Drift Away.

Okej, det här med att bli bättre på att blogga har inte riktigt gått ihop med att börja på universitet, flytta, ändra hela sitt liv och så vidare.

De senaste veckorna har jag haft två veckors nollningsperiod, massa föreläsningar och framförallt väldigt kul. Vi har haft massa roliga aktiviteter och jag känner mig fortfarande sjukt trött även fast vi har varit "fria" i en vecka nu.
Det är såklart en massa nytt med allt plugg, men än så länge går det bra och är inte alltför hetsigt.
Jag pendlar mellan Norrköping och Linköping nästan alla dagar och det är såklart lite jobbigt, måste gå upp jättetidigt för att hinna med spårvagn, pendel och buss, men det känns bra att jag är här för Norrköping är en fantastiskt fin stad också som jag är nöjd över att ha lärt känna. Den första helgen i mars flyttar jag dock till en lägenhet i Linköping, första bostaden där jag kommer bo själv. Läskigt och kul. Det känns dock som om jag kommer åka hit till Norrköping en hel del eftersom jag fått kompisar här och förhoppningsvis kommer få en kompis till som flyttar hit i höst. Den här veckan som passerat har varit fullspäckad med grejer att göra. Jag har äntligen skaffat ett gymkort, jag har klippt mig och Jenny var här på besök i helgen. Tjoho! Vi har haft jättekul men tiden har gått så fort. Wäh. Det känns som om hon nyss kom hit och nu har hon åkt hem igen.

Men men, det är lite av det som händer för mig nu. Imorgon börjar jag 8:15 så nu är det dags för mig att sova.

RSS 2.0