Can you get it before you've lost it please?

Jaha, så blev jag sjuk....Jag kan inte prata, kan inte andas, kan hosta väldigt mycket och sen har jag nog slagit rekord i hur många gånger man kan blöda näsblod på en dag! LIVET ÄR UNDERBART. Jag önskar att det fanns något annat som fick mig må bra just nu men nu känns allt jävligt skit. Tror kanske att jag valde helt fel och riskerar att bli lika extrem sårad som jag blev förra gången, MEN som en mycket fin vän sa till mig "Satsar man inget kan man inte heller vinna" och det är det jag tänker på just nu. Dessutom tror jag bara att det finns en förlorare i hela den här grejen och det är inte jag, för jag vågar iallafall vilket man inte kan säga om dig.
Nu ska jag lägga mig i min säng och dricka lite svartvinbärsdryck innan jag åker iväg till feberdröms-landet.



Sometimes when I walk alone I wonder if I should call your phone



I'm so hard to reach so just feel my words and my heartbeats.
I think you'll understand.




And if you don't like it it's cool FUCK YOU

BläääääääÄÄÄÄääääÄÄÄäääääääää!
Det enda bra med den här dagen är att jag har hittat världens finaste skor.....BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Det gick bra på jobbet också....kul men allt är ändå jävla skit! HEJDÅ!

Våra blickar är det finaste vi har

Hellu! Helgen är slut, imorgon blir det skola igen...Är inte så taggad på det. Men men det kommer nog gå så bra så. I fredags var jag på en inflyttningsfest med Maja bland annat och igår hade Robin fest. Det var faktiskt jättekul att vara på en fest som inte ligger på andra sidan stan också. Jag hade kul! Det enda dåliga är att jag inte har kunnat äta på hela dagen, jag har ätit en macka, men snart så ska jag försöka äta middag. Så himla konstigt det där med att vara bakis för det har bara varit att jag inte kunnat äta vilket är lite knäppt.
Nu ska jag iallafall gå ner och se om maten lockar mig eller inte.
Adjökens!

I look into the sun just so I can shine if that's what it takes

Helluu! Det känns så skönt att vädret äntligen har blivit, fint och varmt och soligt. Imorgon har jag engelska prov, jag tror det kommer gå bra, vi ska skriva en berättelse som ska innehålla vissa ord vi har gått igenom och ord som låter lika men betyder olika saker. Det låter kanske lätt, men jag tycker det är svårt när man väl ska sätta in allt i ett sammanhang, jag har svårt att bli tvingad att skriva. Men men nog om det nu ska jag sova och sluta vara tråkig. GOODNIGHT!


Do you want to hear my heartbeats?

Hallå där! Haha jag somnade i sängen vid typ elva och sov tills halv två, så nu sitter jag här, vet inte varför egentligen, har ganska svårt att hålla ögonen öppna.
Idag eller för att vara petig igår så fyllde mamma år, var inget direkt spektakulärt firande för på lördag ska hon ha kalas så då blir det nog mer kalasigt! Jag åkte in till stan med Erika och gjorde äntligen piercingen i läppen, jag tror det blev fint, men jag har inte riktigt fattat att jag har den ännu men det kommer väl! Imorgon så ska jag försöka få ytterligare mer plugg gjort och så är det jobb på kvällen som jag inte direkt är super taggad på, men jag får tänka på att den tiden är pengar!

Cause you are my medicine when your close to me

Hallå där! Idag har jag jobbat, det känns bra att faktiskt ha gjort något av dagen iallafall. Nu ska jag göra lite kvarglömt plugg och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! Haha, känner mig tråkig, men det är lov och händer inte mycket, imorgon så fyller dock mor hela femtio år! Då blir det sång och grekisk mat!

Jag är glad! Jag är så himla glad!


Take it baby love it love it

GLAD PÅSK!
Eller något i den stilen. Sitter och lyssnar på Laganas-playlisten och är glad för jag har en så fin handduksturban på huvudet! Om några timmar blir det årlig påskmiddag med mammas sida av släkten, ska bli trevligt att träffa dem, ska även försöka höra vad de planerat att köpa till min mor som fyller hela 50 år på tisdag! Jag har redan köpt en present men femtio år är en stor och framförallt jämn siffra så något mer ska det bli! Efter middagen ska jag och min kusin Jenny gå ut, känns som om det kommer bli både en bra dag och kväll!
Nej nu är det dags att välja kläder och göra sig i ordning. Ha det fint! 


RSS 2.0