Gott nytt år och så vidare...

Tjoho! Nyårsafton idagrååååååååå woop! Planerna är att gå till mormor med mamma och äta lite traditionsenlig nyårsmiddag och efter det sätta sig på bussen mot Kärrtorp för att fira in det nya året där. Innan det ska jag övningsköra lite med Eva, får se hur det går när jag inte har mina gigantiska kängor.
Hittade förresten massa fina saker på rean igår! Supernöjd chey som inte kommer behöva nya kläder på ett ganska bra tag, wihu. Det blev två tights, ett par strumpbyxor, en tröja, två tjocktröjor, en väst, en ögonbrynspenna, en pyjamas och lite underkläder. Härligt att få så här mycket grejer för runt 500 kronor.

Nu ska jag göra mig klar för lite övningskörning! Tjoho.


Vilken färg har själen

Godmorgon! Även fast det blev sent igår och jag känner att jag gärna skulle ligga och sova nu så ska jag in till stan! Jag ska möta upp Jenny och Natha, kolla lite på rean och prata om nyår. Jag hoppas på att hitta något fint på rean också, vardagliga fina kläder som jag kommer vilja ha på mig vaaaaaaaaaarje dag. Nu ska jag borsta tänderna och borsta håret som alltid tovar ihop sig ändå. Tjos

The miracles of silence

  - En dag kanske du vaknar upp och ser allt med nya ögon. Då kanske den här känslan inte finns kvar längre.
  - Jaha.....Men när kommer den dagen då?
  - Det går inte att svara på. Det kan vara om veckor, månader och ibland till och med år.

Väldigt uppflytande. Jag gillar inte när saker är så abstrakta att de kan infinna sig lite när de vill.
Det värsta är att jag inte kan göra något alls för att påverka det.

Woooooooooooooop

Tjoho! Idag har jag varit inne i stan med David och Petronella. Vi skulle fixa töjningar till våra öron men Petronella bangade!!! Inte så konstigt iförsig, jag tog med dom till ett ställe där jag trodde det skulle vara mycket billigare än det var men men, det får man tänka på tills nästa gång. Nu har jag iallafall ett ganska mycket tjockare smycken i öronen och jag är nöööööjd! Hittade en svart piercing till tungan också woop woop!
Vad jag ska göra ikväll vet jag inte riktigt, är ganska trött och orkar inte åka iväg så långt. Vi pratade om att ta någon öl, får se om fler vill med på det!

Dag 07

Min bästa vän
Det finns många underbara personer i mitt liv som jag skulle må helt sjukt dåligt utan.
Men det finns en person som jag har ett speciellt "band" med eller vad man ska säga, hon säger de finaste sakerna vid de tillfällen då jag verkligen behöver höra dom, vi kan också skrika åt varandra och vara jättearga och gråta. Det händer inte lika ofta som de stunder som är tvärtom, du får mig att skratta och må bra på de dagar då det känns som att solen ramlat ner och allt är över. Vi har varit med om mycket saker tillsammans och glidit ifrån varandra flera gånger, men på något sätt så hittar vi alltid tillbaka till varandra. Vi är som ett par magneter helt enkelt.

Det går aldrig att säga hur framtiden kommer se ut, men jag kan inte tänka mig en framtid utan Maja. 
Det finns ingen annan som är som du och utan dig är jag tom.
Alltid vill jag vara här, med dig.


D 
 


Wishing for rain as I stand in the desert

Den här dagen för ett år sen var en dag som förändrade mitt liv. Det borde förändrat många andras också men det gjorde det inte, inte på samma sätt iallafall. Jag är tacksam för att jag valt som jag gjort många av de val jag har stått inför under det senaste året. För att stå fast vid sina beslut så måste man vara stark, men det gör väldigt ont ibland. What doesn't kill you make you stronger stämmer faktiskt ganska bra vid vissa tidpunkter.

Det är synd att det inte går att ta med sig personer ur någonting som inte vill ut ur det men det är bara en person som jag verkligen saknar och det tror jag hon vet om. Jag tänker på dig varje dag och din plats finns kvar om du någon gång vill ha den.

Dash Berlin – Till The Sky Falls Down

They tell us that were better than this

Idag har jag hunnit med mycket. Jag har kört bil för första gången och det gick faktiskt bra för att vara första gången! Efter det åkte jag med mamma till Farsta Centrum eftersom vi båda fick julklapp. Jag tog med mig En tjocktröja, en skjorta, en klänning och en kjol hem och mamma en ny mobiltelefon. Woop woop!

Ikväll ska jag nog inte hitta på något särskillt, ska sova ganska tidigt och kanske kolla på någon film på min dvd(!!!!) jag har både Grodan Boll, Inception och en hel del andra filmer som väntar på mig...hohohoho!

Såhär kul har jag på lovet hohohohoho!

Flyger högt men jag landar så dåligt

Hellu! Söndagen var jättetrevlig, träffade nästan hela Lyssarides-släkten, åt god mat och fick några fina julklappar. Efter det så träffade jag Maja som jag inte träffat på jättelänge! Vi pratade, drack te och såg en jättebra film! "Remember Me" heter den och jag trodde det skulle vara en lite halvdålig kärleksfilm som var klyschig men det var den verkligen inte. Väldigt speciell film!

Nu ska jag strax åka och övningsköra för första gången GAHHHH spännande! Vi får väl se hur det går, har hört att det inte är så lätt de första gångerna som man försöker köra. Efter det ska jag till Farsta Centrum med mamma och se om jag hittar något fint, efter det blir det träning. Woop woop!
 


Stars shining bright abow you

GOD JUL för tredje dagen i rad!
Idag blir det julfirande hemma hos faster med kusinerna. Imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet för att träna bort all julmat.
Igår fick jag ge bort och även ta emot en hel del jättefina julklappar. Jag fick lite ljus, ritpapper, rit-pennor, en fin halsduk, strumpor och en jättefin tröja som tyvärr inte passade </3 får ta mig till en affär så fort som möjligt och hoppas att det finns en likadan i annan storlek! Jag fick ett presentkort från Farsta Centrum av mormor så jag kanske tar mig dit och kollar i lite affärer, har varit där en eller två gånger någonsin men har hört att det ska vara bra. Nä, det är väl dags att göra sig klar igen. Frågan är vad man ska ha på sig....det är iförsig alltid frågan i min värld. Slänger in en låt passande till det! TJOS!
Lissie – Worried About


Förträfflig bild på mig och min syster från igår!

I'll be lookin' at the moon but I'll be seeing you

God julig-morgon! Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät på sin splitternya laptopplatta, vilket betyder att det inte blir några fler brännskador på mina stackars lår. Dessutom tittar jag på film med min nya dvd-spelare wihuuuuuuu! Det är inte så länge som jag kommer få ligga här och dega, det kommer hit massa folk vid fyra tiden och innan dess ska det lagas mat, dukas, flyttas bord, lägga paket under granen och så vidare.

The Notebook är det som spelas och den är ju faktiskt helt okej, även om den är ganska klyschig. 
Skulle inte allt vara lite lättare om det var så klyschigt på riktigt ibland? Guess we'll never know..


En välsignat God Jul.....

.....är det nog ändå! Julkänslan är frånvarande men det kanske blir ändring på det. I julstrumpan fick jag myskleeeeeeder! Helt otroligt vilket minne mammor har ibland. Sa väl för sisådär tre månader sen när jag bläddrade i H&M katalogen att den skulle jag vilja ha! Det hade jag glömt själv att jag sagt, men jag är mycket nöjd! Nu kan jag glida runt i den istället för mina urtvättade t-shirtar hoho!

Stress stress, nu ska jag springa in i duschen(eller hoppa in kanske man säger)och sen får jag stressa vidare. Som vanligt haha. Tidsoptimism är något som jag tycker hör julen till, för mig är det en tradition att stå med genomblött hår och morgonrock när mamma skriker att vi ska gå om fem minuter. Charmig cheeeeeeeeey är jag allt ändå.


God jul!

Jag på julen år 2007 eller 2008. Times they are a-changin...

Dag 06

Min Dag
Idag har jag försökt sysselsätta mig själv även fast jag är sjuk. Hade tänkt åka in till stan och fixa lite med mina piercingar men han som ska fixa det var visst ledig idag, får bli efter jul helt enkelt. Istället åkte jag med mamma och handlade, åkte upp till mormor, åkte till Liljeholmen och köpte en sista julklapp och batterier till mormor. Efter det åkte vi hem och skruvade fast julgranen i sin fot och ikväll ska den kläs och alla julklappar ska ta sina platser under granen! Jag har gjort så mycket saker idag att det känns som om klockan är jättemycket men den är ju inte ens sex! Den känslan är konstig.


Empty

Godmorgon! Är fortfarande sjuk och orkar inte bry mig om det längre. Ska åka in till stan och sticka lite nålar i öronen, God Jul!

Symphatize with the monster

Jahaja...härligt med jul och vinter. Härligt att bli sjuk lagom till jullovet! Har legat i soffan med dubbla täcken hela dagen. Jag som äntligen hade tänkt att jag skulle göra något kul, eller ja, göra något överhuvudtaget! Nej nej, på min lediga tid ska jag leva i sjukdomsmisär. Muuuuuuuuuu.... imorgon tänker jag iallafal gå ut! Minna ringde idag och frågade om jag vill vara med på lite julmys med julklappsbyte imorgon, och det vill jag ju! Det blir lite julgransklädning imorgon också, förra året hade vi ingen gran eftersom vi inte var här hemma, men i år kommer ju nästan hela släkten hit på juldagen, då skare va fint va!

Dag 05

Vad är kärlek?

Det är knappast lätta frågor som kommer här. Ibland har jag lite svårt att sätta ord på känslor, det är så mycket man känner och på olika sätt, men jag ska försöka att förklara vad kärlek är för mig.
Kärlek är något väldigt abstrakt.
Om kärlek var en person så skulle den vara varm, varje gång jag såg den eller tänkte på den så skulle jag le och känna mig trygg och som att ingenting skulle kunna gå fel eftersom allt var så rätt. Kärlek kan göra jättemycket bra saker med människor men minst lika mycket dåligt. Ibland undrar man varför man ska må så bra av något när det kan bli så otroligt dåligt och leda till så mycket lidande. 

Kärlek är något otroligt. Kärlek är att kunna göra vad som helst för en person och älska den ändlöst.
Kärlek är att känna något utan att helt kunna förklara det.

 


Dag 04

Det här åt jag idag
Haha det här måste ju vara den mest ointressanta punkten som finns på listan. Jag har i princip inte ätit något idag. Druckit te och juice har jag gjort. Är sjukt sjuk och då är det i princip det enda som går ner.

Väldigt intressant va?


Försvinner fortfarande i din blick


Vacker att titta på men vingar som inte slår

Nu har jag gjort klar en utav de julgodisar som jag planerar att göra, den står och kyler sig i kylskåpet nu som om någon timme får jag se hur det blev. Jag har fått allt jag skulle göra idag gjort, tog tjugo minuter att ta sig till gymmet, inte kul. Visst snön är fin, vit jul blablabla...men ploga gatorna isåfall! Inte så kul att gå i knähög snö i tjugo minuter. Rage. Jag hoppas bussarna går som de ska imorgon. Det blir projektarbete, "styrelsensavslutningsmys" och litterärt. På kvällen ska jag på Riskettan kurs inför körkortet. En tre timmar lång utbildning om varför man inte ska dricka, ta droger, vara stressad eller trött i trafiken. Woop woop.

The Script – The Man Who Can't Be Moved



I know someday it all will turn around

Idag ska jag göra bland annat dessa, men det blir
efter träningen. Woop woop!


Under the same sun

Godmorgon! Som vanligt vaknar jag tidigt när jag kan sova hur länge som helst egentligen, usch. Idag kan jag iförsig inte göra det, har en heeeeeeel del att få gjort. Rummet ska dammsugas och sånt, julgodis ska göras, en läxa till imorgon och träning. I min värld är söndag obviously inte vilodagen. Igår färgade jag mitt hår också, så nu slipper jag den där fula utväxten, woop woop.




Games, changes and fears

Puuuuuuuuuh. Nu är alla julklappar köpta, det blev inte många men förhoppningsvis hittade jag något som familjen kommer gilla! Vad jag ska göra resten av kvällen vet jag faktiskt inte, just nu verkar det som ingenting/städa/plugga....Kan vara bra att få allt klart så det slipper bli massa ångest under lovet iförsig...

The greatest art of all

Godmorgon! Igår så städade jag mitt rum, trevlig fredagkvälls underhållning! Nej men det behövde verkligen göras, det är inte helt klart än heller men nu ser man iallafall golvet. Släkten kommer hit den 25:e och det är inte så många dagar kvar.

Jag håller på att kolla på tatueringar, jag vet vad jag vill göra ungefär, men jag vill ha lite bakgrund så jag spenderar min tid på gaddad.se och andra trevliga tatueringshemsidor! Får se när det kan bli av bara, och hur mycket det kommer kosta. Konst är viktigt och för mig är verkligen tatueringar en slags konst som är så annorlunda jämfört med att måla en tavla exempelvis. Här blir man själv konstverket.

Nu ska jag åka och köpa lite julklappar, känner att det börjar bli dags när det är 5-6 dagar kvar till julafton.


Thinking of you

Blä. Blä blä blä blä blä. Vill även tillägga usch. Jag tänker göra en till tatuering. Det är det som händer just nu i mitt ödsliga liv.


Imagine my suprise when you love me back

Tjoho! Ska snart sätta mig på mitt rum med geografi-boken som sällskap. Det blir råplugg inför geografin imorgon. Jag har mitt sista restprov imorgon och efter det har jag säkrat betyget, woop woop. Det enda som är kvar att göra är faktadelen till den stora praktik uppsatsen....mindre lockande. På fredag ska vi iallafall arbeta med projektet massor, kommer bli nice!

I'm a space bound rocketship and your heart's the moon


-

Hej. Just nu känns allt väldigt tröttsamt med allt som händer runtomkring mig. Därför blir det kanske inte så mycket skrivet här. Ikväll blir det träning iallafall.


I'll show you what it's like to hurt


Kultiration – Mörk Är Natten Innan Gryning


Guard your heart


Love goes down

Godmorgon! Jag somnade tillslut och nu har jag vaknat! Idag blir det plugg och konsert i Globen(?!?!?)woop woop! Jag måste verkligen städa mitt rum också. Det ser ut som om det smällt en bomb därinne också.

Äh, blir ledsen i själen av sånt här.

Enter Sandman

Nu kanske de flesta undrar vad man gör uppe vid den här tiden när man gick upp runt nio imorse, har varit hemma hela dagen pluggat och haft sig. Jo....Jag undrar varför jag inte kan sova? Varför kan man inte få bli lite trött. Har kommit in i någon slags period där jag aldrig blir trött utan bara...övertrött/pigg. Äh det här funkar inte. Snart blir det sömntabletter alltså, så här kan jag ju inte ha det. Börjar bli lite trött på att vänta på John Blund.

Är förresten helt stissig efter att ha hört om självmordsbombningen, vad är det för galenskaper?
Nästan så man vill ta en sömntablett bara för att komma ifrån denna helt absurda verklighet som tydligen lilla landet Sverige nu också ska delta i. Fifan.

Med det säger jag godnatt.

The streets outside all have turned cold

Godmorgon! Har spenderat morgonen med att klistra fast alla kvitton från bilolyckan på papper i kronologisk ordning. Precis lika kul som det låter! Det ska bli skönt att få det gjort iallafall, det enda jag behöver göra nu är att åka in till mitt föredetta jobb och få ett papper påskrivet. Känns lite sådär att behöva åka dit, det är tråkigt att inte kunna jobba där längre.

Resten av dagen ska jag spendera med plugg, förhoppningsvis kommer jag iväg så jag hinner träna också men det ser ganska mörkt ut för det just nu. Igår fick jag förresten min klänning(ja typ trehundrade gången jag skriver det)och den var faktiskt jättefin! Jag är supernöjd vilket känns riktigt bra efter att ha skickat fram och tillbaka grejer de senaste veckorna. Jag fotade den men har varit så lat med att ladda över bilder från kameran på sista tiden så har runt 300 bilder på den....också en grej jag måste göra i helgen.

Nu blir det plugg!


Hoho, hittade ett helt album på datorn med de här små sakerna.

I don’t care what the people may say, people may say about me

Blä, jag mår dåligt. Mår lite illa hela tiden, är halvfebrig och snurrig. Men snart är det lov. Fredagen tar mig en dag närmare ledighet och lov iallafall. Det är bara sex skoldagar kvar. Ska bli skönt att lämna det här året bakom sig och gå vidare, vilket jag kommer kunna göra efter den 12:e januari helt och hållet. Jag längtar med skräckblandad förtjusning till dess.


Jag saknar min morfar, jag önskar att du var här nu. Det var längesen du försvann. Du skulle kanske inte känna igen mig om du kom tillbaka nu, men jag skulle bara vilja att du var här just nu.


Hundra sanningar om mig

SENASTE:
1. Dryck:
Glögg!
2. Telefonsamtalet: Hm...till mamma? Tror jag?
3. SMS: Nancy
4. Sång du lyssnade på: Hoffmaestro - Lullaby
5. Gången du grät: Det var inte så längesen faktiskt

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger:
Dejtat? Gör vi ens det här? Haha.
7. Har någon varit otrogen mot dig: Inte vad jag vet
8. Varit kär: Litegrann
9. Förlorat någon speciell person: Alltför många
10. Varit deprimerad: Inte fått någon diagnos, nej.
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Många gånger!

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän:
Ja, flera till och med!
16. Fått ditt hjärta krossat: Svårt att säga, det är helt nu.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja hoho
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Nja...
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja.
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Det har jag gjort!
21. Kysst en kompis: Ja

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat:
Finns ett fåtal jag inte träffat, träffat i princip alla!
23. Hur många barn vill du ha: Det beror helt på vart jag är då, men tre kanske?
24. Har du några husdjur: Nej tyvärr inte
25. Vill du ändra ditt namn: Nej, möjligtvis något mer mellannamn
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Då tatuerade jag mig och var ute på krogen för förstagången!
27. Vilken tid vaknade du idag: Halv nio!
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Tittade på tv, kunde inte sova, höll på med datorn typ
29. Någonting som du längtar till: Värme, kärlek, lugn.
30. Senaste gången du träffade din pappa: Snart en månad sen
31. En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: Mina tänder definitivt, men finns fler saker!
32. Vad lyssnar du på just nu: Teven!
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jakob? Haha vad är det för fråga? Ja!
34. Vad gör dig irriterad just nu: Inget särskillt faktiskt

OM DIG:
36. Vad är ditt namn:
Alexandra Isabelle Lyssarides
37. Singel/upptagen: Singel
38. Stjärntecken: Vattuman/Fisk
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Mälarhöjdens skola
41. Gymnasie: Brännkyrka Gymnasium
42. Högskola: Det får vi se i framtiden!
43. Hårfärg: Blond  
44. Långt eller kort:
Ganska långt
45. Längd: 157 hoho
46. Vad gillar du gällande dig själv:
47. Piercings:
Naveln, läppen, tungan, näsan och öronen
48. Tattoos: En än så länge!
49. Höger eller vänster: Politiskt så vet jag inte riktigt, gällande händer, HÖGER!

DIN FÖRSTA:
51. Operation:
Lungan
52. Piercing: Näsan
53. Tatueringen: Den enda som jag har!
54. Bästa vän: Maria
55. Sporten du spelade: Hmm...handboll?
56. Husdjur: Hade vattengrodor när jag var yngre!
57. Vaccination du minns: Stelkrampssprutan
58. Konsert: Oj har inte alls varit på så många, kanske Jazzfestivalen någon gång på 90-talet
59. Förälskelse: Vet inte riktigt
60. Alkohol du drack: Glögg!

JUST NU:
61. Äter du:
Snart middag
62. Dricker du: Glögg
63. Är du på väg att: Äta middag! 
64. Lyssnar du på
: Big Bang Theory
65. Väntar du på: Middag(hungrig cheeey)

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn:
Jag tror det
67. Vill du gifta dig: Det tror jag också
68. Karriär i åtanke: Velar mellan tre olika just nu

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon:
Båda
70. Kramar eller pussar: Kramar
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Spontan
74. Snygg mage eller snygga armar: Armar
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
76. Känslig eller inte: Inte
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: Bråkstake om man måste välja

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling:
Ja
80. Gjort något sjukt spontant: Ja
81. Tappat glasögon eller linser: Nej
82. Haft sex på första dejten: Nej
83. Krossat någons hjärta: Kanske
84. Har någon krossat ditt hjärta: Nej 
85. Har du blivit arresterad:
Nej
86. Dissat någon: Ja
87. Gråtit när någon dött: Ja i efterhand
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Haha nej

TROR DU PÅ:
89. Dig själv:
Oftast
91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja
92. Himlen: Nej
93. Tomten:  Nej
94. Att kyssas på första dejten: Om det känns rätt så
95. Änglar: Vet inte riktigt faktiskt....mer andar än änglar

SVARA ÄRLIGT: 
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång:
Nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Människor omkring mig
100. Att posta det här är din 100 sanning: Ja.

Mu mu mu

Helluuuuuuuu allihopa!

Idag har varit en bra dag i skolan minus att jag försov mig imorse. Jag gjorde min praktikredovisning, körkortsyntest, hämtade ett mycket viktigt paket och var på mattestöd. Det sistnämnda är relativt ångestladdat men nu ska jag fixa den här matten. Geografin är snart avklarad, bara ett prov kvar. 

Jag är ganska trött då klänningen från nelly inte alls passade mig, gillade inte stilen. BLUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Blir en ny skattjakt men nu blir det Greys Anatomy.

I've been here before

Dagen har gått bra. Geografin är helt klar och inskickad, boken är utläst, vi har hunnit projekta och hämtat biljetter till studentskivan. Josefine och jag behövde gå på ett möte där polisen och andra personer berättade om vad man ska tänka på inför en studentskiva och egentligen krogen rent generellt. Var helt okej och tog inte så lång tid som jag hade trott heller. 

Mitt paket med klänningen har kommit fram och den var faktiskt fin!
Nu blir det chai och en macka. Tjohooo!


Wuthering Heights

Nehe blev ingen träning för tränaren är visst sjuk och ingen åklagare svarar än så länge. Känns ganska bra ändå att ta det lite lugnt, får bli träning imorgon istället. Mu mu mu....får väl göra lite läxor och kanske tillochmed städa mitt rum istället. Mitt rum ser ut som en krigszon och det är nästan en underdrift.

Gör min dag

Studiedag idag men inte betyder det att det blir en lugn och skön dag. Snart ska jag prata med åklagaren(om han behagar att svara), sen blir det träning, plugg, projektarbete och möte om studentskivan!
Blir en hel del att göra idag men vem kan klaga när chai-te har flyttat in i huset?

Nej nu har jag inte tid med det här!


Stjärnorna gnistra och glimma

Nu har jag druckit lite chai och ätit middag. Mamma hade köpt chai-te idag, mums mums, sånt gillar jag!
Idag var inte en så särskillt bra dag för mig, men jag har iallafall beställt en ny klänning nu. Jag hoppas verkligen att den är bra och inte trasig, annars blir jag ledsen! Många har skrivit att klänningen är kort men det är jag med så vi ska nog passa så bra så bra ihop!


Håll huvudet högt

Hellu! Idag har varit en lång och seg dag. Dåligt av mig att inte gjort klart sista frågan på geografin än, men det ska jag göra nu(läs: efter Beck-filmen). Förutom att sega mig så har jag varit på glögg-fika hos min moster idag.
Det var trevligt att träffa lite släkt och framförallt att komma ut ur huset, jag gör ju ingenting på helgerna längre.
Vintern gör att jag helst sitter inne med ett varmt täcke istället för att gå ut och kriga mig igenom snön.

Imorgon är det dags för skola igen. Ska prata med åklagaren också, viktigt viktigt. Det ska bli skönt med studiedag på tisdag, då kan man plugga inför religionsprovet nästa vecka. Mitt liv är jättekul just nu....mu....

Dag 03

Mina föräldrar
Jag har och har framförallt haft en väldigt turbulent relation med mina föräldrar. Det som är både bra och dåligt med att bli äldre är att man inser saker och ser de ifrån helt nya synvinklar. Det som är lite tråkigt med det är att då kan man inte ändra på de saker som redan har hänt, bara förändra utgången i framtiden.
Något som aldrig har förändrats här i livet är iallafall att dessa två är min pappa och min mamma.
Mikael och Kristina.
Lite halvdålig bild men där är vi iallafall på nyårsafton för ganska många år sen nu.

Något som jag har lärt mig är att alla människor är olika och att det är väldigt svårt och nästintill omöjligt att förändra andra människor, iallafall om de själva inte vill det.


MORR...

....för klänningar som man beställt som kommer och är TRASIGA! Fifaaaaaaaaan....inte så lite heller när dragkedjan är sönder. RETUR RETUR! Blir något annat, synd för klänningen är fin men finns fler fina klänningar.

Kanske den här istället?

Saturday

Puhhhh...har faktiskt fått en hel del plugg gjort. Eller ja, hälften typ!

   - Göra klart geografin(bara en grej kvar)
   - Läsa ut Kafka
   - Göra ett PM för praktik redovisning
   - Skriva över alla anteckningar till datorn(det här är inte ens jobbigt)

Så woop woop till mig själv! Känns bra att ha gjort geografin, jag hoppas verkligen jag får det betyget jag vill ha, även fast jag egentligen inte skulle kunna det från början.

Nu blir det glögg sen blir det älgfärsbiffar till middag, MUMMA!


Dag 02

Min första kärlek
Börjar ångra mitt beslut om att göra det här men men inte som om någon dömer mina svar ändå.

Jag kan inte säga vem min första kärlek var. Det konstiga med kärlek är att man lever som i en liten bubbla när man är kär och när den bubblan spricker så försvinner allt det där med känslor och så, iallafall för mig.
Kärlek är väldigt abstrakt och svår att förklara helt enkelt.


Through the glass

Godmorgon!

Idag känner jag faktiskt riktig julkänsla. Första julklappen är inhandlad och det luktar glögg och hyacinter i hela huset. Tråkigt att jag inte kommer kunna ta det lugnt och bara njuta av den känslan resten av helgen, det blir i princip bara pluggande. 

   - Göra klart geografin 
   - Läsa ut Kafka
   - Göra ett PM för praktik redovisning
   - Skriva över alla anteckningar till datorn

Muuu....det där är det viktigaste som jag måste få gjort. Sen är det lite fler småsaker. Förhoppningsvis hinner jag träna i helgen också men just nu ser det ganska mörkt ut för det....men men nu ska jag spendera lite tid med geografiboken...*tear*......

  


Dag 01

Om Mig
Jaha, nu är det den där jobbiga delen när man ska berätta om sig själv. Det säger kanske en del om mig att jag har väldigt svårt att uttrycka mig positivt när det handlar om mig.

Jag är en person med mycket integritet, men jag är trots det väldigt känslig och har en väldigt nära kontakt med mina känslor. Oftast med kontroll men ibland inte. Jag har svårt för att acceptera irrationella beteenden, vilket kanske inte är så konstig iförsig.

Det är viktigt för mig att försöka vara positiv då sättet man tänker på påverkar väldigt mycket. Att bemöta saker och ting negativt är aldrig bra.

Ibland känner jag att jag är så mycket mer än vad jag vet att jag är. 

 


Did you give the world some love today

Funderar på att göra en lite kul grej för att ha något att skriva här i bloggen!
Har sett det på en del olika bloggar. Får se hur personligt det blir men äh, är trots
allt nästan bara jag som läser bloggen.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Sick of feelings

Tjohoooo!
Idag var näst sista dagen på praktiken, känns väldigt tråkigt, har haft det så trevligt och kul den här veckan med alla gamla lärare. Det som har varit väldigt intressant är att ha en annan roll än elevrollen i skolan.
Jag känner mig verkligen uppskattad hos framförallt min gamla mentor, hon är nog den enda som faktiskt ser mig som den jag verkligen är. Kommer sakna dom så mycket! Det låter iallafall lovande att få vikariat där i framtiden vilket jag gärna vill ha, underbara arbetskollegor får jag då minsann!

Jag vill nästan inte komma tillbaka till Brännkyrka nu, det finns så många saker just nu där som gör att jag bara mår illa av att behöva gå dit. Det värsta jag vet är respektlösa människor som inte ser längre än deras egen näsa räcker. Det man vill göra egentligen är ju att gå fram och ruska om dem tills de får in i sitt huvud vad de verkligen håller på med. Samtidigt tror jag inte att det kommer funka, tror inte de besitter den förmågan till insikt.

Har varit på handledarkurs idag så jag hann inte äta middag, måste äta något nu och sen sova!
Godnatt.

 
Känns lite sådär ibland alltså hoho!

Arms that feel like home

Helluu där!
Praktiken går jättebra, det är dessutom skönt med lite miljöombyte. Det är mysigt att vara tillbaka med mina gamla mentorer och lärare. Det ska bli ett rent nöje att göra det här arbetet så att de kan få se det sen.

Just nu tittar jag på Greys Anatomy och ska dricka lite glögg. Det är så otroligt kallt ute att man behöver lite varmt att dricka när man kommer in från kylan.


RSS 2.0