jag har närt en kommunist vid min barm!

Nu är julafton här och åh så mysigt det känns!
Jag ligger och ska försöka sova i min säng och jag känner att det är nästan för spännande för att vakna, jag vill att det ska vara morgon nu, att jag ska få ta bort dom hemmagjorda papiljotterna ur mitt hår och ha sånt där fint lockigt ängla hår som jag alltid hade när jag var liten.
Något som jag alltid tyckt varit bäst med julen är självklart-trumvirvel-KARL-BERTIL JONSSONS JULSAGA! Den är bäst, så underbar och härligt röd på alla sätt och vis! Längtar tills klockan slår sju den 24:e december varje år och den lilla fräkniga, orange håriga pojken med målbrottsröst uppenbarar sig i TV-rutan. 

   

Var det du som höll för hårt eller jag som var för svag?

Ibland undrar jag om allting verkligen var mycket roligare när man var liten eller om det bara var för att man inte fattade alla de tråkiga sakerna som alltid funnits där. Som med julen t.ex. när man är liten räknar man frenetiskt dagarna i väntan på en dag som man egentligen inte har någon aning om varför man firar utan endast i väntan på julklappspapper, små skäggiga tomtar i granen och prinskorv på julbordet. Nu när man är "stor", eller rättare sagt större så längtar man efter lovet, att ta en paus från all stress och press, presenter och god mat är bara grädden på moset. Ibland undrar jag om jag bara låter dagarna passera utan att låta något hända, skolan är likadan varje dag, lära sig nya grejer så fort som möjligt för att sedan bli testad på kunskaperna som man förväntas lära sig snabbare än vad man hinner blinka. Det här året känns det faktiskt lite bättre i jul väg, jag ser faktiskt fram emot att fira en riktigt trevlig jul med både min släkt och mina vänner. Nu får jag äntligen ta en paus ifrån allt för första gången sen skolan började, inte konstigt att folk blir stressade, deprimerade och överväger att hoppa av när skolan ser ut som den gör idag.

Sommar igen vore guld.

stockholm ligger öde och världen håller andan

En liten måfå lista som man kan göra med hjälp av sin kontaktbok i mobilen

Har du pussat...?
Denise. Haha nej inte vad jag minns :O

Vad har du för relation med...?
Pappa. Ja, han är min pappa.

När ska du träffa...?
Max. Enligt planz imorrn!

Är...söt?
Småttis. Ja, det hör man ju småttis!

Vad var ditt första intryck av...?
Anna. Att hon var väldigt trevlig och cool!

Gillar du...?
Jocke. Ja jättemycket han är som en storebror!

Har du träffat...den senaste månaden?
Robin Håård. Nej det var längesen jag träffade honom.

När ska du träffa...nästa gång?
Wille. Jag vet inte riktigt hoppas snart!

Är du nära vän med...?
André...haha nej.

Har du gått på bio med...?
Hampus. Nej jag tror faktiskt inte det, borde vi göra!

Skulle du kunna gå ut med...?
Emma. Nej jag är ju upptagen!

Vad pratar du och...oftast om?
Alva. Vi pratar om allt, vadsomhelst närsomhelst.

Skulle du kunna ge...en kram?
Carro. Det skulle jag absolut göra, jag är inte kramsnål!

Vad har du och...för relation?
Erika J. Det är en helt underbar kompis som jag dock inte träffat på ganska länge

Vad skulle du vilja göra med...?
,Mormor haha! Jag skulle vilja äta middag med mormor:

Vad är det bästa med...?
Björn. Det bästa med Björn är att han är bäst när det gäller.  

Brukar du och...träffas?
Emilia. Nja, då och då :)

Har du haft sex med...?
Maja. Ja absolut!

Är...snygg?
Victor Krull hahahaha. Ja han är snygg.

Har du varit hemma hos...?
Berta. Ja har bott där i två veckor.


Plasten gör dig vacker är Du glad?

Nu är det bara en och en halv skoldag kvars tills jullovet börjar, det ska bli så OTROLIGT skönt! Jag trodde första terminen på gymnasiet skulle gå enkelt och snabbt men det har visat sig vara en av de jobbigaste terminerna någonsin, sjukt mycket saker har hänt, roliga, tråkiga, hemska och underbara. Måste iförsig erkänna att det har gått väldigt fort, känns inte som jag har gått i B1B i 4 månader redan.

Idag hade vi matteprov på procent, det gick faktiskt förvånansvärt bra, jag är inget mattegeni och de vet de flesta som känner mig, men den här gången svarade jag på ALLA uppgifter och tror inte jag hade fel på någon G-fråga alls. Känner mig nästan lite stolt! Jag slutade efter provet eftersom det bara var massa håltimmar på eftermiddagen, så jag, Claudia och Natha gick till matsalen och åt BRKs årliga julbord som faktiskt smakade mycket bättre än vad julbordet på mälarhöjden gjorde/gör. Mätta och glada åkte vi in till stan där vi skildes åt och jag istället mötte Alva för lite julklapps shopping! Det gick väl relativt okej, jag hittade en present men det var mycket trevligt.

Juste, Matti mötte för första gången min mor idag, det gick bra!

Nu är det sovdags för att orka upp tills imorgon, en meningslös dag egentligen fika på svenskan och film på kommunikationen och historian.


Som en glasbit i en vattenpöl

Ännu en helt vanlig skoldag...Eller nästan iallafall.
Dagen började med ett segt elevråd där vi pratade om saker jag inte ens minns, på lunchen mötte jag Matti eftersom vi har en håltimme på två timmar (11:30-13:30). Hans lektion började ett så vi hann inte ses så länge. Eftersom jag hade mer tid att fördriva gick jag till The Body Shop för att hämta ut två grejer jag skulle få gratis men i Slussen, där jag var, hade dem inte det jag skulle ha så jag fick ta mig till T-centralen där det faktiskt fanns. Hjärtlöst nog hade det varit en kabelbrand i tunnelbanan så hela röda linjeeen hade lagt ner. Försökte hitta ersättningsbussen i kanske 10 minuter utan framgång, istället hittade jag en tjej som går i tvåan i min skola, eftersom vi skulle till samma ställe letade vi tillsammans och efter mycket om och men kom det äntligen en buss! Tjoho!
Att vara på bussen var som att vara instängd i en svettluktande burk, framför oss stod också den äckligaste mannen everz han stod typ och log och tog på mitt lår i smyg, usch! Dålig andedräkt hade han också, monsterman.

När jag väl anlände till BRK var jag en halvtimme försenad till lektionen, jag och Natha redovisade engelskan som gick förskräckligt snabbt sen fick vi gå....Onödigt att jag tog mig till skolan för att vara där i fem minuter?JA! Jag tjänar iförsig på det eftersom jag inte har någon svenska imorgon på morgonen så det blir en lång sovmorgon istället. Det betyder också att jag kan hitta på något kul ikväll....hmmmm....



Som en Romeo i jeans på din balkong






motgångarnas blomstertid

Det är tårar
Kan man gråta som en karl?
Snälla Du förlåt mig
Jag glömde vem Jag var
Snälla sluta lyssna
Glöm allt Jag sa
Jag mår bra
Du måste lämna mig i fred

RSS 2.0