fniss

Jaha vad har hänt?

Jag höll mitt speech idag på engelskan om Ku Klux Klan och dessutom fick vi tillbaka våra "Good to Know"-prov. Jag hade nått upp till alla G, VG och MVG mål så typ MVG på provet! FNISS FNISS ! hihi
Vi kollade på en norsk film på svenskan den hette typ Bare Bea och var faktiskt helt okej, vi har ju inte sett klart den men hittils iallafall. Den handlar om en tjej som heter Bea som är den sista av sina kompisar att bli av med oskulden, hon är 16, typ som jag alltså, och tänker BARA på sex och att bli av med oskulden.
Jag tycker inte det är så viktigt det där. Man behöver ju inte vara en tönt bara för att man är oskuld. Haha aja, det är ganska kul att kolla på film på norska för att deras språk låter så.....(förlåt alla norrmän) FJANTIGT! Men dom tycker säkert samma sak om svenska så jag ska inte kasta ner på deras språk för mycket.

Efter svenskan var jag på ett möte. Kom väl fram till typ ingenting, känns hopplöst. Jag vill bo själv, jag vill klara mig själv, är inte det en möjlighet? Går inte det? Jag behöver inte mycket, jag menar, jag har en teve,en säng,ett skrivbord. Allt jag har i mitt rum äger jag, jag har betalt det mesta själv. Sen kan man ju önska sig typ....en soffa eller vad man nu vill ha men det är ju sånt som löser sig.
Snälla snälla jag vill bara bo sjäääälv! Det är klart att det kanske skulle va lite läskigt i början men vafan jag har mina gossedjur och sen finns det ju telefoner och sådär.

Det är nog det ultimata för mig. Att leva mitt eget liv, att kunna komma och gå, leva som jag vill.
Det handlar inte om att jag ska kunna typ "party all the time" för det klarar inte jag av. Jag vill bara ha ett ställe som är mitt eget och som jag har kontroll över.
Jaja det är vad jag känner nu.
Puss


throwback

Jag har ont i nacken.
Kvällens höjdpunkt var att jag gjorde en hårinpackning som innehöll olja och citron. Den var faktiskt väldigt bra och gjorde mitt otroligt slitna risiga hår ett snäpp mjukare!
Jag har tänkt mycket. Fått flera telefonsamtal från olika släktingar.
Folk säger att jag är stark, att det är bra att jag gör som jag har gjort och som jag gör.
Men jag känner att jag inte alls är stark, jag gör som jag gör. Jag har inget val längre.
När jag tänker på hela grejen så känner jag ingenting.
Mitt känslonät är blockerat, svart, kallt. Kanske har jag hamnat i något slags känslo ingemansland?
Min hjärna pratar till mig och jag vet att jag inte skulle klara att bli ledsen eller arg just nu. Jag måste ta det lugnt, gå försiktigt. Inte tillåta några misstag, bara lägga korten på bordet.
Förr eller  senare kommer allt slå mig och jag kommer fatta vad som verkligen har hänt, vad jag verkligen har gjort. Kanske hamnar jag i någon slags ånger eller nedstämdhet?
Kanske känner jag lättnad för att det är slut, jag kan äntligen börja på en ny sida i min oskrivna livshistoria.


you gotta fight for your right

Idag kom jag på en sak. Idag slog det mig.
Jag har startat krig mot mig själv. Jag förstör mig själv med att tänka på allt och alla hela tiden, jag vet inte hur det har blivit såhär, min familj har alltid sagt till mig att jag är egoistisk, det jag känner när jag hör det är att det är otroligt tråkigt. Min egen familj, kommer aldrig få chansen att lära känna mig på det sättet som de har haft chansen till.
Tusen tankar går runt i mitt huvud och jag tänker över vad som ska hända, vad folk ska säga och så där.
Jag känner irritation mot resten av släktens vuxna som blundar för att se vad som är mitt framför ögonen på dem.
Något som jag har, det är vänner och jag förstår att ni drar er undan från mig, jag förstår att ni tycker det här är ett jobbigt problem som ni inte vet hur ni ska tackla. Om nån av er läser vill jag bara säga förlåt om ni tycker jag har sagt för mycket som har gjort att ni fått det jobbigt.

i'm tired of living this life

Hallå där ute den minoritet av Sveriges och för att inte tala om VÄRLDENS befolkning som faktiskt läser min blogg!
Jag har inte skrivit så mycket på sista tiden men jag var faktiskt på gymnasiemässan förra veckan och nu är jag helt inne i gymnasie tänkandet. Det som har intresserat mig är iallafall juridik,teater,bild,design,musik och frisör(en sån där fin blanding). Hur frisör hamnade mitt i allt vet jag inte. Jag tror jag kan räkna bort att komma in på musik linjen direkt eftersom att jag inte kan spela något instrument riktigt bra, jag har inte alls såna kunskaper som jag tror krävs och som andra som söker in antagligen har. Jag kan se scenariot framför mig, hur jag sitter utanför som en audition sal och hör folk spela kända stycken av Bach, Beethoven och Chopin sen blir det min tur och jag kommer in och spelar When the saints go marching in. Nej, tror faktiskt jag ska ta och strycka musik från min lista om jag inte ska satsa på Musikproducent utbildningen.
Nu ska jag göra mig klar för skolan PEACE!



choose life

Jag känner mig lite nere. Det känns som att världen snurrar på men att jag inte hinner med. Det är som att alla lever sina liv och saker händer men jag är kvar,i ultrarapid. Mycket har hänt för mig under hela det här året,tjaffs och andra grejer som jag inte tänker skriva i bloggen.
Jag behöver stabilitet. Inte i hela mitt liv men någonstans. Allt känns så osäkert och ensamt.
Jag är trött på att lita 100% på folk som sedan bara sviker och sårar.
Äh nu ska jag inte klaga mer nu ska jag berätta om min dag här i livet.

Började med att jag vaknade klockan fem istället för sex för jag hade en gammal klocka som fortfarande gick efter sommartid. Jag brukar ha min mobil som väckarklocka men jag läste en artikel i tidningen om att om man har mobilen på t.ex. nattduksbordet när man sover så kan strålningen ge huvudvärk. Så inatt stängde jag utav den och la den på ett annat ställe,men min hemska huvudvärk är fortfarande kvar. Jag undrar verkligen vad det är för något.
Efter att jag vaknat klockan fem somnade jag om och vaknade istället 20 över 7 vilket inte var så bra eftersom det tar en halvtimme förmig att gå till skolan...Blä... Så jag fick be mamma om skjuts igen och hon skjutsade mig men imorrn ska jag verkligen vakna i tid!
Vi var på teater med skolan,såg Doktor Glas. Den var bra men jag var väldigt trött i slutet. Dom som satt bakom oss i salongen sa roliga kommentarer hela tiden,det var väl lite det som höll mig vaken haha.

Min dag var faktiskt inte så intressant så jag orkar inte skriva mer haha dessutom ska jag sova nu nattinatt puss!


sanning eller inte


"You're finally reconnecting with someone you were having problems with.
Don't take it for granted. You've got to work to keep up the relationship."

Oh dear you look so lost

hallåååååå !
idag har jag varit i skolan ... igen ! och asså det är så jävla kallt i klassrummen ! elementen är det typ nåt fel på eller nåt, jag hade tre tröjor på mig idag och höll ändå på att frysa ihjäl. usch på mälarhöjdensskola just nu!

försov mig lite i morse eftersom jag är så lat...hehe....men vi hade vikarie så det var ganska lugnt, tror jag.
hände väl inte direkt nåt särskillt under dagen och vi hade håltimme på svenskan så vi slutade 13:50 , wihuu!
jag maja och erika åkte till skärholmen och gick runt i massa intressanta affärer haha. det har öppnat nån ny liten affär som såg mysig ut så vi gick in, och det var typ en erotik affär. dom hade massa massageoljor och grejer. en del saker var till och med  ätbara och expediten tyckte absolut att vi skulle smaka, så det gjorde vi och det smakade faktiskt cafe latte!
efter att vi gått runt i ett tag så gick vi till mcdonalds. maja köpte köttbullar och vi var jättespända över hur dom skulle se ut (nördar som vi är) men när vi öppnade den där lilla påsen så var det vanliga mamma scan köttbullar....besvikna åkte vi hem igen där mamma hämtade mig så åkte vi och köpte sushi :D mycket gott!

glory

första skoldagen på tre veckor idag.
det  var hemskt. behövde tvinga mig ur sängen jättetidigt och sen äta frukost jättetidigt och usch. jag är helt enkelt inte omställd till "gå-upp-tidigt" tiden än, men jag lär ju vänja mig !
dessutom har jag ont i min fot som typ är svullen(?)så jag tog bussen och tuben till skolan (även jag är lat ibland...)
dagen gick ganska fort förutom tekniken (som jag och vivzan gillar så mycket) men vi arbetade och slet med våran lilla bro iallafall. efter att jag egentligen hade slutat behövde jag stanna kvar och göra matte provet eftersom att jag har missat det.......efter provet drog jag hem till nora där erkan och hon satt vid datorn och så chillade vi lite,gjorde chokladbollar och kollade på klipp från youtube, en nörd eftermiddag helt enkelt!

vid sju gick jag och erika hemmåt i kylan och frös ihjäl lite på vägen. hemma åt jag middag och satte mig vid datorn typ, så nu sitter jag här och funderar över om jag ska kolla på C.S.I eller cityakuten ? hmmm....svåra val man har att göra här i livet.

men nu ska jag iallafall dra mig från datorn :)
pussinuss

SÅ JÄVLA SKÖN SNUBBE !


so much of not enough


jag säger bara NEVERSTORE

samma dag, eller ny natt

en fredag.
dagen började med att jag vaknade typ vid tolv eftersom jag är en sovmissbrukare,sen åkte jag och moder till skärholmen för att köpa hårfärg. vi tog en som var ljusblond,alltså inte blekning utan färg liksom. vi åkte och handlade i bredäng och sen åkte vi hem och jag färgade mitt hår. hade panik ett tag eftersom att det såg RÖTT ut, men tydligen skulle det vara rött under en "fas" av färgandet.
när jag hade sköljt ur det var den nya färgen iallafall blond. mörkblond-ljusblond-gråig färg typ. men nu får jag fan va nöjd! just nu känns det sådär och jag skulle vilja vrida tillbaka tiden så jag hade mitt äckliga blond-gula hår men jag ska låta det va och lära mig gilla det här helt enkelt ! jag menar, det kan ju itne vara farligare än när jag hade oranget hår ?

på kvällen var jag,bettan,niclas,jocke och denise på bio. vi såg 1408. den var faktiskt riktigt sådär äcklig. kolla på den, den var bra :)
efter det gick vi hem till nån av bettans kompisar och var där och typ chillade i några timmar. sen åkte vi hem och eftersom den första snön kom idag hann jag både halka och bli jätte snö-blöt på vägen hem. usch usch, mysigt med snö men jag önskar den inte var så kall.

imorrn vet jag inte vad som händer. nåt kul förhoppningsvis ?
puss och godnatt !

another day in the same old life

igår var jag hos frisören från 11-14:30. Resultatet? Ja gott folk....Jag fick min halvlugg och dom klippte av en bit på längden, men jag känner att det gör inget eftersom mitt hår ändå var så tunt och slitet i topparna. men färgen..jag är väldigt skeptisk, i mina ögon ser det grå-silvrigt ut men mamma håller inte med, det är så frustrerande! ÄNTLIGEN får jag en frisyr som jag tror jag är nöjd med, men då är färgen helt bort iväg fel ! Efteråt så frågade frisörerna om det var okej och liksom, vad ska man säga. "Nej kan ni ta tillbaka det till min gamla färg?". De gjorde säkert sitt bästa i salongen och jag tror det här var färgen de hade planerat, synd bara att jag inte vart nöjd men sån tur är finns det ju färger att köpa på h&m. Efter lite tjat ska jag dit med mamma om en stund. Jag känner mig dum som går till frisören igår och vill göra om det idag men jag känner mig så jävla ful i det här håret haha. SVART var tillochmed bättre :)
resultatet av plan B kommer sen ;)

RSS 2.0