runt i stan lite innan jag börjar jobba för att inte bara sitta på jobbet och vänta, på jobbet är mitt mål att sälja telefonabonemang vilket oftast går bra! Åker hem och är hemma runt 22. Då äter jag middag och sätter mig vid datorn och gör läxor (läs; facebook). Jag försöker att träna minst en timme innan jag går och lägger mig, brukar väl somna efter tolv någon gång varje dag.  



Who will love you who will fight

Känns som om jag nyss kom hem från jobbet fast jag varit hemma i en timme nu. Hoppas på att kunna somna innan tolv idag iallafall, börjar liksom 8:30 imorgon...

Har inte direkt inspiration till att skriva något så tänkte ha en liten FRÅGESTUND! Om det är någon som läser min fina lilla blogg och undrar eller vill fråga något så har ni chansen nuuuuuu!


Passionerat och okontrollerat

Kan inte sova igen. Vadfalls?
Vet inte vad jag tänker på, vet inte vad jag gör med min tid uppe ens.

Har lyssnat på Bon Iver i flera timmar, vill också kunna spela gitarr.

Now all your love is wasted, then who the hell was I?

Om tolv minuter börjar en ny vecka som inte känns så ny. Samma skola, samma jobb, samma gå hem och logga in på datorn för att se att inget hänt, samma gå och lägga sig och börja om.

Är bara så himla trött på främst jobbet, vill ha ett nytt och det nu. Skulle skriva ett CV om jag inte var så dålig på att skryta om mig själv. Försöker att skriva ett nu men det går skitdåligt. Någon som vill göra det åt mig? I'll pay you...

Shit vad jag älskar dig trots att jag knappt vet vad de orden betydde.


Dancing with tears in my eyes

Nu har jag och Josefine bokat resan till Laganas, det blir den femtonde juni till den tjugoandra juni och det kommer bli hur kul som helst! Är redan super taggad nu och det känns så långt borta, men tiden går alltid fort bara våren kommer igång. Idag vet jag inte vad jag ska göra, hade tänkt kolla om Maja vill dricka lite te med mig eller ta en promenad eller något. Jag vill verkligen bara ut ur huset..
Ha en bra dag!


Dream a little dream of me

Drömmar är något som alltid fascinerat mig. Att komma ihåg en dröm och analysera vad dess innehåll kan betyda är hur kul som helst. Freud har skrivit en väldigt tjock bok om drömtydning som jag läser mig genom nu och jag tror faktiskt jag har gjort en del framsteg i mitt tolkande av drömmar. Drömmar kan ofta vara väldigt osammanhängande vid första överblicken, men det handlar om att översätta drömmens alla delar för att sedan kunna förstå dess helhet, allting har sin egen betydelse.


Något jag inte riktigt förstått ännu är hur mycket känslorna man har under drömmen egentligen spelar in. Jag kan ibland drömma att jag gör något helt normalt i drömmen men ändå har jag en känsla av att något är som det inte brukar vara. Får helt enkelt läsa mer så kanske jag får svar på mina frågor, men vem vet?


Fly with me to cherry blossom land

Igår var mina närmsta tjejkompisar här och vi lagade mat, drack vin och jag hade det iallafall jättetrevligt!
Ikväll ska jag träffa min kusin och fika sen vet jag inte riktigt vad som händer. Förhoppningsvis något...



Och om ingen kan förstå ner i havet jag ska gå

Är inte trött och kan inte sova. Kan aldrig sova vid rätt tid längre...
Ska ändå lägga mig i sängen och hoppas på det bästa.
På fredag kommer tjejerna hit, mysigt mysigt! Skönt med helg... Är redan trött på skolan igen.

Är trött på att folk på något sätt hela tiden förstör för mig, men fuck you. DU är inte värd mig.


In for the kill

Sitter här och taggar till inför att åka utomlands med min kära vän Josefine i sommar! Vi bestämde det igår och idag har vi båda suttit och kollat in resmål, tror det blir Zakynthos! TAGGAD TAGGAD TAGGAD!

I'm ashamed but I'm just like before at least I came here before

"Yesterday is history. Tomorrow is a mystery.
Today is a gift. That's why we call it the Present"

Shale, screen your worry from what you won't ever find

Att bära på sorg är som att bära på ett svart hjärta.
Att inte kunna visa sorgen gör det inte bättre.
Ibland känns det som att allting hinner ikapp och drar ner mig igen i någonslags ändlösthål.
Där faller jag och kanske tar fallet aldrig slut?
Jag vill bara att det ska stanna, jag vill inte svärta någon mer.
Jag har slutat tro på tid.


Hur ful jag är

Depp depp depp, varför detta depp? Det är bara till för att förstöra.

I'm hoping you'll understand and not let go of my hand

Söndag, söndag. Mamma vill att jag ska städa rummet och det vill jag med men jag är för seg! Jag ska iallafall på poweryoga sen så något bra kommer jag göra av dagen.
Igår bokade vi Berlin, det kommer bli så sjukt kul, varken flygbiljetten eller boendet är så särskillt dyrt så det gör allting bättre. I fredags var jag med Josefine i stan och fikade sen tänkte vi gå förbi ett ställe där jag tänkt göra min tatuering för att kolla priser och så, det hela slutade med att jag faktiskt bokade in en tid betalde deposition, spontant spontant, han verkade iallafall förstå exakt hur jag vill ha den och det skulle inte vara så dyrt.
Spännande! Vi får väl se om det blir en till i Berlin sen hihi!


Jag vill inte förstå, jag vill bara ha dig

Imorgon ska jag gå och träna, det har jag bestämt nu!


Is it hard understanding why I'm incomplete?

Lovet börjar närma sig sitt slut....buhu. Deprimerande. Men jag har massor med saker att se fram emot, bland annat att åka till BERLIN på sportlovet, innan det fyller jag arton och då blir det tatuering och massa andra roligheter! Igår så var jag med Minna, Erikorna och Nora. Det var trevligt och kameran var med haha.
Sista lovdagen kan jag inte ligga här iallafall - see you!

Blir SÅ irriterad på mig sjääääääälv. BLÄ!

A life without music is a life without true love


Baby get up while you can



I'm in trouble but it feels like heaven

Nu ska jag snart träffa Alva för en fika på Fåtöljen. Har bestämt mig för att jag ska sluta bry mig om vad andra tycker, inte helt, men mycket. Det gör bara allt jobbigt. Ska från och med nu bara vara mig själv det vill säga bäst!

Forget about what I said

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det har jag, men önskar jag kunde gjort mer.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp
4. Dog någon som stod dig nära? Ja farmor.
5. Vilka länder besökte du? Grekland eller rättare sagt Kreta
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer lycka mindre missnöje
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? -
8. Vad var din största framgång 2009? Att klara av både jobb, skola och soialt liv
9. Största misstaget? Att lita på människor, vara för naiv
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Svininfluensa! Sen har jag ramlat men ingen fara.
11. Bästa köpet? Min skinnjacka <3
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hmm...kläder I guess.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja men för lite!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Haha Sexy Bitch!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och, nu i slutet av året - gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer spontan
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Sov. Haha.
18. Hur tillbringade du julen? Hemma hos min moster med släkten.
19. Blev du kär i år? Njaaaae
20. Favoritprogram på TV? True Blood LÄTT!
21. Bästa boken du läste i år? Har inte haft tid att läsa mycket, men gillade Jens Lapidus Aldrig fucka upp
22. Största musikaliska upptäckten? Har mest återupptäckt gamla band som The Knife.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Oj, det var så längesen, kommer inte ihåg.
25. Något du önskade dig men inte fick? En massage!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade med mina vänner sen middag med familjen
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Allting kan alltid bli bättre
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Ingen kommentar haah..

29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, bäst.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Med risk för att vara som mängden - ROBERT PATTINSON! Kom igen, han är ju hur snygg som helst.
31. Vem saknade du? Någon jag inte hittat ännu.
32. De bästa nya människorna du träffade? ??

Scandalous town

2010 började bra! Jag hade det jättebra med Josefine och Karin. Vi var i Slussen vid tolvslaget och jag som är bonde har aldrig varit inne i stan på nyår förut men jävlar vad mycket folk det var! Kul var det iallafall.
Vi såg fan en FRUSEN spya, då vet man att det är kallt ute. What's up med att jag alltid ska ramla när alkohol är med i bilden? Så onödigt. Well well nu ska jag tvätta bort champagnen ur håret!


























RSS 2.0