alla vi i spanien vi alskar varandra

Halluuuuuuuuu!
Jag, Linda och Kalle kom fram typ klockan tio i onsdags, pa morgonen. Jag trodde vi skulle vara ganska mycket med varandra men sa har det inte vart, jag har varit med Berta(hon jag bor hos) och hennes kompisar, bara typ. Men det har vart kul det med, fast dom pratar ju catalanska hela tiden och det gar sa fort sa jag fattar ingenting. Igar var vi pa ett disco och vi kom hem typ klockan fem sa jag vaknade klockan fyra idag, haha. Idag ar det EM final och den tror jag vi ska se pa, Spanien lar ju vinna :D
PUSS!

i mitten av en hurricane

ikväll var det håkan för hela slanten. något av det bästa som finns även fast det blir varmt och man ramlar fram och tillbaks på långa tjej surisar..det var yoghurt på marken som rann in i mina håliga skor och nora trampade i bajs.

mostly alone cause no one of you ever calls

Idag var det konfaträff, jag är ledare, känns jättekonstigt. Jag är tydligen en förebild nu, haha sajk...Men det är kul :)
Imorrn är det Håkan på grönan och jag är TAGGAD! Hoppas på fint väder för annars kommer vi nog frysa ihjäl eftersom vi ska vara där tidigare. Jag har typ inga planer för helgen jag vet bara några "kansken", får hoppas att det blir av.


vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig

Ibland känns livet bara helt underbart härligt att leva.

i'm a dreamer and i dream of what will be

Jag är nog sämst i världen på att blogga, fast nä det finns ju dom som inte bloggar alls men en av dom sämsta iallafall!
I torsdags var det skolavslutning och alla var både glada och ledsna.
Nu är det iallafall sommarlov, härligt :D
Det här ska bli den bästa sommaren nånsin, det bestämmer jag nu.
Puss och glad sommar !

RSS 2.0