Att vara pigg.

Typ, det senaste året har jag kunnat sova när som helst, särskilt när jag "ska" sova på kvällen. Pang, släck, sömnen infinner sig. De senaste dagarna har dock något ballat ur, jag är sjukt pigg och kommer på tusen grejer att göra istället för att sova. Sjukt irriterande.

Idag åt vi lunch ute i solen, jag cyklade utan vantar och var på intervju. Imorgon är det halvdag i skolan och innan det ska jag fixa med lite grejer här hemma, på onsdag åker jag nämligen hem och ska ha med mig lite blandade saker. Det ska verkligen bli kul att komma hem och träffa både lite släkt och vänner, fira PÅSK.

Nu ska jag se nästsista(tror jag?)avsnittet av The Walking Dead och hoppas på att jag somnar snart.
Godnatt!

En Onsdag.

Nu har skolan börjat på riktigt. Kurser som verkligen berör professionen, färdighetsträningar och klassen.
Det känns kul men också lite förvirrat, det är ett annat lärosätt än vad jag är van vid, väldigt mycket självständigt och självdisciplinen dras till sin spets. Det känns jättespännande och kul. Jag börjar komma in i rytmen i den här nya staden, börjar hitta och kan nu cykla överallt vilket verkligen förenklar vardagen.
Det börjar dessutom kännas mer som hemma här i lägenheten, även om mitt hem alltid kommer vara i huset i Stockholm.

Snart är det helg och det känns riktigt bra! Man blir trött av att cykla i snön och gå i skolan hela dagarna.
Nu blir det Sveriges Mästerkock! Wuhu!

Quarantine.

Fy vad tråkigt det är att vara sjuk, framförallt att vara ensam och sjuk.
Nu har jag varit isolerad här i lägenheten i två dygn och det känns...... hemskt! Jag vill göra saker! Jag vill ut!
Jaja, huvudsaken är att jag hinner bli frisk tills på måndag, då börjar nästa kurs.
Vi har haft en kurs som har varit samma för alla som började den här terminen(läkare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och vi)så nu ska vi äntligen få börja med det som är specifikt för just vårt program och framförallt så kommer vi få umgås mer med de som går i klassen.

Som instängd har jag hunnit tänka på saker. Typ att jag vill att det ska bli varmt och behagligt ute, snölöst.
Jag vill börja springa ute och hitta ett bra gym här i Linköping. Jag har två ställen som jag väljer emellan, det ena ligger jättenära mitt hem och det andra har jag fått en hel vecka med gratis träning ifrån. Tjoho!
Nu känns det dessutom som om jag vill börja blogga mer igen. Det är kul att se tillbaka på vad man gör.
Note to self: Måste styra upp min blogg. Den ser förjävla tråkig ut. Någon dag. Kanske imorgon.

Otur.

Okej, verkligheten är ganska så bister just nu.
Jag har min tenta imorgon och har blivit extremt sjuk, feber, förkyld, hemskheters hemskhet helt enkelt. Till råga på allt är det dessutom ett frustrerande lager av snö ute på gatorna, så cykla går inte heller.
Så imorgon är det bara att äta massa febernedsättande, vandra iväg till skolan och lyckas göra tentan ändå, förhoppningsvis klarar jag den också.

Ville bara få gnälla lite över denna extrema otur.
Godnatt.

Linköping.

Solen lyser ute, jag har tvättat både kläder och duntäcke och nu sitter jag här med en ansiktsmask och ska snart ta ett bad. Jag har hunnit gå till Ica för att kassera in alla ingredienser som krävs för att laga fajitas, GRATIS. Tack Ica Student för att ni ger mig mat gratis! Tjejen i kassan blev sjukt förvånad när allt var gratis. Måhåhå!
Nu har jag ju flyttat till min egen lägenhet med hjälp av mamma. Vi kom hit till Linköping förra lördagen med alla grejer, kånkade upp alla saker(fyra trappor utan hiss)från både Stockholm och Norrköping. På söndagen hann vi också med en sväng till Ikea för att köpa lite saker som fattades.

Iallafall tvättade jag i tvättstugan för första gången någonsin. Jag drömde till och med mardrömmar om att jag skulle råka låsa in nycklarna i tvättstugan och bli utelåst ur lägenheten för all evigheeeeeeet!! Men jag klarade av att inte låsa in nycklarna, tvätta all tvätt och torktumla mitt duntäcke. Torktumlare är en ganska bra uppfinning faktiskt.

Imorgon har vi sittning på kvällen så idag ska jag bara ta det lugnt, laga fajitas och småfixa här i lägenheten.

RSS 2.0