moshi moshi

klassresan var mysig och vädret var finfint, blev inga kanoter men kanske lika bra det eftersom jag nog hade dött efter två tag.
idag har jag och mamma lämnat in min mp3 på lagning i skärholmen, fast han som jobbade där sa att jag nog skulle få en ny. jag köpte också såna där najsiga högtalare som man har till mp3n, jättebra på sommaren!
jag hann också dricka en smoothie och hitta mitt tappade armband i majas trädgård, vi lekte bajsleken och det var kul!

el breakindance

idag har det vart fint väder, äntligen. jag och ines moppade oss till bredäng och handlade tusen bananer till klassresan på barnens ö imorrn. får väl se hur vädret blir i helgen hoppas det blir fint för vi ska paddla kanot och basta imorrn.  ROLIG!

inte visa axlarna

idag har jag gjort massa saker. efter massa saker köpte jag och mamma en klänning till begravningen. men den visade axlarna och det får den ju inte göra för då kommer alla finska och cypriotiska gubbar och tanter bli sura. det ska bli skönt med sommarlov, det ska bli skönt att vara med folk som inte bryr sig när man är sig själv.  

¡menudo par de melones!

vill intekomma hem.
allt ar sa trakigt dar.


Du var solskenet och jag var ensam

fortsätt prata strunt. sen är det försent.


baby my sweet baby

Första maj, det är långhelg och vi ska vara lediga länge men det började dåligt, farfar....Det känns så konstigt, att man bara försvinner så där....Jag kommer iallafall sakna att ha min farfar, men hoppas att det är bättre nu.

Ikväll tittade jag iallafall på Dirty Dancing med tjejerna, jag har aldrig sett den och den var ju helt underbar, hääärlig och så fina kläder!
image34

RSS 2.0