Vi kan läka det med lyckan i vårt skratt

Jag skrev precis ett inlägg som försvann. Muuuuuuuuh. Men men!
Den här veckan har varit full med grejer så därför har jag inte haft tid eller någon energi att skriva här. Igår var det Halloweenfest och det var mycket trevligt! God mat fick jag också!
Nu är det dags för en veckas höstlov och lagom till det så har jag blivit ganska förkyld, såklart, lagom till lovet. Jag ska ändå ta det lugnt och försöka få lite ordning i mitt rum som är stökigt och dammigt. Idag har jag hunnit med lite men det var efter att jag segat framför teven till klockan sex, hohoho. Det här är de saker jag måste hinna med på lovet:

- Städa!

- Fixa körkortstillstånd & synundersökning

- Köpa ett par höstskor

- Träna

Så, nu har jag ingen anledning att "glömma" bort detta woop woop. I torsdags så beställde jag förresten min studentmössa(!!!!) känns sjukt overkligt att jag om drygt åtta månader kommer vara en student. Det känns faktiskt ganska så bra.

Nä, nu ska jag titta på Beck och dricka te sen blir det mer städning!



I don't want to fall at all

De senaste dagarna i skolan har jag inte kommit därifrån förräns vid fem tidigast, men snart är det slut med det. Lovet kommer verkligen i rätt tid. Snart ska jag gå och möta Erika för att träna. Jag ska faktiskt köpa mitt gymkort idag också, känns dyrt men åh så värt.


En del av det bästa Tiësto har gjort.

Nu har magin brunnit ut

Varför ska söndagar alltid bli den dagen när man helt enkelt inte mår så bra som man borde? En riktig depp-dag.
Dåligt. Inte kul alls. Men en ny vecka imorgon, en vecka som är full med mycket olika inlämningar, prov och andra lite roligare saker som mössprövning och temadag.


Lie to me

Något som jag aldrig slutar att förvånas över är varför människor ljuger så mycket.
Nu menar inte jag sånna små lögner som egentligen inte spelar någon roll, utan sånt som verkligen är viktigt.
Jag vet några som är väldigt bra på det här. Några som är min släkt faktiskt. De klarar av att stå och se på medans personer i deras familj mår jättedåligt och utan att göra någonting. De har för fullt upp med sina egna liv. De väljer väl helt enkelt bort problem, sånt som tar för mycket tid och energi. Det är tydligen så det ska fungera, inte att man verkligen ställer upp för personerna som har det jobbigt, nej nej, man ska självklart ignorera det så länge det bara går tills någon riktigt jobbig individ påpekar vad som faktiskt pågår.
Jag blir så äcklad utav erat sätt att ljuga, kanske är det omedvetet eller bara för att få er själva att må bättre över allt ni inte har gjort. Vilken anledning ni än har så är den vidrig. Jag tänker på det här varje dag, jag tänker på att ni har kunnat göra så mycket men fortfarande inte gör någonting.


I keep on running and nothing helps


Extra Love

Provet idag gick faktiskt väldigt bra. Resten av dagen spenderade några av medlemmarna ur styrelsen, inklusive mig, att planera temadagen som är på onsdag. Det kommer bli jättekul! Jag hoppas verkligen att många dyker upp, sova kan alla göra på lovet. Det ska bli väldigt skönt med lov faktiskt, vi har en hel del grejer som ska göras innan dess iförsig. Har nationella i svenska, en inlämning på religionen, geografi, praktikplanering. MEN! Lov lov lov! Snart är det Alla Helgona också, en mysig tid på året enligt mig!

Hehehe

Hohoho hat-älskar känslan man får när man råkar spela The Sims hela dagen istället för att plugga......

How can we win when fools can be kings


Har haft en trevlig helg. Laga middag och hänga med massa trevliga människor igår är helt klart höjdpunkten på den här helgen iallafall. Imorgon är det en ny vecka, med allt som det innebär......bluuuuuuuuuu.....är ganska så otaggad på det nu men men! Tiden går så otroligt fort.


I forgot to say out loud how beautiful you are

Tjoho! Känner att uppdateringarna blir få här på min lilla blogg, men jag blir helt bombarderad med uppgifter, läxor och prov! Tror de flesta i min klass håller med mig där. Jag har vant mig vid den nya frisyren nu och jag är faktiskt väldigt nöjd, känns annorlunda och bra. Helgen kommer bli trevlig. Ikväll ska jag dock ta det lugnt, läsa på inför pedagogiskt ledarskaps provet som är på måndag och psykologi provet som är på torsdag. Kommer antagligen hinna spela ganska så mycket The Sims också, hihi!
Har sjuuuuuuuukt mycket träningsvärk sen i onsdags, jag och Erika var på bodypump och träningsvärken efter det är inte nådig! Nästa vecka ska jag köpa ett gymkort så jag kan träna huur mycket som helst! Kul kul kul!

Välkommen sidecut!


Beautiful mess

Oj vad lite jag har skrivit här den här veckan! Men så blir det när man är begravd i plugg och precis återinstallerat The Sims 3(HEHE). Jag var med Erika idag på gymmet och vi gick på ett pass som hette Body Attack. Haha, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det hade varit kul om instruktören hade gett instruktioner, det bara började direkt, lite aerobic-stil nästan och det är verkligen inte min grej. Så nej, body attack blir det nog inte igen. Jag ska iallafall köpa mitt gymkort nu snart, jag har ett klippkort nu men det har bara tre gånger kvar.  Jag måste bara komma igång igen och det är det som är det svåra, men jag ska klara det!

Imorgon åker jag till Nynäshamn på en elevrådsutbildning. Det kommer säkert bli kul men schemat är verkligen fullspäckat. Jaja! Nu ska jag gå och lägga mig.

Time will tell

Det känns så fel att titta på Biggest Loser samtidigt som jag äter choklad. Men men....Imorgon ska jag ta mig till gymmet iallafall. En tjej från Cultural Care ringde mig idag, jag fick mer information om möten och hur man ska göra sin egen profil på deras hemsida, så den har jag slipat på den här eftermiddagen. Känns overkligt att man kanske får åka iväg. Får helt enkelt se om det är någon familj som tycker om mig och vill att jag ska ta hand om deras barn under ett år eller kanske tillochmed ännu längre!

What kind of man you are if you're a man at all

Äntligen är jag klar med geografin. Skickat och klart. I TID! Bra jobbat till mig själv. Jag har tillochmed hunnit sy lite kläder som jag inte har varit helt nöjd med och sett fredags-avsnittet av Idol. USCH vad besviken jag blev. Min favorit kom inte med och hans plats togs upp av en tjej som bara skriker, MUUUUUUUUUH! Men men, det blir säkert ett bra tidsfördriv att titta på ändå.

Jag har fixat körkorts-grejer nu iallafall. Måste bara gå till en optiker som kollar mina ögon och skicka in det sen har jag körkortstillstånd. Det känns lite läskigt att ha kontroll(om jag nu kommer ha det)över en hel bil helt själv. Tur att jag kommer ha någon att övningsköra med iallafall. Får väl se hur långt mina moppe-skillz kommer hjälpa mig.

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Ska försöka ta mig till gymmet imorgon, vi får se om jag klarar det. Godnatt!

-

Nej jag tänker gå och lägga mig nu. Bäst att vila upp sig inför pluggdag nummer två som är imorgon. Godnatt!


Weekend

Hellu. Idag är och har verkligen varit en jobbig dag. Är begravd i läxor och geografi-rapporten är inte särskillt lockande. Jag har skrivit rapporter i både kommunikation och kriminologi förut men det är helt annorlunda jämfört med det här eftersom att det är ämnen som jag är intresserad av. Geografi är inte min grej haha. Det är inte så mycket att göra mer än att bara göra det, blääääääää. Jag längtar tills jul och nästa sommar, att vara fri från skolan kommer kännas helt underbart men jag är lite stressad över att hitta ett nytt jobb. Jag har iförsig gott om tid!

Nej nu ska jag äta middag och sen blir det mer plugg!


RSS 2.0