Spectrum.

Åh, jobba jobbba jobba. Kan inte förstå att veckan typ redan är slut! En dag kvar till helg, tjoho!
Ikväll var jag på mitt första träningspass sen innan Hultsfred. Det är illa alltså. Jag är fortfarande inte helt frisk men det gick förvånansvärt bra! Wihu! Det är bara så tråkigt att det är så få pass nu på sommaren som jag har möjlighet/vill gå på. Jag måste verkligen bli bättre på att gå på gymmet, får göra upp ett program eller nåt.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig! Fredag imorgon! TJOHO!

En kyss att bygga en dröm på.

Åhå, första arbetsdagen avklarad. Nu är det bara typ....30 kvar! Wihuuu. Det känns iallafall helt okej att sitta inne och jobba hela dagen när vädret är som det var idag. Helloooooo regn!
Ikväll är det egentligen reunion med folket jag var på Hultsfred med. Varför varför på en måndag? Kommer iprincip inte ha något socialt liv i veckorna. Planen är att kunna träna mer under jobb-tiden, men det är ganska kört eftersom jag verkar vara sjuk hela tiden. Avgå sjukdom!! Efter jobbet imorgon ska jag iallafall träna ett pass. Håller tummarna för att jag inte ska falla ihop i en hög efter några minuter.

Men men, det är imorgon! Ikväll ska jag spendera de timmar jag har kvar innan sovdags med att ta det lugnt och kolla på det nya avsnittet av True Blood. Den serien alltså...

En Midsommarnatts Dröm.

Vad är det som händer egentligen? Jag har fått bihåleinflammation och ska äta antibiotika i tio dagar. WÄÄÄH!
Så nu har jag inte kunnat träna eller göra någonting hela den här veckan typ. Men nu ska jag bli frisk!
Börjar jobba på måndag dessutom, så nu blir det lite mer rutiner. Både skönt och oskönt, men det är inte så lång tid det handlar om egentligen. En månad, ungefär.

Imorgon är det midsommarafton och då ska jag ut till en ö med en massa kompisar och fira. Så imorgon ska jag upp tidigt och åka pendeltåg(?)över halva Stockholm typ. Men det kommer bli jättebra! Det ska bli fint väder dessutom så förhoppningsvis kan jag ta årets första bad ute! Wihu!

Civilization.

Hultsfred har verkligen varit hur bra som helst. Trots att vädret har haft världens humörsvängningar så har vi ändå haft sjukt kul. Plus.

Nu är jag hemma och är dödssjuk känns det som. Har haft feber sen i lördags, är extremt hes och förkyld.
Wääääh. Är inte direkt supertaggad på att åka iväg på midsommarfest på fredag. Inte nu iallafall.  
Håller tummarna för att bli frisk och mer taggad!


Paniken som uppstår...

....när jag ska packa inför Hultsfred. Liksom, vadfan ska jag ta med? Gaaaaaaaaah! Med hjälp från min sloth-vän Josefine så har allting i stort sett ordnat upp sig, nu gäller det bara att allt får plats i väskan. Tur att mamma är riktigt bra på att packa och har gått med på att hjälpa mig.

Nu ska jag iallafall lägga mig i min säng och sova. Nästa gång jag får sova i en riktig säng är några dagar för långt bort just nu, så jag ska njuta!

Turn up the love.

Det känns ganska osoft att jag har börjat bli lite småförkyld nu. MEN, inget ska få stoppa mig från att ha det jättebra när jag och Maja åker iväg till Hultsfred imorgon. Inte ens Sveriges otroligt dåliga match igår som gör att det antagligen blir ett väldigt kort EM för Sveriges del.

Idag ska jag åka in till stan för att fixa några sista grejer inför imorgon och träffa Jenny! Har inte sett henne på väldigt länge faktiskt. Ikväll ska jag på studentmottagning och fira att Minna tagit studenten. Så det blir fullt upp idag. Förhoppningsvis hinner jag tvätta och packa lite också.

Graduation.

Uppdateringen här har väl inte varit den bästa, men nu är jag tillbaka i några korta dagar innan jag drar iväg till Hultsfred. I fredags firade vi Erikas 20-årsdag i hennes underbara trädgård. Vi åt mat och pratade massor i deras växthus! Hade gärna velat följa med och fira henne mer men eftersom jag var på min systers examen igår behövde hela familjen gå upp jättetidigt för att åka till Linköping.
Igår var dagen alltså fylld med allt som har med examen att göra, en lååång ceremoni och en mottagning för min syster och två av hennes klasskompisar.
Det är faktiskt helt sjukt att min syster, som är 25 år gammal, redan är färdig med sin läkarutbildning. COOLT!

Förresten så fick jag en lite försenad 20-årspresent i torsdags. En systemkamera! Lycka lycka lycka!
Den fick såklart följa med på examen, det är så kul att fota med en så bra kamera.

Avgå.

Typiskt typiskt typiskt! VARFÖR ska jag bli sjuk den enda dagen jag ska jobba den här veckan?! Så otroligt onödigt. Avgå sjukdom. Som om jag inte har varit tillräckligt sjuk/skadad den senaste tiden?
Åh, jag blir så arg! Jaja... Nu är det bara att isolera sig framtills lördag då min syster tar sin läkarexamen.

We Own The Sky.

Åh, jag har haft den bästa helgen på länge. Igår gjorde jag mina sista prov och nu är jag klar med utbildningen.
Det känns faktiskt väldigt skönt att det är klart. Vad har jag mer gjort? Jag har äntligen kunnat börja träna igen, träffat Mårten som varit nere på västkusten alltför länge och ogillat vädret. Typ.

Ikväll ska jag träna, sen måste jag skynda mig hem för att äta, duscha och sen gå ut och träffa lite folk.
Imorgon är det nationaldagen så det tänkte vi fira ikväll!

The Storm.

Det är så skönt att jag slipper gå ut i det hemska vädret. Det är iprincip storm, 5 plusgrader och regnigt.
Idag kommer jag spendera dagen i min säng med min bok som är otroligt bra. Igår var jag dessutom ute ett tag på kvällen, så är inte direkt så supertaggad på att göra mer än så idag ändå.

Jag har förresten ett problem. Eller inget problem för mig egentligen men alla andra verkar tycka det är ett problem. Jag har inte sett alla Sagan om Ringen eller Star Wars filmerna.
Det verkar vara världeeeeeeeens största grej för folk. Jag har inte direkt någon anledning till varför jag inte har sett dem, men ja, jag kollar hellre på Pulp Fiction eller något annat som är signerat av Tarantino.

Men, eftersom det här är en huge deal för alla så har jag bestämt mig för att iallafall se
Sagan om Ringen-triologin. Jag har sett den första...för VÄLDIGT många år sen. Star Wars har jag också sett den första episoden av, det vill säga Episod fyra(tror jag).

Frågan är nu, är det här verkligen världens grej? Tillhör Star Wars allmänbildningen? 
 


RSS 2.0