Transform a good girl to a freak

Åh vilken seg dag. Tog iallafall ut resväskan från vinden idag, dags att börja packa kanske....Ikväll ska jag till Erika för att kolla flygbussar och sånt, vi måste typ åka från Mälarhöjden klockan halv fyra....PÅ NATTEN! BLÄ!
Men men nu ska jag hoppa in i duschen!

Put your lovin' hands up

Sitter här med min fina morgonrock med hjärtan på och dricker hallonsoda, SOFT!
Ikväll ska jag på spelning med Erika, spännande spännande, är lite seg men det blir det nog ändring på!
Nu ska jag leta kläder, varför känns det som att man inte har något att ha på sig när garderoben är för liten för alla kläder?


Stars

Jag har aldrig fattat vad ren elakhet ska leda till trots att det så många gånger riktats mot mig.
Avundsjuka gott folk, när ni förstår vad som är sant är det som ni hade redan förlorat.

Don't take it personally 'cause we were never in love

Imorgon är det årsmöte i skolan, då ska det väljas ny styrelse och jag ska hålla TAL! Ja, vi får väl se hur det går, jag vet vad jag ska säga, hoppas att eleverna gillar det jag har att säga och tycker mina ambitioner stämmer överens med deras. Hur det än blir kommer det nog bli bra!

Nu ska jag ta lite te och finslipa på talet, godnatt människor!

PS. En liten kommentar skulle väl inte skada va?

See the fact that they just can have my ass back is about to come over them

Här sitter jag med en kopp julmust. Vet inte varför jag är uppe, kanske för att jag inte är trött eller helt enkelt för trött för att veta bättre. Jag har inte gjort så mycket idag, går inte att ta sig till skolan helt sjukt är det. Igår åkte jag hemifrån 15:30 för att ta mig till jobbet, jag var i Liljeholmen 18:30 och då ringde de från jobbet och gav mig ledigt. Jag var hemma igen 20:00. Jag är inte den som är den och klagar men det som jag blir så frustrerad över är att inte ens de anställda på SL har någon koll. Jag väntade liksom på ersättningsbussen i en timme igår och frågade spärrvakten när bussen skulle komma. Hon ryckte obekymmrat på axlarna och jag gick ut i kylan igen, tur hade hon som fick sitta inne iallafall. 

Nä nu får det väl ändå ta och bli sommar, eller vad tycker ni?

One pure thought

Helgen har varit väldigt tillfredställande! Jag har haft en jättebra födelsedag och ett jättebra födelsedagskalas. Tatueringen är gjord och det var inte så farligt faktiskt, sitter redan och klurar ut hur nästa ska vara.

Anledningen till att jag är hemma nu är för att det är snökaos i hela Stockholm idag. Jag orkar verkligen inte ge mig ut i det, dessutom har jag ögoninflammation igen....BAJS!
 


We are all embers from the same fire

Imorgon är den stora dagen, är glaaaaad! Fick utbildning på ett nytt projekt idag på jobbet, spännande!  Har egentligen inte så mycket att säga, ska sova nu, imorgon kommer bli en lång (födelse)dag!

Why you so obsessed with me boy I really wanna know

Försov mig idag som vanligt....Jag måste verkligen skaffa en bättre väckarklocka, jag lär mig liksom stänga av den i sömnen. Några tips?
Börjar 11:20 igen så nu funderar jag på att göra någon riktigt god frukost/lunch. Jag kan inte riktigt koncentrera mig i skolan den här veckan, känns som att allting annat jag tänker på är viktigare....Är det det som är att vara skoltrött? Eller bara glad över att fylla år kanske!

Nä nu ska jag försöka få något gjort så att jag iallafall kommer i tid till nästa lektion, ha en bra dag!


I got no rush to anywhere I'll stand right here

Är helt febrig....Har sovit i två timmar och är helt förvirrad. GLAD ALLA HJÄRTANS DAG de som bryr sig. Jag sov hos Maja inatt och det blev lite alla hjärtans dag-varm choklad till frukost. Mer firande än så har det inte blivit för mig. Får se hur det blir med skolan imorgon, måste egentligen gå...bajs.
Godnatt allihopa!


Pursuit of happiness

Har precis ätit lunch med min mor, hon hade köpt två piroger på bageriet i kära Fruängens centrum så nu sitter jag här och är mätt!
Idag vet jag inte vad som händer, har helt sjukt ont i mina knän efter simningen igår. Har knäskador på båda mina knän men nu har det verkligen blivit värre, har aldrig haft problem med simning så ska gå till en ortoped och försöka få det opererat. Jag har aldrig opererat mig så det känns liiiite läskigt.


Idag fyller Erika arton år, GRATTIS!
Jag har känt Erika hela mitt liv, känns sjukt hur fort tiden går!


I know what I'm doing ain't no need to rehearse

Jag jobbade ändå, gick bra men nös heeeela tiden! Nu ska jag snart sova, ska vara vid Eriksdalsbadet klockan 9:00 imorgon...Döööööö....Vill verkligen inte simma nu när jag är sjuk men det ger sig.

Har väl inte så mycket mer att säga än WOOOOOOOOOOO! EN VECKA KVAR!!! Vad säger ni om det va va va!!!


You had a good girl that's a keeper but you didn't know how to treat her

Ligger i min säng och funderar på mat och helg. Jag känner mig hur seg som helst, vill bara bli frisk så jag kan gå till jobbet. Imorgon är det simning också och det måste jag verkligen göra....Simning+sjuk=INTE BRA!

Är så himla trött på att folk tror att de kan bete sig hur som helst bara för att de själva mår dåligt, alla mår dåligt någon gång och det är inget som berättigar att man är allmänt dryg och otrevlig. Tänk på det!



That we would be missed if one another just did not exist

Här sitter jag och blir bara sjukare och sjukare. Vaknade imorse och tänkte "Åh nej...", helt förkyld och seg. Nu är allting förvärrat till tusen. När jag är sjuk så tänker jag på ett helt annat sätt än vad jag gör när jag är frisk, känns som att man är i någon gråzon på något vis, mycket tråkigt och deppigt. Jag vill ha vår, framförallt sol och ingen snö eller is.

Jag önskar mig vår i födelsedagspresent(åtta dagar kvar).


Solsken är något som gör mig glaaad!


Electro body

I fredags så var jag hos Maja och Minnas kompisar, det var trevligt men jag var trött! Igår firade vi fina Erika som fyller arton på lördag, det var kungligt! Nu är det bara elva dagar kvar tills jag fyller år, är så taggad, tiden går så himla fort. Jag är nog mest taggad på min tatuering faktiskt, det kommer bli så kuuuuuuuul och fint!
Nu har jag brygt en kanna med te och funderar på om man kanske skulle plugga lite matte(kommer aldrig hända)eller kolla på någon film. Filmtips?



I just set them up to knock 'em down

Det är så mycket snö på min fönsterbräda att jag inte kan se ut, frågan är om man ens vill se ut när det är så mycket snö. Idag var en totalt ovärd dag, jag frågade min engelska lärare om jag fick gå hem och göra det vi skulle göra på lektionen hemma istället, men han tyckte jag skulle stanna så jag har håltimme mellan 11:00-14:40, nästan fyra timmar senare blir hans lektion inställd! Därför sitter jag här och är jätteglad medans det knackar på isbjörnar en gång i kvarten.....Hade jag gått hem hade jag sluppit det här vädret, är helt isig.

Nu ska te få trösta mig.

RSS 2.0