Anyone who tries to deny you must be out of their minds


It feels so much lighter now that I met you

Godkväll! Jag är fortfarande sjuk men måste verkligen gå till jobbet iallafall. Snart är skolan över och just nu går det inte så bra för mig känner jag, men jag känner att det inte finns något jag kan göra för att det är så mycket med massa privata saker nu. Till trean ska jag iallafall få ordning på allt och tenta upp det som behövs. Snart åker jag och Josefine till Laganas vilket jag vet att vi båda verkligen behöver efter den här terminen, stressigt har det varit men snart är det slut. Jag längtar och trängtar! Nu ska jag dricka lite te och sova. Godnatt!

I got the whole wide world in my pocket

Jag är glad.
Jag är sjuk.
Dålig kombination. Jag hoppas det blir fint väder imorgon och att jag mår bättre.
Jag har hittat ett par zebra solglasögon.
Ganska coola.


Don't you let me go tonight

Min hals dödar mig verkligen. Det blir bara värre och värre hela tiden, vad skulle jag göra om det inte fanns värktabletter? Men men! I fredags såg jag och Erika på AntiChrist. Den var.....speciell och obehaglig. Jag vart lite besviken för jag hade verkligen trott att den skulle vara mer ingående i det psykologiska och det tycker jag inte den var men vidrig var den iallafall! Äh. Nu ska jag gå och vila.

"Du kommer aldrig få bazza i den här stan igen!"

Godkväll.
Idag var en trevlig dag trots att jag säkrade mitt IG i matten. Känns inte så illa dock, tror inte jag skulle kunna fixa det nu iallafall med så kort kvar på terminen men men! Vädret var verkligen hur härligt som helst. Jag åt middag hos min faster och fick hjälp med mitt CV av min kusin. Nu ska jag söka så många jobb att alla mataffärer kommer slåss om mig! Mohahaa! Träffade Maja också, hon kommer lämna mig för att åka iväg till ett annat land. Imorgon börjar jag 11:20 med elevrååååååd! Mycket spännande. Hoppas det är lika fint väder imorgon jag blir såååååååå glad då! Tjing tjing!

 


Jag skäms för jag minns att vi en gång var som du

Goooooooooooodmorgooooooooooooon! Idag är vädret fint trots mamma sa att det skulle regna idag, jag hoppas hon och tidningen har fel. Jag ska gå till skolan om typ tjugo minuter, där väntar en mattelektion och antagligen en stor utskällning som jag bara inte orkar med....bluuuuuuuu! MEN! Har typ en fyra timmar lång håltimme som jag ser fram emot! Nu måste jag skynda mig så jag inte kommer försent!

Mitt hjärta pumpar pumpar

Tjoho! Imorgon har jag ska engelska boken vara utläst och jag har inte kommit så långt alls. Långhelgen var trevlig, jag var hemma hos Maja i fyra dagar i streck och det var mysigt! Det här är typ den jobbigaste veckan hittils när det handlar om skolarbete för mig....kanske för att jag samlat på mig massa rester, kanske för att jag är bäst. Imorgon har jag kompletteringsprov i matte b som jag redan vet att jag kommer få IG i, plus att man ska diskutera "Suspense Novels" på engelskan. Bluuuuuuu! På kvällen ska jag iallafall till min faster och äta middag, kanske gå förbi Maja och träffa henne lite innan hon lämnar landet också. Påtal om att lämna landet!!!! Om en månad är jag och Josefine i Laganas nu! Det kommer bli så sjuuuuuuuuuuukt soft! Jag är så glad att vädret äntligen har blivit fint här hemma, det enda som är dåligt är att jag har blivit mycket mer allergisk, men medicin medicin...Imorgon hoppas jag på fint väder iallafall, har en fyra timmar lång håltimme! Nej, nu är det dags att läsa engelska boken. Godnatt!


Här kommer jag med hjärtat i handen, glöm det där jag sa om huvudet i sanden

Godafton! Idag har varit världens segdag, på kvällen var jag hos Maja och Mårten och spelade kort och drack te. Äntligen vann jag över Klacke på Bluff! YES! Segerns  sötma, det känns så bra! Erika, Nora och Herman kom dit och vi upptäckte att flygande mat finns i Photo Booth. NU ligger jag i min säng och ska sova, imorgon blir det plugg inför psykologi provet på måndag och läsa läsa läsa. Jag har två böcker som ska vara utlästa innan den 20 maj! Godnatt!

Take my heart in your hands

Tjoho! Har inte skrivit något på flera dagar för att det inte finns så mycket att skriva om. Jag kommer få IG i matte-b vilket inte känns bra alls....jag hade precis börjat känna att jag fattade allt men men, jag får göra en prövning i trean och den kommer jag klara! Just nu dricker jag lite vin och bakar en hallonpaj, ska gå och träffa Maja lite senare. Det känns skönt att tvåan snart är slut men samtidigt känns det helt sjukt att det bara är en månad kvar och jag har så mycket att hinna med. Men, det kommer vara värt stressen, det blir Laganas och festival i sommar. Känner mig inte helt klar med vilken festival jag ska till, alla kompisar ska till en medans jag vill till en annan.....bläää!


Stones deformed by gentle kissing

Tjoflöjt!
Helgen har varit trevlig och ganska lugn faktiskt. Idag var jag med Josefine i stan, köpte ett par nya solglasögon och ett linne ifrån Top Shop, jag är mycket nöjd! Efter det så gick vi till Kungsan och var där i flera timmar och åt glass, Ludde, Max och Morgan kom också förbi efter en stund. Det är så himla skönt att vädret är fin, man blir så mycket gladare när man bara kan gå ut och gå i solen och göra ingenting.
Nej, nu ska jag lägga mig i min säng! Kanske äntligen tar och tittar på Anti-Christ som jag har planerat att se i typ två veckors tid nu men inte blivit av!


RSS 2.0