Korallreven och Vintergatan.

Jag vet inte varför folk verkar vara totalt senila när det kommer till faktumet att det kommer snö varje år. Ja, det kommer snö. Nej, SL kommer inte fungera som vanligt under den tiden som snön är här på besök. Köp en cykel med dubbdäck om du har problem med det. SÅ.

Det är ganska mysigt med snö, hellre det än det hällregn som var innan i typ tre dygn iallafall. Igår köpte jag mina första julklappar och åt lunch med Matilda. Något sorgligt som har hänt är att mina hörlurar spårlöst försvunnit på jobbet. Känns ganska otrevligt och obehagligt att bli av med sina tillhörigheter när man är på sin arbetsplats(note to self - trust no one). Jag ska snart iväg på en körlektion och det känns...sådär! Det ska tydligen vara halt ute, dessutom har jag inte kört i snö/halka på två år. Tur att bilen är dubbelstyrd så det inte ballar ur totalt.
 Sen blir det jobb mellan 15-21. Nästsista jobbpasset den här veckan, sen är jag friiiiiii! Helg helg helg. HELG UTAN JOBB! Jag har massor med roliga grejer att göra i helgen dessutom. Gå på bazaar, träffa lite kompisar, träna, glöggfika med släkten och framförallt sova i mitt eget rum, i min egen säng. Det är inget fel på joursängarna men ens egen säng är ändå ens egen säng. 

WIHÅ


Hard Work.

Mitt liv den här helgen har varit .......ledsamt. Jag jobbade natt torsdag till fredag, dag på lördagen och igår jobbade jag från nio på morgonen till nio på morgonen idag. Nu är jag så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen.
I lördags var jag hemma hos Petronella som har flyttat hem till Sverige igen, hon hade gjort jättegod middag till oss! Nomnom.

Jag mötte upp mamma i Liljeholmen påväg hem från jobbet imorse. Vi lämnade massa kläder som inte används på Stadsmissionen, köpte ett paraply och sockor. NÖDVÄNDIGT OCH KUL! Eller nåt. Imorgon ska jag jobba natt igen och ha en körlektion på förmiddagen. Hela den här veckan är full med jobb, i helgen är jag iallafall ledig. Det ska bli sköööönt.

Förändringar.

Okej, nu har jag jobbat på mina nya jobb ett tag och jag har insett att natt- och helgjobb inte bara är kul.
Osoft att inte få sova i sin egen säng, ha alla sina grejer och inte kunna ta det lugnt på morgonen. Det är skönt att man har hela dagen på sig att göra saker när man väl slutar iförsig, men ja, jag vet inte. 
 I onsdags kunde man se vad man fått exakt på högskoleprovet och det har jag gjort. Jag är sjukt nöjd! Om det ser ut som det gjort de senaste åren statistiskt så kommer jag komma in till vårterminen nu. Spännande och kul men också sjuuuuuukt läskigt. Snart kommer dessutom det första antagningsbeskedet....Jag blir helt knäpp när jag tänker på vad det innebär att komma in för min del, flytta hemifrån, flytta till en annan stad, börja plugga.......... BAAAAAH! Nä, nu måste jag ta en nap.

Carmen.

Nu är jag så trött i kroppen att jag vill avgå. Jag har tränat tre pass ikväll, perfekt kombination, men man blir så sjukt trött. Jag ska jobba hela helgen så då kommer jag inte kunna träna någonting alls. Jag ska jobba natt imorgon och natt på söndag..... Söndagen gör mig rädd, jobbar liksom 24 timmar då. T J U G O F Y R A  timmar.... DET ÄR INSANE! Men det kommer gå. 
 Förutom att träna har jag hunnit vara på vårdcentralen och en promenad/fika med Josefine inne i stan.


Nu måste jag sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Imorgon börjar jag 13 och slutar 09 på fredag..The horror..

21.

Nu börjar det faktiskt kännas riktigt bra att köra på körskolan, måste verkligen börja plugga teori och vägmärken, annars känns allt meningslöst.
 Efter min lektion imorse träffade jag Jenny i Liljeholmen och sen hängde vi typ hela dagen. Vi såg Edward Scissorhands, den är så bra och sorglig. Wäh. Livet är inte lätt med saxhänder.
Jag har hunnit med att träna och fika hemma hos Inès också. Det var jättelängesen vi sågs så det var verkligen kul att träffa henne igen!


Nu är jag sjukt trött så nu ska jag sova. WÖW.

Breezeblocks.

Åh. Jag är helt matt! Idag har jag hunnit med att träffa Jenny, ha en körlektion och träna. I slutet av träningen höll jag på att döööööööö. Nästan. På måndagar tränar vi i en liten lokal som har så SJUKT dålig ventilering. En timmes konditionspass med 30 lökiga deltagare - andnöd. Typ. Nu är jag iallafall helt seg och det ska verkligen bli skönt att få sova. Imorgon har jag en till körlektion och sen ska jag träffa Jenny!

Nu blir det SÖMN!

Sunday.

Jag har haft en bra helg! I fredags jobbade jag på vårdcentralen hela dagen, så efter det tog jag det bara lugnt hemma och somnade ganska tidigt. Igår tränade jag först på morgonen med världens bästa instruktör! Det är många instruktörer som är ganska stela och liksom bara, gör sin grej eller vad man ska säga, men den här killen skojar och sjunger och ja, FANTASTISKT helt enkelt. På kvällen var jag på Kajsas födelsedagsfirande och sen träffade jag upp Jenny och lite mälarhöjdsfolk på ett ställe på Söder. Första gången jag är på ett ställe med riktigt bra musik, ska- och reaggaemusik. Wuhu!

Idag har jag städat, åkt till en inställd träning och badat. Imorgon ska jag upp ganska tidigt för min andra körlektion. Jag är rädd! Förhoppningsvis går det bättre än förra gången. Bah.
Nya bilar är som rymdskepp.

Mountains.

Idag skulle vara min vilodag från träning, det enda jag egentligen hade planerat var att promenera med Sara, hund Kastor och Clara. Så vi  åkte iväg till Hellasgården, se lite natur och inte bara massa avgaser och höghus, mycket roligare för Kastor och oss. Vid Hellasgården finns en sjö med en massa berg runt så vi har klättrat/gått/halkat oss runt hela sjön upp och ner i bergen. När det började bli mörkt och vi inte riktigt visste var vi var mer än att vi var en ganska många meter upp på ett berg så kände jag att det blev en aning läskigt. Att jag började tänka på zombies gjorde inte situationen så mycket bättre. 
Hursomhelst, här är jag nu! Med livet i behåll och en extrem klättring senare. Livskvalité indeed. 
 Så här mycket har jag inte varit i naturen(eller klättrat för den delen)sen jag blev upplurad i ett bergsområde i Thailand för att kolla på droppstensgrottor. Det om något var nära döden upplevelse. Sylvassa bergsbitar som bara väntar på att ha sönder en vettskrämd turists tygsko. 

Imorgon ska jag jobba hela dagen lång på vårdcentralen, nu blir det te och Criminal Minds! 

Cerathonia.

Nu har jag jobbat natt ensam för första gången. Det gick bra, var väldigt lugnt och så. När man jobbar med människor som på ett eller annat vis är beroende av det arbetet man gör så tror jag man stressar upp sig lite i onödan, över att göra fel och så. MEN det gick bra. Nu har jag bokat in det jag kommer att jobba fram tills jul, efter det får jag se vad som händer och vart jag ska ta vägen.

Den här veckan som kommer kommer att vara lugn jobbmässigt så jag kommer att försöka att träna så mycket som möjligt nu när jag har chansen. WöÖöÖW.

Sweet Nothing.

Idag har jag jobbat hela dagen. En av dagens höjdpunkter var definitivt när en patientfarbror gav mig en choklad.
Snel snel. Efter jobbet strövade jag och Jenny omkring i lite affärer på Götgatan(note to self: mycket dålig idé när man inte har pengar)och sen gick jag och träffade Ingegärd för middag på "á La Crêpe", jättemysigt ställe på Katarina Bangata!

Som avslutning på kvällen gick jag hem i regnet och håller nu på att utveckla ett migränanfall.
Nu ska jag sova och hoppas på att det är över imorgon när jag ska upp vid sju....wääääh.  

BAAAAH.

Alltså, det här med hår är inte helt enkelt. Nu är det dags för mig att gå till frisören snart igen men frågan är vad som ska göras? Har haft mörkt hår, ljust hår, extremt ljust hår, rött hår, slingor och ja, mycket helt enkelt. 
Jag vill prova något nytt, mörkt var det jättelängsen jag hade,  samtidigt så vet jag att jag gillar mitt hår när det är ljust. BAAAAH! Förslag? Någon?

Vilodag.

Den här söndagen är verkligen en vilodag för mig. Igår var jag och tränade för första gången sen jag opererade min tå. Det gick bra och det var sjukt kul att äntligen få träna igen. IDAG däremot är det inte lika kul, jag har sån extrem träningsvärk att det till och med tar emot att skriva på tangentbordet. Imorgon börjar en vecka som är fylld med massor av jobb, så idag ska jag bara ligga här i soffan och ta det lugnt. I veckan ska jag också få hem mitt paket med kläääääääder som jag har beställt. För första gången har jag beställt ett par jeans på nätet och jag hoppas verkligen verkligen att de passar för de är sjukt snygga.

Nu ska jag fortsätta vråla ut svaren till "Vem vet mest" och korka upp min julmust.
GOD SÖNDAG!

Freeeeeeedaaaaaaaag.

Åh wäh. Just nu ångrar jag att jag inte stannade kvar hemma hos Mårten i eftermiddags. Skulle gärna hängt med dom ikväll, men jag har chansen att övningsköra inne i stan imorgon eftersom vi ska skjutsa min syster till flygbussen, så... ja. Men imorgon på kvällen ska jag hitta på något kul! Får se vad det kan bli, men det ska inte bli en bubbelvattenskväll med tv-tittande iallafall, den saken är säker.

Nu ska jag sova! Wiu!

Höstlov.

Idag har jag varit på bio med min kusin och mitt kusinbarn. Vi åt på McDonalds och kollade på Hotell Transylvanien. När jag var yngre så brukade min kusin och min moster framförallt ta med mig på bio och sånt på höstlovet, det var kul och mysigt så jag tänkte att jag kan hitta på något liknande med mina små släktingar.
Lite ovant för mig att gå runt med två barn, jag själv har varken småsyskon eller någon större erfarenhet av barn mer än bebisar typ. MEN, det gick bra!

I helgen har jag inget jobb inbokat och inte imorgon heller, så då ska jag fixa här hemma.
Jag blev tipsad om världens mest fantastiska onlineshop med billiga kläder och fina kläder.
Så ikväll ska jag göra en beställning där, kul när man kan köpa kläder till sjukt billiga priser. I helgen har jag bokat in några träningspass, får hoppas att den lilla tån är redo för att träna igen, det finns en gräns på hur länge man kan vara utan träning.

RSS 2.0