Green eyes

Idag har jag verkligen inte gjort någonting! Förutom att fixa all musik till Laganas, 246 låtar blev det och då har jag och Josefine ändå rensat listan vi gjort och tagit de bästa låtarna. Det känns skönt att ha haft en seg dag utan att behöva bry sig om någonting, bara titta på tv och laga lite mat typ!
I fredags så tog både Jenny och Tove, mina kusiner, studenten. Dom var så himla fina och lyckliga båda två, jag längtar verkligen tills det är min tur att stå där och bara skrika för att jag är så glad tillsammans med mina vänner. Det kommer bli underbart och ett år känns inte alls långt borta. Imorgon ska mamma klippa topparna på mitt hår, jag ska packa och jobba sen får vi se om jag kan sova något innan vi ska åka. Klockan kvart över sex på morgonen går flyget! Nej nu ska jag titta klart på Criminal Minds och sova, Godnatt.


Jag fatta allt och ingenting

SOMMARLOV! Wihu, igår firade vi sommarlovet i Mälarhöjden med en del från klassen och några andra. Det var jättekul, jag badade, brände hela benen på brännässlor och cyklade INTE hem. Jag sov hos Maja och jag har nog aldrig mått så dåligt som jag mådde imorse när jag vaknade, men nu är allting fint igen! På fredag tar båda mina kusiner studenten så då ska jag åka på deras mottagningar, min vän Erika fyller arton också! Jag känner mig duktig eftersom jag fixat all musik till Laganas, det enda vi behöver nu är en billig cd-spelare sen är vi typ redo att åka. Man kanske borde tänka på att börja packa?

RSS 2.0