Lost revelations that I'll never find

 Godkväll!
Idag har jag pratat med alla lärare om roliga rester jag ska göra nu på lovet, är skönt att veta iallafall. Spelade bowling med styrelsen i Heron City också, självklart var mitt lag bäst! Nu sitter jag och lyssnar på favorit bandet MGMTs senaste skiva "Congratulations". Favoritlåtar hittils är "Siberian breaks" som är runt tolv minuter lång, jag gillar dock MGMTs lite längre låtar, Metanoia är en utav de bästa låtar jag hört, den är verkligen ett mästerverk eftersom det verkligen känns som om det är en berättelse mer än "bara" en låt.
Den andra låten är skivans namne "Congratulations", lugn och väldigt fin låt, passade väldigt bra in på hur jag känner mig idag, Someone's missing är också ett hett tips! Haha, det känns som att jag kan prata på om MGMT hur mycket som helst. Jag såg dem på Popaganda 2009 och det var en utav de bästa konsert upplevelserna någonsin för mig, jag tyckte det var väldigt konstigt att många var besvikna på framträdandet efteråt men jag antar att det beror lite på hur starkt man verkligen känner när man lyssnar på musiken. Imorgon blir det iallafall skola, ett matteprov som jag vet kommer gå dåligt, andragrads ekvationer är inte mina vänner.
Måste också ta mig förbi ett Swedbank kontor för att fixa mitt studiebidrag, de har skickat en såndär check man får lösa in igen fastän jag fixade det för mer än en månad sen men jag klagar inte, är glad att få lite extra pengar varje månad. NEJ nu blir det dags att sova! TJOFLÖJT!



Armour love

Godafton gott folk!
Så, dagen idag...Hade utvecklingssamtal, det var årligt påskbord i skolan och skrev en jättekonstig essä på svenskan. Mellan jobbet och skolan åkte jag och Ludde till stan och så fixade jag en töjning till mitt öra, det gjorde faktiskt inte alls ont trots jag fick en stålgrej genom örat. Nu sitter den iallafall på plats och det gör inte ont och syns inte heller att det är nygjort.
Nu borde jag egentligen sova så jag kommer i tid till skolan imorgon...måste gå runt till lite lärare för att fixa rester så jag kan ta igen ALLT på love, kanske inte bästa situationen men men..får faktiskt skylla mig själv.
Nu ska jag sova.
Godnatt.

Tell me why I'm really here

Idag har jag inte gjort någonting alls, städat lite på rummet och varit frustrerad på att det alltid ska hända något när det för en gångs skull går bra. Jag tror att det ska bli bättre av att skriva, så brukar det vara, men det känns som att det är för mycket att hantera numera.

Förutom att det blir dåligt när jag tänker efter lite så är det bra, ska bli skönt med lov känns som vi hade det nyss men jag klagar inte. Ska till en ortoped imorgon också som ska peta på mina knän, jag hoppas verkligen att han tycker det är tillräckligt illa för att få operera.


I can see you burning with desire for a kiss

En dålig dag blev bra tack vare fina vänner,(Ludde och Josefine)kvällen var mycket trevlig och innehöll både slapcontests och krigande för kuddar. Imorgon ska jag plugga på dagen och gå på en artonårsfest på kvällen, Björn från jobbet ska dj:a på Ace så hade också tänkt att gå förbi där kanske. Jag tycker fortfarande det känns knäppt att jag faktiskt FÅR gå ut, fattar inte riktigt att det inte bara är tur.

 
Redigt fin bild från mitt födelsedagskalas! Lots of LOVE!


Cruel Intentions


The person you are trying to reach is not interested at the moment please try again later.


Wake me up I'm about to give it up

Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää!
Är på dåligt humör, jag får panik över att jag ska ha skrivit klart min berättelse till engelskan tills på fredag morgon och jag fick höra om uppgiften idag, rättskunskapsprov på fredag, jobba imorgon kväll. BLÄÄÄ! Igen.
Jaja, snart helg iallafall jag hoppas att jag får allt gjort.
Äh, blä, usch.

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Helluuu!
Idag var vi på en konstig föreläsning om vatten på geografin, den var på Universitet och det bästa med det hela var att de sålde en toast och en läsk för 20 kronor vid tunnelbanan! WOHO! Det blev iallafall inte mer än två vanliga lektioner i skolan idag men klagar inte på det!
Nej, nu borde jag sova, imorgon ska jag åka till Göteborg för första gången!

I know that I'm playing with fire but I don't mind

Godmorgon allihopa!
Nu kanske ni som jag undrar vad jag gör uppe så tidigt på en söndag, jag gick och la mig vid tolv igår så nu är jag heeeeelt utvilad. Känns ganska skönt faktiskt. Idag har jag inga mer planer än att jag ska träna. Jag tycker det är roligast att gå på pass egentligen för då känns det som att man verkligen får ut något utav det, på gymet känner jag mig mer...lat! Idag ska det iallafall bli core och dynamisk yoga. Jag har aldrig gått på yoga så vi får se hur det går. Nu ska jag äta frukost med min mor.
Puss!


Skip a beat when I see him on the street




































Like a teardrop in your heart

Helluuuuu!
Idag blev jag och två andra intervjuade av Svenska Dagbladet i skolan. Artikeln ska handla om hur tonåringar handskas med sina föräldrar och problem som kan uppstå. Det kändes som att det som journalisten frågade om var sådant som redan är ganska passé, iallafall för mig. Handlade mycket om tider, att få göra grejer som föräldrarna kanske inte är sådär superpositiva till. Det var väldigt kul iallafall, det kommer publiceras någon gång i april.

Det blev inget jobb idag då jag inte är helt hundra procent idag och kände att jag behövde stanna hemma och bara ta det lugnt.

NU har jag faktiskt en fråga till ER!
Tycker ni jag ska pierca min läpp?


Making hands with your hearts and hearts of your hands


Så roligt att jag DÖR och vrider mig av skratt!

Kärlekens alla färjor

Hej hej!
Idag har varit en lång och kaotisk dag och jag är glaaaad att den är över. Är så trött! Nationaldemokraterna kom till våran skola idag och det blev kaos, inte så konstigt kanske. Visst är det bra att alla visar vad de tycker men det känns som att alla spelade dem direkt i händerna och reagerade precis som ND ville att de skulle göra. Det konstiga är att alla elever verkade få värsta sammanhållningen då alla stod och skrek på de där människorna som fick gömmas undan på rektorns kontor och eskorteras av polis ifrån skolan, vi får se vad skolan gör efter den här händelsen. Någon slags uppföljning tycker jag är ett måste.
Imorgon börjar jag halv nio redan så det börjar bli dags att gå och lägga sig(kanske i tid för en gångs skull?)

Godnatt


The sun is rising

Godmorgon!

Jag känner mig duktig som faktiskt tog mig upp till tandläkaren imorse, var där 8:10...Det vill säga alldeles för tidigt! Vi pratade mest om mina snea tänder och det finns tydligen en grej man kan göra som skulle göra att framtänderna blir raka, det man gör är att slipa bort några millimeter så att det blir mer plats, förhoppningsvis är de inte lika snåla med det som de är med tandställningar.
Nu ska jag se vad garderoben har att erbjuda idag. Ha det bra!



I have a long road ahead of me
it's cloudy and dark it's hard to see
will I ever get through to the end?
went down this lane so many times before
and I have told myself i won't do it no more
now I'm back on the same road again


Happy up here

Äntligen är det helg! Igår hade vi psykologiprov som handlade om behaviorismen och psykodynamiska teorier. Det gick faktiskt över förväntan bra och jag känner mig nöjd! Idag fick jag även se resultatet på svenska provet som vi gjorde för några veckor sen och jag hade fått MVG! TJOHO! Känns riktigt bra. Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt men någonting roligt ska jag få till!

See you later alligators!

For a lonely soul you're having such a nice time

Idag har jag varit duktig. Tränade i nästan en och en halvtimme med Maja! Tur att jag fick skjuts hem för mina ben var verkligen som spaghetti. Nu är jag verkligen sjukt trött vilket både är bra och dåligt inför psykologi provet imorgon. Jag hoppas verkligen det ska gå bra. Nu ska jag ta lite oboy kanske till och med slår på stort och gör VARM oboy, sen blir det sängen som är bäddad med nya lakan. Godnatt!


Ni låser in er i rutor ni inte vågar gå ut ifrån

Suddar ut det sista som fanns kvar utav dig och allt det där.
Nu finns du inte mer för mig.


Nothing in my way

Idag lagade jag min första rätt ur min nya matlagningsbok som jag fick av min käre kusin Joel i födelsedagspresent, Student Kokboken! Det är en jättebra present, maten blev god och det var både lätt och billigt. 

Jag drog mig iväg till jobbet trots att min hals är helt kaputt, sålde fem på Canal Digital nu och tänkte på Petters låt Det går bra nu självgod som jag är, iallafall på jobbet. Jag hoppas jag slipper vara yr imorgon och kan ta mig ur en icke snurrande säng imorgon när klockan ringer.


German boy

Nu är jag hemma på svenskt land igen. Berlin var nog något av det roligaste jag gjort, vi har haft det så bra och hittat på så mycket roliga saker, givetvis har det mesta fångats på bild som jag kommer lägga upp senare. Nu måste jag äta, jag  vill egentligen ha en falafeltallrik för lite mer än tjugo kronor men det är väl bara vänja sig vid att Stockholm är dyrare än Berlin...

RSS 2.0