if you love me won't you let me know

Idag gick jag upp halv åtta för att jag skulle gå till doktorn, han tittade på mina konstiga födelsemärken, och sa Oj det är inte vackert på en ung flicka, för varje födelsemärke. Jag ska iallafall ta bort dom i omgångar, ett utav dom behöver man tydligen sy, jag har aldrig blivit sydd förut eller hur man säger. Det ska bli skönt att bli av med dom iallafall. När jag kom hem gick jag och sov i några timmar, efter det har jag tittat på tv och försökt äta soppa med sugrör men den var äcklig och jag har fortfarande ont i munnen. Varje gång jag ska äta måste jag liksom lägga maten längst in på kindtänderna, och då gör det bara liiiiiite ont.
Igår träffade jag föresten Matilda, Julia och Emilia vid fridhemsbryggan, dom sa att dom skulle bada men det var det bara Emilia som gjorde.


men för din skull gör jag vadsomhelst

HALLÅ!
Nu är jag hemma i Sverige igen. Igår var en konstig kväll, efter ett tag hamnade vi på Niclas berget iallafall, sen gick vi hem till Alex och tittade på konstiga program på sexan, eller dom tittade och jag sov, som vanligt. 
Imorrn ska jag till doktorn, kvart över åtta på morgonen....:(

RSS 2.0