Tjugoåttonde Maj

Så himla taggad på att jobba från 15-24 woooooo! Haha. Har ont i halsen och är lite småbitter, det är kul att man har ett roligt jobb där det finns saker att göra, till skillnad från mitt förra jobb. Det var jättetrevligt på Emilias mottagning igår. Nu blir det dusch och sen färd in till jobbet!


Tjugosjunde maj

Skumt väder idag! Regnigt, grått och blåsigt ena stunden och andra solen vindstilla och strålande sol....hmmmm. Hoppas på bättre väder i helgen, imorgon blir det nämligen jobb och på söndag också!
Emilia har tagit studenten idag, så om någon timme ska jag till hennes mottagning med Alex och Carro och fira henne. Grattis grattis grattis!


Fjorton dagar

Fjorton dagar kvar till studenten. SJUKT! Idag har jag varit ute i solen och läst. Har varit ganska blåsigt men det hindrar inte mig! Hihi. Imorgon ska jag ta med mig så många böcker jag orkar bära och lämna i skolan, vill helst få klart allt sånt innan studenten så man inte behöver komma dit efter sommaren för att lämna en gammal kriminologi-bok eller något annat bortglömt. 


Run freeeeeee

Nu är allt klart. Klart klart. Det var gymnasietiden, nu är det 14 dagar kvar sen är det studentdags.
Lär ta ett par dag innan jag-måste-plugga-ångesten släpper. Imorgon ska jag gå och träna för första gången på alldeles för länge, skyller dock det på skolan som tagit upp all min tid. Nu ska det bli ändring på det, ska börja träna lika mycket som förut! Wihuuuuuu!


Don't

Don't  talk   
Don't say a thing 
Because your eyes tell me more 
Than your words


Melancholia


På fredag har Lars von Triers senaste film, Melancholia, premiär. Jag tänker se den, jag SKA se den.
Har till och med en biocheck som ligger och väntar på en bra film. von Triers filmer brukar vara lite speciella men det gillar jag! Får se om någon vill följa med och se den med mig eller om jag kommer sitta som ett freak utan vänner i biosalongen.


Time of your song

Matteprovet gick sådär och det blev verkligen ingen cykling till skolan. Imorse regnade det och det var den jobbigaste morgonen på länge för mig att ta mig upp ur sängen. Hade glömt hemprovet hemma, fail.
Hur som helst så klarade jag ändå inte en del på matteprovet så den ska lämnas in imorgon med det bortglömda hemprovet. Morgondagen bjuder även på en filosofiredovisning och inlämning av en religionsuppgift.
SEN är allt klart. Allt allt allt. Haha känns som om det är hundrade gången jag skriver det, men nu är det verkligen så! På riktigt!
 


Vad är grejen med det nya askmolnet förresten? Både min pappa och mamma ska flyga i veckan.
Hoppas verkligen att askmolnet inte fuckar upp det, studenten närmar sig och då ska mina föräldrar
vara här! Punkt slut.


Cross your fingers

Fyfan vilken dag! Isolering är dock ett vinnande koncept när det handlar om att ta tag i slutspurten gällande pluggandet. Att jag känner mig som en instängd fågel är en annan femma. Imorgon får jag iallafall komma ut, för att göra matteprov! KUL! Förhoppningsvis är vädret fint och soligt, för då ska jag hem, ta ut solstolen och ta en iskaffe i solen. Kanske njuta lite över att alla arbeten är klara också? I think so!

Ska fixa till formelbladet lite och sen är det bara hålla tummarna för att jag klarar matteprovet imorgon.
Kanske ska man cykla till skolan imorgon?

MÖG

Konsten att göra ett hemprov i geometri, en tresidig artikel, en femsidig novell, en praktisk naturkunskapsuppgift, en filosofiuppsats och linjära funktioner på sex timmar.

SOFT DAG?!?!?!

Ni vet när man isolerar sig i ett mörkt rum en solig vårdag för att frenetiskt plugga? Då vet ni även att man vid fem tiden inser att det enda man ätit är en macka och två cocktailtomater, och det var dagen innan vid 9-tiden på kvällen. Då får man iallafall saker gjort, men då mår man inte så värst bra. Jag vill ha mitt liv tillbaka, skolan har stulit det! :(((((

Sweet dreams until sunbeams find you

Är det inte soft att vakna upp och känna att ryggen känns som ett dragspel?.....Njä.... Jag har gått på sjukgymnastik men det fanns inte så mycket mer att göra där, så jag får försöka få tid hos en naprapat. Någon dag. Hehe. Idag är sista inlämningsdagen, trots att betygen inte sätts förräns den 26e sååååååååå hehe. Vi får väl se hur bra det går med att få klart allt.

Jag ska iallafall bjuda Jenny på finmiddag idag. Får se om Josefine orkar kika förbi också eller om hon stupat på grund av allt plugg. Imorgon hoppas jag det blir fint väder för då kommer fler av mina vänner hit för att förhoppningsvis grilla och så. 

Hihi


Är det inte världens finaste vän så säg! <3

Sju sorger och åtta bedrövelser

Godmorgon. Idag blir det skola....ser inte framemot det, vet inte vad mitt problem är men jag fattar fortfarande inte matten som jag har prov på idag. BLÄ. Jag har iallafall två mattelektioner, en nu på morgonen och sen provet i eftermiddag. Kick ass formelblad here I come! Förövrigt så sitter mamma på ett flygplan påväg mot Gran Canaria just nu. Det betyder att jag ska klara mig själv här hemma i en hel vecka. Det lär inte bli något problem, men det är faktiskt väldigt tomt att gå runt själv i ett hus. Ska försöka att inte bränna ner huset eller ramla ner för trappan. Det skulle vara jobbigt. Hehe.

Nu blir det frukost!


FML

Har precis kommit underfund med att jag är världssämst på att plugga. Lol.


I'm gonna make your head burn


WOHO sjukt taggad på att sitta uppe hela natten och plugga så himla kul.

Sarkasm - sarka´sm, yttrande som innehåller skarpt ironisk eller hånfull kritik (vanligen av föga konstruktivt slag); om sådan kritik i allmänhet.

Floating like a feather

Hellu!

Pluggandet går framåt. Idag har jag dock en paus från pluggandet eftersom att jag provjobbade för första gången. Ju närmare spårvagnen kom Gröna Lund imorse desto mer nervös blev jag. Det släppte dock helt när jag väl kom fram. Jag fick jobba med en jättetrevlig tjej som också gjorde sitt första pass, vilket team vi var!
Hoppas vi får jobba tillsammans igen, om man nu får jobba igen! Det tror jag nog, det känns så.
Inatt blir det plugg. Har fortfarande en hel del kvar att göra, torsdag är slut deadlinen.


Skolaskolaskola

FML. Har suttit och försökt plugga hela dagen. Nu har jag iallafall kommit igång så jag får saker gjorda.
På torsdag ska allt vara klart. Har säkert skrivit det en massa gånger, men äsch! På måndag ska jag provjobba och det gör mig inte mindre stressad, men det ska bli jättekul. Jag hoppas det går bra och att det finns lite folk där som vill köpa en glass eller något av mig!

Nu ska jag fortsätta med pluggandet, har ett referat, en artikel, en novell, naturkunskap och filosofi att göra. Vore ju soft att hinna plugga lite linjära funktioner också. Hehehehehehehe.


Fett med soft hehehehe


Sena nätter, tomma glas


Joho då! Nu har man kommit på vem man ska klä ut sig till på skivan imorgon.
Förhoppningsvis vet folk vem hon är.

Det skulle tydligen bli åskväder idag, men det har inte jag sett något utav. Har varit fint väder hela dagen.
Religionsprov var egentligen det enda vi hade idag, men jag och Jenny övade lite musik också. Väääärt!
Naturkunskapsprov imorgon.....kanske vore en idé att plugga? Mehehhehehehe......
Motivationen finns liksom inte riktigt.

Adjöss!

Lite stress har väl ingen dött av?

StressstressstressStressstress! Så SJUKT mycket plugg som ska bli klart nu! Nästa torsdag är deadline. För ALLT någonsin. Panik? Ja. Men det kommer jag klara av. Imorgon är det religionsprov, på fredag naturkunskap och inlämning av lite rester som jag har kvar i svenskan(hehehehehe). På fredag är Majas skiva också, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska klä ut mig till, temat är "Film" så det finns ju hur mycket som helst att välja på.

Nu blir det middag, sen plugg!


Du borde ta dina ord tillbaka




Idag har nog varit den varmaste dagen hittils, men det är najs! Var en sjukt ovärd dag i skolan, efter det blev intervju och islatte på Ett Skafferi. Tror jag satt i solen lite väl länge för jag höll nästan på att svimma påvägen hem, solhatt någon? Hehe. På bara tre dagar har mitt hår blivit ganska solblekt, brukar det verkligen gå såhär fort? Uppenbarligen.

Har tittat igenom min sommargarderob och sytt om lite kläder. Sommarsommarsommar. 

Notetoself: Måste sluta göra peddo-minen på precis alla bilder


I won't ever be your cornerstone

Det är så sjukligt orättvist att vissa människor kan utsätta andra för hemska saker, även om så inte varit meningen. Men vad ska man säga? Världen är orättvis. Det som äcklar mig något så sjukt är dock hur en del helt och hållet saknar självinsikt och empati för andra.
Jag har insett att det inte är någon idé att försöka förändra, förklara eller hoppas på att saker och ting vore annorlunda. Varje människa får stå för sina val och för mig är det sjukligt viktigt att inte vara något offer för hur omständigheterna råkar te sig.

Vi är summan av våra val, även om det känns som om en del personer har lite för mycket inverkan på de val vi gör ibland.

En månad kvar...

Trololololol vad fint väder det är! Jag har spenderat hela helgen i trädgården och blivit solbränd med betoning på bränd, det har dock lagt sig nu. Förövrigt så gick jag vidare till nästa steg gällande jobbet jag har sökt, så nästa måndag blir det till att lära sig allt om hur man gör mjukglass och steker hamburgare. Det här är det första jobbet som jag sökt där man tar sig vidare i olika steg, känns nästan lite som en Idol-audition hoho!

Idag är det exakt en månad kvar till studenten. Känns helt sjukt egentligen! Tiden går så fort. Min studentklänning är nästan helt klar, inbjudningskorten är snart utskickader, mamma har gjort min studentskylt liksom VADFAN? Ska min bebisbild finnas på ett plakat där det står "Student 2011"? Ska verkligen jag springa ut med den där mössan som gör att man ser ut som en mosad konduktör(kom igen, det är inte det finaste som designats)?
Ja. Det ska jag! WOOP! Känns faktiskt lite läskigt när man tänker på det. Men nu är det faktiskt dags att ramla ut ur fågelboet och flyga iväg känner jag, det börjar bli otroligt enformigt att inte kunna stå helt och hållet på egna ben.



Sinners and Saints

Hellu! Det har inte blivit så mycket uppdateringar den här veckan, har haft två prövningar och andra inlämningar och sånt. PLUS det roligaste av allt som var vår klasskiva i onsdags! Jag hade det jätteroligt och jag har bara hört positiva saker, i princip anyways. Hade ingen kamera med mig vilket var lite synd, men men.
Nu är det helg och det lär väl bli en del plugg. Jag var på arbetsintervju igår så vi får se om man tar sig vidare till nästa steg!
 

You're my favourite movie

Hellu! Vad tråkigt att det blivit lite kyligare ute, får hoppas värmen kommer tillbaka snart.
På onsdag har vi vår studentskiva, jag tror det kommer bli riktigt bra faktiskt! Jag, Jenny och Josefine har fixat med små häften till middagen hela eftermiddagen idag, det kommer bli naaaaaaaajs!

Trots att vi var väldigt trötta efter allt häftande och kopierande så åkte jag och Jenny till Liljeholmen där jag äntligen inhandlade en ryggsäck! WOHO! Inget mer ont i ryggen förhoppningsvis. Multiblock är bra, det enda negativa är att de är så himla tunga, iallafall att bära på en axel. Haha sjukt ointressant att veta kanske, men men, bottom line är att min nya ryggsäck är soft!

Nu ska jag plugga det sista inför idrottsprovet och prövning i naturkunskap A som båda är imorgon. Hmmm....


38 dagar kvar!

RSS 2.0