stars fading

Måndagskväll och jag ligger och kollar på både Idol och Top Model, dåligt att de går på samma tid vill se på båda.
Helgen har iallafall varit jättemysig och rolig. Nu i veckan har jag inga planer, någon dag ska jag ta en spruta men den gör så ont så jag vill inte. Var nyss hos farmor, hon har tagit hem en massa möbler och saker ifrån huset i Finland så nu är det lilla julafton med brickor, hemvävda mattor, tavlor och prydnadssaker.
Imorrn är det skola redan halv nio, jag lyckas aldrig komma i tid de dagar vi börjar halv nio, försover mig alltid, lite för mycket tidsoptimism.

forever forever ever?


i have to find you tell you i need you

Så nu är det helg, den här veckan har jag faktiskt kämpat med läxor och blivit klar så grattis mig själv till det. Jag har också städat rummet så jag kan faktiskt se golvet numera. Lite tråkiga saker har också hänt i veckan, det känns som att det är något dödsmoln över de jag känner för på sista tiden är det många, eller fler än vanligt, som har blivit sjuka eller dött. Det är jobbigt, särskillt när man ger upp.  


look alikes


i said ooh girl chock me like an electric eel

Jag har inte bloggat nånting på jättelänge, kanske för att jag inte har orkat, kanske för att en elefant kastade sten på mig...
Idag var det iallafall vanlig dag på Brännkyrka Gymnasium, på samhällslektionen kom jag josefine och sofie på roliga namn på våra lärare, hilarious :D. Efter skolan åkte jag till Götgatan och köpte en kjol som jag hittade i stan igår men hade inga pengar då.
Imorrn har vi en jätteskön dag, vi börjar halv nio och slutar typ 11:20, har ingen samhäll, svenska eller engelska, härligt.
Men nu ska jag plugga, har nästan blivit bra på det där med att plugga nu....not...


oj oj


RSS 2.0