Dimmiga Dagar.

Efter att ha varit påväg att somna flera gånger på jobbet idag så är det otroligt skönt att vara hemma.
Igår gick jag och tränade direkt efter jobbet sen hade jag och Jenny en liten måndags-middag här hemma.
Det är så himla konstigt att vara själv när man inte är van vid det.
Jag ska iallafall försöka ta mig iväg på MRB-passet. Fastän det är typ det sista jag vill göra just nu...

Hair.


Just nu har jag fått en extrem craving på att ha långt hår. Jag har inte direkt kort hår, men jag menar långt.
Vad kan man göra för att håret ska växa snabbare egentligen? Alla säger olika, en del säger att man ska klippa ofta och en del säger att man inte ska klippa ofta....FÖRVIRRANDE!

King of the World.

Söndag....alltså, den här dagen ger mig alltid ångest! Iallafall när jag vet att jag måste gå upp jättetidigt nästa dag och att det bara är den första dagen i veckan. Nu är det sista veckan, jättekonstigt. På fredag åker jag ut till Maja och Mårtens landställe. Det är ett av mina favoritställen i världen. Det är lugnt, skönt, fint och allt är bara jättejättebra. Det ska bli väldigt skönt, har blivit lite väl mycket alkohol och röj de senaste helgerna. Nu blir det en skön helg på landet med paella-afton! Olé!


Diamonds made from rain.

Nu är jag riktigt trött i både huvudet och kroppen. Idag tyckte jag det var en bra idé att öka lite i styrka på body pumpen, det gick väl bra, bortsett från att jag vaccinerat mig i tisdags så vänster arm var helt...försvagad!
Imorgon är det fredag. Jag förstår inte hur det redan kan vara fredag när det känns som att det var söndag igår.
Tiden går så fort och har gått så fort. Jag har snart jobbat klart den här tiden, sex veckor. Egentligen inte så extremt lång tid, men jag har jobbat så länge om dagarna. Nu är det bara sex dagar kvar. WOHO!


In the morning on the train.


Light reflects from your shadow.

Sommarväder! Känns tråkigt att se det genom fönstret på jobbet bara. MEN, bara en och en halv vecka kvar, sjukt skönt. Hoppas det fortfarande är lite fint väder då iallafall.
Som jag skrivit typ, tusen gånger tidigare, så händer faktiskt inte så jättemycket roliga saker för mig på vardagarna. Det jag gör är jobbar, tränar, övningskör och typ äter/sover. Inte roligt att skriva om och antagligen inte roligt att läsa om heller.

Vad har jag mer gjort? Sökt en spanskakurs på komvux och skaffat en lärare så jag kan plugga upp ännu mer betyg. Bestämt mig för att flytta till Malta en stund och kanske bli instuktör i något kul till hösten.


Lonely boy.

Idag är jag verkligen helt sanslöst trött. Vädret är dessutom som det borde vara i typ...oktober. Hej hej 23 juli!
Det här får inte bli en sån dag när inget händer. Jag är dessutom hungrig redan nu, liksom, vadfan är grejen.
Ingen bra början på den här dagen.....men i eftermiddag ska jag träna! Det är typ veckans höjdpunkt för mig. Body pump-passen. Forever alone kid? Lite kanske.

Nästa vecka åker förresten min mamma bort med vår släkt, så snällt att de inte kunde vänta tills veckan efter jag slutat jobba, YAY. Jag får nästan lite panik. Om jag inte hade jobbat som ett djur hade det gått bra, då hade jag ju följt med, men nu vet jag inte hur jag ska hinna med allt! Framförallt är det otroligt läskigt att sova ensam i hus. Blä. 

Follow me.

Jag förstår ingenting av hur man ändrar bloggdesign! Wäh. Kanske är en bakissöndag inte direkt den bästa dagen att lära sig hur man gör sånt iförsig.
Jag har haft två jättebra kvällar och dagar. Mina kompisar är bäst!
I fredags sa vi hejdå till Petronella som åkte tillbaka till Dublin igår medan jag fick punka på cykeln, var ute på en ö, grillade, badade och hade en jättebra dag. Så fruktansvärt onajs att cykeln fick punka, jag fick rulla hem den från Axelsberg vilket tog 30 minuter...istället för att cykla på 10. Dessutom hade jag bråttom eftersom att jag skulle hem till Maja på drink-kväll.

När jag vaknat idag drog jag ut mitt täcke på altanen och låg där och sov i solen.
Nu är mamma borta på hundkapplöpning och kommer inte hem förräns om flera timmar.
Planen är att jag ska ta tag i mitt rum, men soffan är ganska skön och att städa är jobbigt.
Meeeeeeeeeen jag borde.

The Motto.

Nä, jag är helt enkelt inte så bra på det här just nu, för mycket jobb och för lite saker att skriva om.
Det verkar som om jag kommer bo kvar i Stockholm iallafall i höst, sen har jag storslagna planer inför vad jag ska göra. Pluggandet får vänta ett litet tag på mig, men det är väl okej? Jag vet vad jag ska bli och det är inte bråttom, ett år kan man vänta!


Min plan för helgen är typ att storstäda mitt rum. Det är hemskt! Saker överallt och bara...wäh. Så storstädning coming up. Nu har jag bara två små veckor av jobb kvar, sen är jag ledig en vecka och sen åker jag och Josefine till Rhodos. Det ska bli skönt med sol, chill och jättebra sällskap.
 


Night after night.

Jag förstår inte riktigt vad grejen är med mitt jobb, ena dagen ingenting alls att göra och den andra hur mycket som helst. Jag har iförsig redan gjort klart allt jag ska göra så nu är det bara att vänta på luuuuunch.
Det är inte chill eller skönt att inte ha något att göra. Jag VILL liksom jobba. Bli sjuka, då får jag mer jobb! Eller?

Igår var jag och tränade ett pass body pump efter jobbet. Såklart är det fel på tvärbanan den enda dagen jag faktiskt har en tid att passa, så jag sprang som ett djur genom halva stan och jag hann! Det är så få pass som jag vill gå på nu på sommaren och då vill jag liksom inte missa på grund av att tvärbanan inte kan gå som den ska.

Ikväll ska jag på ett MRB-pass, hem och sen ut och övningsköra lite. Fullt upp. Mitt rum behöver städas också. Någon frivillig?

Change.

Just nu sitter jag på mitt jobb och är så fruktansvärt trött. Jag KAN typ inte hålla ögonen öppna. Coffee y u no work?!? Men men, det blir nog bättre när folket väl börjar rulla in här. Nu har jag förresten jobbat halva tiden, det ska bli så skönt att få vara "ledig" sen. Själva jobbandet tycker jag inte är så värst jobbigt, det är det att jag inte hinner sova tillräckligt och att mitt sociala liv i stort sett är dött under veckorna som är det dåliga.
Men men, tre veckor kvar! Snart är det fredag igen.

Jag har förresten tänkt att försöka ordna upp den här bloggen lite. Den ser så otroligt tråkig ut, men jag är bara inte så bra på att fixa i ordning. Wääääh. Nä, förändring ska det bli! Wihu!


Emmylou.

Alltså BLÄ vad tråkigt. Nu börjar jag faktiskt tröttna på att jobba varje varje dag. Men men, bara tre veckor kvar efter den här veckan. Grejen är den att folk inte verkar vara lika sjuka nu under sommaren, vilket såklart är skönt för dem. MEN! Jag vill jobba! Jag vill inte bara sitta och inte ha något att göra. Wäh.

Men men, end of whine. Det går iallafall bra med övningskörandet! Nu har jag blivit vän med bilen(yay!)och kör iallafall runt istället för att stanna starta stanna starta. Det är typ det jag gör på min fritid på jobbdagar. Övningskör. Tränar iförsig ibland, men alla de pass jag brukar köra har också tagit sommarledigt. Damn you sommar-semester-bajs-ledigt. Somliga är liksom inte lediga!

Nu ska jag sova iallafall. Imorse försov jag mig nämligen, har lärt mig att stänga av väckarklockan i sömnen igen. Ett ganska så onajsigt trick när man måste hinna i tid.

Dreaming.

Oj oj oj, har inte så mycket att dela av mig med här. Det jag gör om dagarna är att jobba jobba jobba och försöka träffa så mycket folk som möjligt på helgerna. I helgen var jag på Maja och Mårtens landställe och hade en jättebra helg. Alla tusen myggbett hade jag klarat mig utan, men det hör väl till landet lite kanske?
Jag har iallafall tagit simborgarmärket för första gången, cyklat 12 kilometer, badat, bastat, plockat blåbär, ätit tapas och gått på auktion, bland annat. Väldigt bra helg som tog slut för fort. Men tiden bara rinner iväg, nu är det måndag men snart kommer det vara fredag igen. Jag har "bara" fyra veckors jobb kvar. Sen åker jag och Josefine till Rhodos en vecka. Dessutom får jag veta om jag kommer in på universitetet på torsdag.
Jag har inte alls haft någon vidare koll på om när man får veta och så, men nu är det på torsdag och det känns faktiskt ganska så spännande. Kommer jag in blir det stora förändringar....


Nu ska jag åka iväg med mamma och övningsköra lite. Godnatt godnatt!

We Dance.

Ah! Vilken härlig helg det har varit. Jag har träffat en massa kompisar jag inte sett på länge, haft den mysigaste filmkvällen på länge och varit på utomhus-teater i Hagaparken. En riktigt skön sommarhelg alltså.
Men tiden bara rinner iväg, mer på helgen än i veckorna nästan. Nu jobbar jag min andra och sista vecka på den här arbetsplatsen, nästa vecka blir det ett nytt ställe där jag kommer vara i en månad framåt.
Det känns inte lika jobbigt och uttröttande som förra veckan, nu har det blivit mer rutin.

Efter jobbet idag åkte jag till East Street för att fråga lite grejer och då RÅKADE jag visst göra en helt ny piercing. Ganska så spontant men det är lite så alla mina piercings har blivit till. Nu har jag iallafall en smiley! Känns konstigt än så länge och det gjorde fan skitont! Den värsta hittills för min del iallafall. Huaaaaäää.

Jaja, nu ska jag iallafall jobba och träna  resten av vecka, på fredag åker jag, Maja och Mårten iväg till deras landställe för att gå på tapas-afton och ha det allmänt najz.

Nu ska jag ha True Blood-måndag och sova tidigt. Tjoho!

RSS 2.0