Dancing shoes

Godafton! Nu ligger jag i soffan(som jag iförsig gjort resterande tid av dagen också)med en kopp te och kollar på Beck. Funderar dock starkt på att byta över till Big Bang Theory hoho.

Imorgon är det dags för praktik, det vill säga tillbaka till grundskolan. Är så skönt att veta att jag faktiskt inte ska åka till Midsommarkransen och stappla fram till skolan så som jag gör vaaaaaarje dag annars.

Godnatt.

I know that I just must be dreaming but it feels so real

Deppig cheeeeeeeeeey mitt i natten! Men nu mår jag bra iallafall, har ätit lite paj och druckit svartvinbärsdryck, mmmmmmmmmmmmmm!

Igår var förövrigt en trevlig kväll! Natha fotade lite så kanske får tag på lite bilder sen. Jag hade tänkt använda min kamera men det är ganska bekvämt när någon annan har med sin kamera och fotar istället hoho.
Idag kommer mamma hem och jag hade nog inte tänkt göra något speciellt, känner att jag börjar bli sjuk så jag ska stanna inne idag och kurera mig inför nästa veckas praktik. 

I veckan ska jag försöka handla lite julklappar också, börjar bli dags att göra det så man slipper den vidriga julstressen som kommer om några veckor.

Första advent är det också. Blir väl lite pepparkakor och glögg sen kanske. 


You're calling on me from your heart without a voice

Varför ska det vara så svårt? Varför kan inte ensam få stå på fyra ben istället för två?
Ibland frågar jag mig själv om det verkligen är så att det ska vara såhär olidligt eller om det bara är en fas till att nå det man verkligen vill ha.

När jag väl tänker så så känner jag dock direkt att jag kanske kommer få stå här, ensam på mina två skrangliga ben resten det liv jag har kvar att leva. Även om det inte är vad jag skulle önska.

I want your love and all your lovers revenge

ÄNTLIGEN HELG! Har precis ätit middag och är nu mätt och belåten. Känns lite tomt i huset när ingen annan är här men jag klarar mig nog tills imorgon kväll när jag får sällskap av underbara vänner!
Innan dess måste jag iförsig stå på gymnasiemässan i sex timmar, tror det blir helt okej, får ju lite biobiljetter och det är det väääääääärt!

Nästa vecka är det praktik så kommer inte komma tillbaka till skolan på lite mindre än två veckor. Woop woop!
Jag har äntligen fått tid hos en sjukgymnast så snart kommer min rygg bli rak och normal igen. På torsdag ska jag och Eva på handledarkurs så snart blir det lite fart på körkortet.



The world is flashing by

Efter en natts sömn så är jag inte lika arg och frustrerad som igår. MEN, när jag tänker på vilka respektlösa svin det finns blir jag minst lika arg igen. Det känns skönt att det är en majoritet av bra och vettiga människor iallafall som jag faktiskt tycker om, de respekterar mig och jag dem. Så nu får det vara slut om det här(tills nästa grej händer det vill säga).

Snart ska jag åka till banken och sätta in pengarna för flaket. Hade faktiskt inte trott att alla skulle lämna in pengar i tid men alla har varit så duktiga så!

Igår beställde jag lite kläder ifrån Nelly, fick äntligen använda mitt presentkort! Hittade allt jag ville ha, jag hoppas verkligen att den svarta klänningen jag köpte kommer passa. Hoho.



RAge raGE RAGE

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH! Varför finns det så jävla mycket freaks? Som inte har någon aning om vad de snackar om? Blir så sjukt irriterad. Att snacka om något man inte har minsta lilla aning om är att gräva sin egen grav. DJUPT.

Wrong in the right way

Blääääääää hade prov idag i psykosocialtarbete, på torsdag har vi geografiprov och på fredag naturkunskap!
Sjukt mycket prov den här veckan, men nästa vecka blir väldigt tom på sånt eftersom vi har praktik. 
Förhoppningsvis går det bra på geografin och naturkunskapen, psykosocialt gick iallafall bra. 

Min syster fyller år på fredag så mamma ska åka ner till henne då. På lördag blir det gymnasiemördarmässan från 9-16...............kanske kan man fly lite tidigare därifrån men det ska bli kul...hehe.  

Nej nu blir det teve och te, det blir sjukt kallt här i huset när det blåser. Antar att isoleringen har förtvinat eller rymt. 



 

What is it with you that makes me act like this?

Godmorgon. Känns lite som om jag går i sömnen, vill inte gå upp och vill framförallt inte gå ut! Kylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kanske ska ta med täcket till skolan, det skulle vara sjukt mysigt men min jacka är iförsig också varm och mysig så.

Idag blir det iallafall Luciarep. Jag har aldrig riktigt varit med i ett Luciatåg, inte sen jag gick på lågstadiet iallafall. Det ska bli kul, det brukar alltid vara en väldigt bra stämning på Lucia med alla tända ljus och så. Hoho!
Vi ska jobba med vårt projektarbete också. Så vi får se när jag kommer hem idag...det ska bli snöstorm har dom sagt på vädret också. LÄSKIGT!



Push it to the limit

Godmorgon!
Jag förstår inte vad grejen är med att jag inte kan sova länge längre, vaknar ALLTID runt 9. Muuuuuuuuuuuuh..
Men idag har jag en del grejer att göra så lika bra att gå upp. Jag ska städa lite, plugga lite och sen blir det träning.

Men nu blir det frukost.

Höra ditt hjärta slå

Hellu! Dagen spenderades på Saco-mässan med Natha, Jenny och Josefine. Det var ganska intressant men det här med framtiden känns ganska så läskigt. Jag tror jag vet vad jag vill bli, men jag kommer ha iallafall ett år på mig att fundera eftersom att jag antagligen åker utomlands ett år. Körkort kommer jag behöva för att kunna gå båda utbildningar så då får jag öva genom att skjutsa omkring barn i USA, haha.

Efter mässan åkte jag och Josefine in till stan för att skriva kontrakt om studentflaket. Vi mötte kontaktpersonen på Sturecompagniet, ingen aning om varför vi skulle mötas just där men men vi fick se Peter Magnusson så det var ändå ganska värt.

Jag har gjort en önskelista till julen! Har nog fått med det mesta som jag vill ha just nu, brukar alltid få så fina saker så ändå!

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är sista skoldagen innan helg, härligt!


Glory

Åh jag är så lättad! Äntligen har jag fått tag i praktikplats, tack min gamla mentor från högstadiet! Vi får se vad arbetet kommer att handla om, men det känns som om jag kommer hitta en hel del om beteenden i högstadieklass.
Lärarna på Brännkyrka har inte gjort mycket för att hjälpa till med den här praktiken, dåligt, hoppas det blir bättre för de kommande treorna vilket de sagt att det ska också. Men det ska bli skönt med lite omväxling av miljö också. Konstigt att komma tillbaka till Mälarhöjden men men!

Nu ska jag fira med varmchoklad! Tjohooooooooooooo!

I'm throwing a tantrum why are you such a phantom

Lördag lördag. Ska nog bara vara hemma idag igen, mitt rum ser ut som skit! Men med bra musik går allt bra, nästan iallafall. Imorgon blir det träning, kul helg med massor med planer som ni märker!
Njä, inte direkt, men det känns faktiskt väldigt skönt. 

Har lyssnat igenom Lissies album som heter Catching a Tiger och det är sjukt bra! Jag har hittat en ny idol
Sjukt cool tjej.
 

Fast asleep is where I keep my memories

Är sjukt seg och utmattad efter veckan och allt den har inneburit. Jag kommer nog stanna hemma idag och försöka få lite ordning på saker i mitt rum. Hur kommer det sig att det blir stökigt så himla fort? Stressiga morgnar kanske.

Flaket är iallafall fixat, så snart är det bara luta sig tillbaka och räkna dagarna till studenten. Känns riktigt skönt.
Vill att tiden ska gå fort men ändå inte!

Tom visade förresten en grym tjej idag på musiken, den bästa sångerskan jag har hört på länge. Hon är helt underbar! Att ledgitaristen är sjukt snygg gör det bara så mycket bättre!


Vet inte vart jag ska men jag ska komma dit

Åh halsont och förkylning. Var har du varit hela mitt liv?
Jag som verkligen behövde gå till skolan för att fixa med flaket men äh det får bli imorgon!

Har inte uppdaterat så mycket här på min kära blogg, men det händer inte så mycket intressant i mitt liv just nu.
Det består mest av plugg, läxor, träning och mera plugg! Är jättenöjd med mitt gymkort, ett bra köp som jag kan rekommendera varmt! Nästa vecka är det nationella i svenska och geografiprov. Imorgon ska jag gå och göra synundersökning som jag inte lyckats med ännu.

Nu blir det läxor!

Rage

Ställ oss båda på en våg och snart så flyger du mot skyarna,
Jag bär tyngden utav rymden ändå finns du i mitt hjärta.

You're still with me in my dreams

Jag blev skolös idag, eller ja, inga nya skor fanns det. Jag som så gärna vill ha dem nuuuuuuuuuu. Men men, har lärt mig att man ska ringa innan man åker iväg in till stan iallafall. Jag har inte gjort så mycket mer än det idag, vart väldigt besviken så jag har surat hemma och läst bok resten av dagen. Håller även på att fixa med skoltröjor till Brännkyrka. Får se hur allt blir när det väl är klart!

Imorgon ska jag förresten på informationsmöte om au-pair verksamhet. Det ska bli spännande men det är samtidigt lite läskigt, efter imorgon kommer jag veta om det är något för mig eller inte iallafall.
Barn är ju trots allt ganska mysiga.
 























Vid vintergatans kant

Tjoho! Lovet flyter på bra, jag läser en jättebra bok som jag har lånat av Jenny! Vi ska läsa en bok om någon form av utsatthet till psykosocialtarbete, boken ska dessutom vara utläst tills på fredag nästa vecka. Det är kort tid men boken är bra så är det inga problem! Jag har inte gjort en enda utav grejerna på min "lista" förutom att städa lite. Imorgon ska jag försöka få göra synundersökning och köpa skor. De fanns inte i min storlek i måndags och personalen i affären är så jävla otrevlig. Kan man inte vara trevlig ska man inte ta jobb som säljare eller butiksbiträde, USCH! Äh, jag vill bara ha mina skor.

RSS 2.0