Valborg.

Så SKÖNT att det är vår ute, äntligen!
Ikväll blir det valborgs-firande med ett gäng från min gamla klass. Just nu sitter jag och väntar på att Jenny och Josefine ska komma hit för att äta middag.

Tjoho!


All my dreams are one reflection.

Träningen idag gick inte alls bra. Vet inte om det har med att mina blodvärden är sämst nu, jag orkade typ ingenting. Det var inte som om jag var trött i musklerna utan bara orklös typ.
Imorgon ska jag gå upp tidigt och gå till neurologen, sen hem och plugga lite. På kvällen kommer Josefine hit och äter middag och sen ska vi till Hansson för lite klasshäng! Wihu!

Nu ska jag lägga mig i min säng, titta på serier och sooooova. Är så trött och det ska bli så skönt! Godnatt!


Cherry.

Vilken skön och härlig dag det var igår. Jag fick inte tag på Maja, men jag, Ludde och Max åkte in och kollade på körsbärsträden istället. Fina, men sjuuuuuuuuuukt mycket folk. Gick knappt att ta sig fram till träden.
Efter det åkte vi iallafall hem till Max där vi satt och tog det lugnt i princip hela kvällen.
Det känns jättekonstigt att man helt plötsligt inte behöver ta på sig massa kläder för att inte frysa, hoppas vädret håller sig såhär nu.

Idag ska jag ta det lugnt, första söndagen på jättelänge då jag inte har någon stress över prov/plugg som ska skickas in. SKÖNT. I eftermiddag blir det träning vilket ska bli skönt, hoppas det funkar bra med min arm bara. Den blev lite överdrivet skadad under blodgivningen, sånt som händer, men jag har varit öm i armen i flera dagar. NU får det vara slut med det. Nu blir det frukost!


När allt känns bra.

Alltså, känslan av att vara klar med veckans plugg är helt underbar. Nu behöver jag inte sitta och stressa ihjäl mig imorgonkväll, vilket har varit standard i flera veckor nu. Även om det är sjuuukt mycket saker att hålla reda på i Medicinsk Grundkurs så är det faktiskt väldigt roligt och intressant, känns bra att jag känner så med tanke på att jag planerar att syssla med medicin och vård resten av mitt liv.

Nu ska jag försöka få Maja att vakna till liv och dra med henne in till stan i det fina vädret.

Tidiga Morgnar.

Jahapp, klockan är kvart i åtta och jag är klarvaken. Idag har jag bestämt att jag dels ska plugga(bläää)men också åka och kolla på körsbärsträden i Kungsträdgården(yaaay). De blommar nämligen nu och jag är osäker på om jag någonsin varit och kollat på dom då. De blommar bara i några dagar så man får vara snabb.
Kan vara bra med en paus ifrån celler, matspjälkning och nervsystemet. Det känns väldigt skönt att det bara är 
fyra veckor med plugg kvar, sen är jag klaaaaaar. Då blir allt som vanligt igen, typ.

Nu när jag ändå är vaken ska jag sätta igång och plugga lite. Saaaaaaaaad.

Amnesia.


Distance.

Jag vet inte hur jag lyckas, men både igår och i onsdags somnade jag innan klockan åtta och sov hela natten. Så jag har sovit tjugo timmar de senaste två dygnen, woho! Skönt, men samtidigt inte eftersom jag egentligen hade behövt använda lite av den tiden till att plugga. Imorse vaknade jag iförsig halv sex och var helt klarvaken, så nu är jag nästan klar med uppsatsen. Snart ska jag åka iväg till doktorn och sen till jobbet. Idag får jag förresten veta mitt betyg i naturkunskap, jag ska ha betygssamtal med min lärare(som jag btw endast haft mailkontakt med hittils)på telefon då hon dels ska fråga mig om diverse naturvetenskapliga fenomen och såklart, berätta vad jag får för betyg. Känns jättekonstigt att ha förhör över telefon typ, men men, skönt att kursen är över.

Nu ska jag äta lite frukost och åka mot doktorn!

Moonlight.

Vad är grejen med detta humörsvängiga väder? Dåligt på morgonen, fint på dagen och sen jättedåligt nu på kvällen igen? Förvirrande! Idag har jag iallafall jobbat och efter jobbet åkte jag och lämnade blod.
Behövde göra ett test först så blev stucken i båda armarna. Men nu är det gjort! En liter blod som ALLA kan ta emot. Känns skönt att ha gjort det, det är viktigt!

Imorgon ska jag först till doktorn på morgonen och sen åka till jobbet. I helgen ska jag göra ett prov och en uppsats, vad tiden utöver det går åt till får jag se. Förhoppningsvis något roligt!
Förresten är det ju Valborg på måndag? Vad ska man göra då? Jag har iförsig aldrig varit någon direkt storfirare av valborg, var på den första majelden någonsin för några år sen bara.


För det är du.

Så, nu har jag varit och gjort prov i naturkunskap. Att hitta till rätt ställe var dock som en labyrint, hjälp.
Idag jobbar jag alltså inte, så jag ska snart fortsätta med en uppgift i etik och livsfrågor som ska vara inne på fredag. Medicin-kursen kommer ta extremt mycket tid så det är nog smart att göra klart etik-uppgifterna så fort som möjligt. Jag kommer iallafall inte kunna jobba hela veckor nu, måste lägga ner tid på det här pluggandet.
Plus att jag ska till doktorn på fredag och på måndag, fullt upp!

Det blir träning ikväll också, var några som hade avbokat så jag passade på!

Weirdness.

Åh, vilken konstig och jobbig dag det har varit. Iallafall delvis. Gjorde mitt slutprov i naturkunskapen vilket var ångest och jobbigt, men det gick ändå bra. Skönt att bli klar med den kursen. Imorgon börjar grundkursen i medicin på 100%, så det är högre tempo, men det ska jag nog klara av. Är väldigt korta kapitel, men man ska läsa fem kapitel i veckan och sen är det prov eller uppsats varje fredag.

Nu ska jag sova, jobb imorgon. Sista dagen på den här vårdcentralen, på onsdag ska jag fortsätta med arkiverandet av gamla papper på den andra, måste dock fokusera på pluggandet så kan inte jobba där så mycket.

Actions speak louder than words.

Blääää, idag mår jag inte så bra. Får hoppas det hinner bli bättre innan jag ska iväg och träna sen. Igår var det kalas för Joel och det var väl ganska kul. Dock så blir jag så otroligt besviken och arg på att en del människor inte riktigt verkar förstå innebörden av sina handlingar och inte riktar har bekantat sig med vad respekt är.
Så himla tröttsamt och omoget, det här med att tänka innan man gör saker verkar inte riktigt vara självklart för alla.

Idag ska jag göra slutprovet i naturkunskapen, skriva lite på en uppgift i etik och livsfrågor och börja läsa medicinsk grundkurs. Träna och bara ta det lugnt ska jag också hinna med, wooo.


Stay Calm.

Så, lördag. Min pluggdag. Har hittils skrivit klart min uppsats om mangroveskogen, ekosystem, jätteräkor och Östersjön. På tisdag ska jag göra slutprovet i naturkunskap på NTI-skolan. Sen är den kursen klar! Känns konstigt att jag liksom har läst en kurs, men skönt att det är slut. På måndag börjar jag en ny kurs som är på heltid, så det lär vara lite högre tempo där. Så i maj kommer jag ha läst totalt 250 poäng på två månader, ganska soft ändå. Det har faktiskt varit mycket mer intressant med naturkunskap på det här sättet, i skolan hade vi tyvärr inte någon bra lärare, det har inte ens kännts som samma ämne, har dessutom fått bra respons på vad jag ska ändra och förbättra. Det känns ju bra så mycket bättre att läsa en kurs när den är intressant och man blir bra behandlad.


Det är inte bara min pluggdag idag, det är faktiskt Joels födelsedag också. Så senare ska jag antagligen först hem till Jenny och Nicklas och sen hem till Joel där det ska vara lite kalas. Nu blir det mer plugg!


Ful Fredag.

Äntligen fredag! Dagen började bra, jag har fått ett brev från nelly.com där de skrev att de saknar mig och gav mig ett presentkort. Score! Vädret har ju varit som det varit hela dagen, bussen gick fem minuter för tidigt, blev utskälld av en respektlös idiot på jobbet och sen var dagen inte lika bra längre.
Jag blir så irriterad på människor som inte förstår faktumet att personer som har ett yrke också är människor.
Man kan inte behandla de hursomhelst och tro att man ska få värsta uppvaktningen tillbaka.
Jag säger bara screw you old lady, ibland blir jag trött på en del äldre människor som snackar om att ungdomar bara är si och så medan de själva är fördomsfulla douchebags.

Så, det var det. Det är bara så otroligt tråkigt att en elak person kan påverka en så mycket, nästan alla som jag träffar är så trevliga och förstående men inte känns det lika mycket som den där elaka.

Förövrigt så har jag en annan sak att ragea över. Jag har sökt till en komvux-kurs som ska börja på måndag, meningen är den att man ska få ett brev typ en vecka innan med information om huruvida man kommit in eller inte. Idag är det alltså fredag och jag har fortfarande inte fått veta någonting. Så jag ringde och det var inte det lättaste att få reda på något konkret, de hade mina uppgifter där så jag har kommit in på kursen, men jag har inga inloggningsuppgifter eller information. Så jävla irriterande bara. Grejen med distanskurser är att det verkligen börjar ordentligt redan första datumet.

Så, det var väl typ allt mitt rageande. Ikväll så ska vi fira Minna som fyllde 20 år igår. Mycket roligare än allt det här!
 

Sloth.



Bara jag som tycker att den här bilden påminner väldigt mycket
om Rodney?

Crash.

Alltså, vad har hänt med all energi? Jo, den går åt till att sitta och le i nio timmar i receptionen. Idag när datasystemet kraschade precis när jag skulle börja boka in patienter till den öppna mottagningen så var det dock inte så lätt. Liksom vad är oddsen för att det händer när det är vikarie? Alla patienter som satt och väntade var väldigt förstående så det var lätt för mig att bara ta det lugnt tills systemet började fungera igen.

Phju. Så, imorgon är det torsdag, yay! En dag närmare helg. Jag har det väldigt bra på mitt jobb, alla är snälla och glada men trött blir man.


Long time.

Fy fan vad jag är trött. Går upp halv sex varje dag och det är inte direkt det roligaste. Känns som om jag vaknar till ordentligt när jag redan sitter på tuben mot jobbet. Men, skönt att det inte är så länge till jag ska jobba såhär.

Jag har dessutom tränat tre dagar i rad, så jag är helt slut i kroppen. I helgen kommer jag sova gott!
Nu ska jag sova! Tråkbloggen, to be continued.....

I'm tired of roses anyway.

Att cykla var kanske inte den bästa idéen igår. När jag var påväg hem vid typ...två var det nämligen hur halt som helst ute. Men jag kom hem hel och utan att ramla! Woho.

Idag ska jag göra klart min sista uppgift i naturkunskapen, inte en så jättesvår uppgift men jag har verkligen ingen motivation alls. Blä. Hittar på allt möjligt att göra istället. Varför är det så? När man verkligen måste plugga. I eftermiddag ska jag på body pump så innan det måste uppgiften vara klar. Jag måste tagga till!

Starships.

Den här veckan har jag varit så otroligt trött varje kväll jag kommit hem(och morgon jag gått upp iförsig).
Det känns helt sjukt att jag kommer kunna sova hur mycket jag vill imorgon, som om jag inte har gjort det på hur länge som helst. Så fort går det att gå in i rutiner. Nästa vecka ska jag jobba, men då blir det inte en massa pappersarbete utan receptionen igen. Förhopningsvis hinner jag klart med allt pappersarbete veckan efter. Blir lite väl mycket att jobba heltid(typ) och plugga samtidigt.

Imorgon ska jag ta itu med en del plugg som jag inte hunnit med i veckan. På kvällen ska jag träffa Petronella igen, hon åker igen på söndag! Buhu.


Friendship.

Idag kom Petronella hem på besök från Irland. Hon ska vara här tills på söndag! Helt sjukt att vi inte har setts sen i början av januari! Skönt att ha henne hemma ett tag och få prata med henne. I höst ska jag nog åka och hälsa på henne i Dublin.
 


Trötthet.

Förlåt för att det är så dålig uppdatering här, men idag kom jag hem från jobbet och sov i flera timmar.
Blir helt sjukt trött av att sitta framför datorn hela dagen, pläää. Dessutom ska jag någonstans få tid att plugga också? Hmm...

Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Tidigaste någonsin typ.


Exposure.

Fyfan vilket hemskt väder det är. USCH. När jag gick upp halv sex imorse(!!!)så tog det verkligen emot, var hur trött som helst och kylan ute alltså, blä. Mötte en av mina trevliga jobbkompisar på bussen så det var trevligt med lite sällskap påvägen. Jag trodde att jag skulle jobba som vanligt, det vill säga vikariera för receptionen, men så var det inte. Jag håller nu på med att skriva in en massa dokument sen vårdcentralen startade upp, så jag har arbetat för fullt hela dagen med det. Det var så kallt i mitt rum att händerna blev som isbitar så efter lunch fick jag in en värmefläkt i mitt rum, hoho! Efter jobbet så träffade jag upp Josefine i Liljeholmen en stund, mycket najs.

Imorgon blir det mer jobb, sån tur är så fungerar tvärbanan som vanligt då igen så jag slipper gå upp extra tidigt för att åka en buss som tar världens omväg. Jag ska göra iordning en matlåda innan jag går och lägger mig, är sjukt trött! Kunde självklart inte somna förräns väldigt sent inatt.
Varför blir det alltid så när man måste upp tidigt?


Instagram.

Åh, ibland blir jag så himla trött på att en del människor anser att deras jobb, plugg och så vidare är mycket mer ansträngande och viktigare än alla andras. Personligen förstår jag inte hur man kan tro att man fortfarande ska kunna ha en lika bra relation med sina vänner när man totalt bortprioriterar dem. Hmpf.

Så, nu var det sagt. Idag har jag faktiskt varit lite sjuk och försökt kurera mig eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Nu mår jag bättre så förhoppningsvis sitter jag på tunnelbanan som går klockan sju på morgonen imorgon. Det är skönt att man kan ta cykeln till tunnelbanan, då vaknar man till lite plus att det är mycket enklare att komma i tid.

Förresten så har jag skaffat Instagram som äntligen kommit till Android telefoner nu, alexandraisabelle heter jag där!

Sleeptime.

Pluggandet har gått braaaaaaaa. Jag fick veta att jag fick väldigt bra poäng på senaste naturkunskapsprovet också, så det känns skönt. Imorgon blir det en till heldag med plugg, på tisdag börjar jag jobba, så då kommer jag ha ganska begränsat med pluggtid. Får panik när jag tänker på hur tidigt jag kommer behöva gå upp de här jobbdagarna....

Blir inte så roliga uppdateringar här nu. Pluggar mest hela tiden och när jag tar mig tid att göra något annat så är det träning framförallt. Men nu är det bara sex veckor kvar av pluggandet, tjoho!
Inatt sov jag över elva timmar, men jag är ändå hur trött som helst nu. Helt sjukt att jag kan sova så mycket.
Nu ska jag iallafall sova igen, hehe. Godnatt gott folk!

Att vara tråkig.

Åh, jävla plugg. Idag är jag bjuden på både middag och utgång med några vänner, men tror tyvärr inte att jag kommer kunna göra något av det eftersom att jag har massor med saker att plugga till. Nästa vecka har jag två prov och en stor inlämningsuppgift som måste göras så nu måste jag förbereda all fakta och så vidare.
Det är inte det att jag måste spendera en massa tid med böckerna som jag känner är det jobbiga, det jobbiga(tråkiga)är snarare att man är en sån tråkboll som inte kan göra något med någon. Det är iförsig bara två veckor kvar av den ointressantaste kursen, vilket känns skönt. Då börjar jag antagligen min nästa kurs som är en till 100 poängs kurs så det blir ju ungefär lika mycket plugg ändå, men iallafall mer intressant sådant.

Nä, nu ska jag fortsätta med pluggandet i hopp om att jag lyckas bli klar innan det blir mörkt ute.

Pascha.

Påsk/Släktmiddagen är avklarad. Mycket trevligt att se släkten! Blir inte så ofta eftersom att alla har så mycket att göra. Det känns som om jag har stått upp i typ två dygn och lagat mat, fixat och grejat. Har sjukt ont i nacken och hälarna(tant).

Resten av kvällen ska jag iallafall plugga naturkunskap och etik och livsfrågor. Jag har två prov och en inlämningsuppgift så jag måste förbereda instuderingsfrågor och sånt till dess. KUL KUL.
Men, skönt att få det gjort. Imorgon kväll ska jag på middag hemma hos Joel, så innan dess blir det ännu mer plugg och ja, ärligt nog blir det det efter middagen också.
Äe, bäst att sätta igång.



Långfredag.

Igår hade jag en jättemysig och rolig reunion-kväll hemma hos Maja. Träffade en del vänner som jag inte har sett på länge, pratade om nya saker och om gamla saker. Att cykla hem i ösregn strax innan tre inatt var inte direkt ett så trevligt avslut på kvällen meeeeeeeen men.

Idag är det mammas födelsedag så jag väckte henne med sång och paket, sen gick jag och la mig igen eftersom att jag var så tröööööööööött. Nu känner jag mig typ lika trött som jag var när jag gick upp, hela dagen har spenderats i köket. Pajer, tårtor, marinader och så vidare är nu gjort och USCH vad ont jag har i mina fötter.
Imorgon blir det dessutom ÄNNU mer att göra. Då kommer allt folk hit och så.
Jag ser väldigt mycket framemot all god påskmat som man får äta imorgon. Nomnom.

FÖRRESTEN! Igår hittade jag ett par perfekta jeans. Hallelujah! Det var typ några millisekunder innan jag höll på att ge upp på hela jeansprövandet. Nu är jag iallafall sjukt nöjd och har nya jeans. Yay!


Gotye.


Medicine.

Sprayer, mediciner, piller och en massa konstiga biverkningar. Känner mig konstig i huvudet men bäst att följa doktorns råd som hon ägnade hela fyra minuter av sin dyrbara tid för att ge mig. Hoppas att det här iallafall är över till imorgon så jag kan göra något vettigt av dagen.
Nu: Sova.

Konstiga Människor.

Den här dagen har varit väldigt bra. Framtills det att jag fick världens migränattack(?) efter att ha varit och handlat med mamma. Jag provade min spray som neurologen tipsat om. Det är alltså seriöst två engångsdoser med spray, jag behövde använda båda och det funkade inte. Medicinen kostade över 300 kronor. YAY!
Så ja, jag är lite småirriterad.

På body pumpen idag var det förresten en så sjukt konstig man. Jag är verkligen inte den som ens bryr mig om andra människor på pass, men det var helt omöjligt idag för det var så sjukt distraherande. Killen kommer alltså in försent och har med sig en Metro. Han ställer sig framför min "station" men istället för att skynda sig och hämta vikter och sätta igång så börjar han läsa tidningen. Så gör han under hela passet, han sitter och läser tidningen och följer inte alls med i passet överhuvudtaget. Det var sjukt förvirrande och respektlöst. Vadfan gjorde han där liksom?

Näe, irriterad_chey92.

Game of Thrones.

Nu är jag helt utmattad, IGEN. Idag efter body pumpen så gick jag dessutom upp till gymmet och sprang.
Efter det var det lagom jobbigt att cykla hem. Imorgon blir sista träningsdagen innan påsk så då får jag KÖRA rejält! Haha. Jag är på jättekonstigt humör, det brukar bli så när jag har tränat ibland. Blir helt skrattig och finurlig. Lite rolig fakta! HEHE.

Idag kollade jag på den nya säsongen av Game of Thrones, alltså det är verkligen en bra serie. Se den folk!


April.

Jag förstår inte hur jag kan sova så mycket som jag gör, jag kan alltså sova sinnesjukt mycket. Det är inte bra alls. Nästa vecka blir det iförsig jobb så kanske lika bra att jag sover medan jag fortfarande kan. Börjar alltid jobba 7:45 så jag behöver gå upp typ.....halv sex...Tvärbanan är dessutom avstängd nästa vecka, hur ska jag göra då liksom. Ersättningsbussar är alltid sjukt överfulla.

Idag ska jag träffa Joel, sen ikväll blir det body pump igen. Tjoho!


We Should Go To Paris.

Nu känner jag mig verkligen helt mör i kroppen, särskilt armarna och axlarna. Imorgon kväll och på onsdag ska jag också gå, det är så många pass som blir inställda på grund av påsken, så man får passa på!
Stadium firar 25 års jubileum och då får alla medlemmar 25% rabatt på hela deras sortiment, så tänkte ta mig in till stan någon dag och kolla på lite nya träningskläder. Lite nya linnen och gärna ett par nya byxor också!

Förresten, kollade nyss på Big Brother. Hur whitetrash är inte den där Jennifer? Fyfan vad pinsamt. Usch!


Answers.

Nu tänkte jag ta och svara på de frågor jag har fått!

- Vad, hur ofta och varför tränar du?
Jag tränar för det mesta pass nu. Det är oftast body pump, men jag tränar också core ibland. Sen brukar jag springa en del uppe i gymmet! Tränar minst tre gånger i veckan. Anledningen till att jag tränar är framförallt för att jag mår bra av det och får mer energi. 
Att man blir starkare och så är en bonus! :D
 
- Ditt största komplex?
Det är nog mina framtänder faktiskt, som är lite snea. Men det går lite i vågor!

- Det du är mest nöjd över med ditt utseende?
Oj, här var det svårare...jag vet inte riktigt? Mina ögon tror jag nog!

- Dålig egenskap?
Jag kan vara ganska lat. Men nej, det värsta är att jag är så dålig på att göra saker i tid och komma i tid till när man ska träffa någon och så. Där är jag sämst och jag ursäktar mig för alla de timmar mina vänner sammanlagt behövt vänta på mig. HEHE. Jag har blivit bättre på det! Men...ja.....

- Bra egenskap?
Varför är det alltid svårare att komma på de bra än de dåliga?
Jag är väl bra på att vara mig själv(PK-svar).
Jag orkar liksom inte riktigt bry mig om folk tycker att mina skämt är konstiga eller att hela jag är konstig längre.
Det är nog min bra egenskap!

- Vad gör du nu? Pluggar? Jobbar?
Just nu läser på komvux på distans. Ska göra det framtills slutet av maj. Men jag har ett jobb också! Jag jobbar som vikarie på två vårdcentraler, det jag gör där är att jobba i receptionen och göra en del sekreterarjobb.
Så det är där jag kommer jobba hela sommaren.

- Framtidsplaner?
Det finns egentligen massa saker jag vill göra! Åka till USA, åka någonstans bara egentligen. Flytta hemifrån någon gång och så men den riktigt ordentliga planen är att plugga till sjuksköterska. Jag har inte riktigt bestämt om jag vill göra det i Stockholm eller någon annan stad, time will tell!

- Bästa serierna?
Jag ser inte mig själv som en seriemänniska, men när jag tänker efter så är jag faktiskt det. Några serier som jag följer ordentligt är; Game of Thrones, True Blood, The Walking Dead och Mad Men. OCH BIG BROTHER! Haha.
Sen gillar jag Scrubs, Big Bang Theory och massa annat, men det följer jag liksom inte stenhårt.
Började kolla på en ny serie igår som heter "American Horror Story" och den var verkligen hur skum som helst!
Går på TV11 efter Big Brother.

Vi kör lite "antingen eller"!
Min favoritfråga - Behöva idka älskog med Robert Wells eller Edward Blom?
Alltså usch. Uttrycket idka älskog....blä! Men om jag skulle behöva välja blir det Robert Wells. Edward Blom är jätteweird plus att han har en sjukt konstig röst.

Katrin Zytomierska eller Carolina Gynning?
Gillar egentligen ingen av dem direkt, kan inte så mycket om vilka de är och så. Men får nog bli Katrin.
Hon verkar ändå cool.

Få 10 barn eller inga alls?
Det får nog bli 10 barn isåfall. Jag kan inte tänka mig att inte skaffa barn. Iförsig skulle man ju kunna bli crazy cat/dog lady....

Vin, cider, drinkar eller öl?
Drinkar! Nomnomnom. Det är iallafall vad jag helst vill dricka, men det är så dyrt överallt så det blir oftast cider.

Mops eller Shar pei? (åååh!)
Shar pei! Mopsar är söta, men jag vet inte, riktigt. Jag älskar iförsig alla hundar så skulle lätt kunna ta en av varje!

Om du var tvungen att ställa upp i en av följande dokusåpor, vilken hade du valt och varför?
- Big Brother
- Paradise Hotel
- Farmen
- Djungelns drottning
Haha FARMEN. Vad är det man gör där? Jag har glömt. Typ mjölkar ko och kärnar smör.
Det skulle ändå vara roligt. Känns inte som om det skulle vara lika mycket intriger där heller. Så antagligen Farmen! Den enda andra jag kan tänka mig är Big Brother, roligt experiment.
Skulle nog inte vilja ha en medverkan där med mig resten av livet dock.

No Excuses.

Idag gjorde jag provet som jag har varit rädd för i en vecka. Har lagt ner energi på att vara rädd HELT i onödan kan jag meddela. Sen när hade man alternativfrågor på ett prov? Det var ju jättelängesen! Det var det iallafall på det här provet, så det var bara att kryssa i rätt svar, inga egna formuleringar här inte. Tjoho!
Nästa vecka har jag inga uppgifter att lämna in så jag ska bara läsa inför nästa prov vilket känns jätteskööööönt.
På fredag fyller mamma år och på lördag ska vi ha påsk-släktmiddag här hemma, så det är mycket som ska fixas innan det.

Den här veckan ska jag dessutom träna mer eftersom att två av mina vanliga pass blir inställda på grund av röda dagar, så det får bli lite extra träning nu!


Forever Alone.

Nu har jag pluggat hela dagen, gjort i ordning typ 100 instuderingsfrågor och läst massor. Nästa vecka har jag inga uppgifter att lämna in, jag ska bara läsa i boken och göra stödanteckningar, så det känns skööööönt.
Var egentligen ganska sugen på att gå ut och hitta på något, men kände att plånboken inte riktigt höll med om det. Så jag har varit hemma hela kvällen, ätit lasagne, rensat garderoben och gjort ett nytt kollage! Mina garderober är så tråkiga så jag har under flera års tid haft kollage med olika bilder från tidningar där i, typ inspirationsbilder. Så jag har pusslat och fixat med det!


RSS 2.0