Dan före dan före...

Den här veckan har jag haft sjukt mycket att göra, jag har dessutom krigat mig igenom en förkylning. Jobb, julklappshandling, glöggfika, träning, körlektioner, inflyttningsfest och julfixande. Nu är allt gjort - det vill säga allt som inte ska fixas inför julafton och juldagen. Massa mat som ska lagas, paket som ska slås in, städa lite kanske och klä granen!

Nu är det Grinchen på teve. Perfekt!

Dresses.

Okej, nu har även jag blivit drabbad - förkylningen är ett faktum. MEN, det ska inte hindra mig. Om någon timme ska jag iväg till ett av mina jobb på glöggfika! Sjukt mysigt. Efter det blir det träning, går det inte får jag gå därifrån, men jag är inte så jättesjuk. Än iallafall. HEHE.

Jag har iallafall varit internetlös i ett helt dygn. Jag vet, att jag överlevt detta är helt stört. Särskilt som att det bara la av helt plötsligt igår när jag höll på med datorn. Sadness. Nu har jag iallafall pratat med teknik-support-dudes och vips så var det löst. Så nu har jag kunnat fortsätta kolla runt på nätet efter en klänning att ha på finsittningen som är... SNART?! Ah. Läskigt.

Lycka.

Det har varit en väldigt händelserik vSecka för mig, mycket upp och ner och massa saker att göra.  
Nu är det tredje advent och snart är det verkligen jul. Jag har fixat typ alla julklappar så nu är det bara att vänta på att få äta massa julmat och förhoppningsvis få öppna en julklapp eller två. I onsdags fick jag svar från universitetet, förra terminen blev jag reserv både i första och andra omgången, så chanserna för att komma in i första urvalet var ganska små, tänkte jag. MEN, tacka högskoleprovet! Jag kom in! JAG KOM IN, JAG SKA BLI SJUKSKÖTERSKA.
Det känns overkligt. När jag fick veta det kände jag spontant "neeeeeeeeeeeeeej jag vill inte, vill inte flytta, vill fortsätta träna här, ÅNGEST..." osv. Det blev för mycket för mig helt enkelt. Igår när jag kom hem efter att ha jobbat natt så låg ett stort brev på min plats, ett brev till alla som kommit in, alla oss blivande sjuksköterskor. Det var en hel liten folder från våra faddrar och när jag läste den så bestämde jag mig för att jag ska göra det här och jag ska göra det BRA. Så så är det. Den 21 januari kommer jag inte bo i Stockholm längre, jag kommer göra Linköping osäkert tre år framöver! Det känns....helt sjukt, men ångesten har gått från ångest till lycka.

Åh, det är så sjukt. Jag sitter liksom och spanar runt efter klänning till den första finsittningen som är.
GLAD CHEY 92!!!!

Det här skrev jag EGENTLIGEN igår, men internet ballade ur och har varit nere ett dygn.


Zig Zag.

Idag har jag haft en ovanligt händelserik dag! Det började med att jag drog iväg och körde lite intervaller på gymmet. Att träna kondition på löpband/crosstrainer är inte så fantastiskt kul, men intervallträning gör att man kan pusha sig själv till max, vilket jag gjorde idag. Efter det var jag hemma, åkte iväg och mötte Petronella, lämnade blod, åkte och fikade med Inès, åkte till Claras nya lägenhet och hjälpte till att packa och sen hem till Sara på middag. PJUH! En helt fullspäckad dag. Blodgivningen gick bra, det går fort plus att dom som jobbar på blodcentralen är riktigt bra på det dom gör, man är i goda händer helt enkelt. Ni som läser det här borde verkligen ta en funderare över varför ni inte har blivit blodgivare. Det är så extremt viktigt och värdefullt att vi kan göra sånt idag, vad har ni för anledning till att inte göra det? Det räddar människors liv och det påverkar inte ditt(mer än att du behöver käka järntabletter i några veckor). Så, iväg med er och lämna lite blod.

Jag och Inès var inne på Mique och kollade på massa fina inredningsgrejer, jag vill verkligen ha ett eget hem att inreda! Och typ, en massa pengar. Wihue! Clara har ett helt eget och fantastiskt hem nu. Vi har försökt styra upp lite i lådkaoset och plockade upp lådor med saker till köket. Jag fick massa tallrikar som hon inte ville ha kvar eftersom det har köpts nytt. Sjukt fina tallrikar dessutom, jag är så nöjd och tacksam över att ha en sån givmild vän!
Vi blev bjudna på middag hos Sara och Axel i Midsommarkransen. Jag gav massa tips på olika stammisställen från gymnasietiden och gullade med den helt fantastiskt ljuvliga hunden Kastor.

Nu är jag slut och tänker lyssna på Filip och Fredriks Podcast tills jag somnar. Nattinatt!

 

.

Just nu håller jag på att gå igenom någon form av livskris. Vadfan ska jag göra med mitt liv? Massa beslut, massa pengar som man inte, jobb-problem, ska jag förnya mitt träningskort, ska jag utbilda mig nu, ska jag vänta. Just nu är det för mycket tankar och funderingar. Det enda jag egentligen behöver göra är att ta det lite lugnt, så det har jag gjort hela morgonen nu. Kollar ikapp Walking Dead säsong 3 som hade midseason finale förra veckan. Nu kan man ligga i sängen och ha maraton.

Igår när jag skulle gå från träningen gick förresten mina skosnören sönder. Ja, sånt händer uppenbarligen. Jag tyckte dom såg lite slitna ut så jag köpte ett par nya när jag och Petro gick förbi en ny(?)Dr.Martens-affär på Söder.

Hur sjukt är det inte att det är julafton om två veckor förresten?
Det där med julklappar kanske man borde börja fundera på.....
 

Bwäääääääääääääh.

Veckan som har varit har varit jobbig. Jobb varje dag, snöstorm, simma i snön och halka omkring på Söder.
Igår var jag hos min frisör(som förövrigt är VÄRLDENS bästa frisör)och fixade till mitt hår. Hon tyckte att vi skulle göra ombre så då gjorde hon det. Nu sitter jag här med mycket mörkare hår än vad jag haft tidigare och jag är sjukt nöjd! Så nu blir det definitivt mörkt ett tag framöver. Hon baserade färgen på min naturliga hårfärg, som jag inte har sett sen.............. typ sjuan kanske?!

Jag har städaaaaat och nu sitter jag och väntar på att Jenny ska bli fri från sitt jobb så att hon kan komma hit. Ikväll blir det sleepover!
 

It's Time.

Den här veckan kommer vara sjukt jobbig. Har massor med jobb inbokat plus att jag ska ha körlektion, gå på möten och fixa mitt hår. Sen vill jag gärna kunna träna lite någonstans där emellan allting också. Får se hur det går med det. Det här är typ den sista veckan som jag har fullt upp, sen kommer det bli lugnare för mig.

Jag har haft en jättebra helg iallafall! I fredags jobbade jag till 21, men efter det har jag varit ledig. Träning, bazaar, lite klassreunion och adventsfika med släkten. Igår höll mamma på att fixa här hemma med julgardiner och adventsljusstakar, så nu är det julstämning i mitt rum, typ. Det känns som om det är jul så snart, jag har inte tid med allt som man måste fixa innan. Men men, det lyckas man alltid hinna med på något sätt.

Nu ska jag göra mig klar för jobb mellan 13-20:30............. WIHU!

RSS 2.0