Allting har förändrats

Jag är så trött på att behöva förklara varför jag inte är glad hela tiden. Jag är trött på att höra "varför ser du så ledsen ut?", "varför ser du så deprimerad ut?" och så vidare. Det känns som att många inte förstår att jag ser hela mitt liv och vad jag gör helt annorlunda numera, jag har framförallt insett att ingen är odödlig och tur har man oftast inte många gånger, man vet aldrig när turen vänder. Det går inte en dag utan att jag tänker på vad som har hänt, vad jag har gjort, vad jag borde ha gjort och framförallt vad alla andra också borde gjort. Det som gör mig ledsen, arg och besviken är att det inte är många som gör det längre, bara för att man ler och skrattar så tror ni att allt är okej? Det är inte det. Det är så långt ifrån okej och hur situtionen hanteras gör det bara värre för varje dag som går. Jag förstår inte och det är också det som gör det så svårt att hantera eller konfrontera.
Kanske är benen och såren nästan läkta på utsidan men det gör fortfarande så otroligt ont.

I'm paying the price

Hejhej!

Igår firades Josefines artonårsdag. Det var mycket trevligt och jag tog till och med en del bilder och upptäckte att man inte är lika fotogenisk som vanligt på krogen hehehehe. Idag ska jag fira min kusin som fyllde tjugoett igår, ikväll vet jag inte vad som händer mer än att Hot Chip spelar på Popaganda....och att jag missar det, vilket känns sådär men men! Jag får hitta på något annat.

Jag, Josefine och Ludde gick runt bland valstugorna häromdagen, jag är ganska säker på vad jag ska rösta på men jag känner absolut inte att jag egentligen vet så mycket om alla partier. Iallafall så hade SD en valstuga som det var folk utanför hela tiden. Vi pratade med en kille där som var helt dum i huvudet. Jag tror inte det har undgått någon att dem är främlingsfientliga och har en ganska extrem syn på invandringspolitiken, jag vart knappt förvånad när det kom fram att de är emot att homosexuella ska få adoptera barn också. De säger att den typiska kärnfamiljen det vill säga mamma, pappa och barn är den bästa. Visst, så kanske det är, men det måste väl ändå vara för att man inte har någon statistik på barn som har två pappor eller två mammor eftersom att det inte varit tillåtet. Dessutom är det inte direkt lätt att adoptera barn, alla som vill göra det granskas väldigt noga för att barnet ska få det så bra som möjligt. Det här bevisade bara att om SD kommer in i riksdagen så kommer de arbeta för ett land som inte ska vara jämställt och det tycker jag är helt sjukt.


Älska sanningen, förlåt misstagen


Why do I want you now that I can't have you?

Tjoho!

Andra skoldagen är avklarad och det är faktiskt riktigt kul att gå i skolan, och det har jag inte tyckt på ganska länge. Jag spenderade i princip hela förra veckan med att städa och rensa ut massa gamla grejer ur mitt rum och jag märker verkligen hur mycket bättre jag trivs när det är städat och i ordning i rummet. Det känns verkligen som om det här sista året kommer bli annorlunda än dom andra, det kommer bli bättre. Jag ska skärpa mig och fokusera på skolan. Och ett nytt jobb! Spännande spännande.

Nu ska jag nog sova lite middag!

I wanna run like the speed of the sound

Idag var den första skoldagen och även den första dagen jag verkligen gjort något en hel dag sen.....ja, jag vet inte ens sen när! Jag tycker det var kul att vara tillbaka i skolan, vi har så många intressanta ämnen nu i trean plus att schemat är riktigt bra. Det känns väldigt skönt att ha något att se fram emot, det känns som en väldigt bra motivation faktiskt, om någon missat vad motivationen är så är det såklart att äntligen ta studenten! Förövrigt tar jag studenten den 10 juni. Jag håller verkligen tummarna för att det min student inte krockar med mina närmaste kompisars, det vore så tråkigt att inte kunna gå på deras. Nu ska jag äta, ikväll blir det True Blood och kanske lite bilder från Majas födelsedag!

When you are lost and I am gone

Idag har jag gjort ett gigantiskt kollage i min garderob, det är inte klart ännu men det börjar arta sig. Det var dags att göra ett nytt, det var så tråkigt att se samma bilder som jag sett i typ tre-fyra år. Jag fikade med Josefine som jag inte träffat på typ en månad(!!!!). Jag tror vi längtar tillbaka till Laganas ungefäääär lika mycket, men nästa år! Nästa år! Det är så mycket som kommer ha hänt om ett år, det känns som att jag kommer leva ett helt annat liv. Jag har förresten blivit frälst av ett band som Petronella visade mig, Mumford & Sons! Kan inte sluta lyssna, så musikaliska!

Nu ska jag fortsätta med att få ordning i mitt rum så jag kan flytta in där igen.


How we're gonna be just friends

TJOHO! Ikväll ska jag på knytkalas hos Stina så snart ska jag cykla till affären(låter som jag bor på landet)och handla lite saker. Jag ska också sätta in min skatteåterbäring på mitt konto, sweeeeet. Skolan börjar förresten om exakt en vecka. Det känns inte bra och inte heller dåligt, jag hoppas vi får många sovmorgnar och korta fredagar. Det känns så skönt att bara ha ETT enda litet år kvar av gymnasiet. Nu ska jag cykla iväg!

Tack hej fuck dej

Ikväll ska jag träffa Ludde! Jag har inte träffat honom på hela sommaren, det ska bli mycket trevligt. Datorn är osamarbetsvillig, det gör mig inte glad. Skolan börjar om en vecka ungefär, iallafall för alla andra, jag är sjukskriven tills september. Jag ska nog gå dit ändå och prata med lärarna, det är så man måste göra för att de ska fatta. Det ska faktiskt bli lite kul att börja skolan igen, det är inte lika mycket "jobbiga" ämnen nu längre. Jag ska ha instrument och sång, det är så mycket lättare att vara i skolan när det inte bara är teori hela tiden. Nu ska jag äta, håller på att dö av hunger!

Då skulle du vara allt jag velat ha

Jag ägnar den här dagen till att försöka rädda min stackars dator. Eller ja, rädda alla bilder och musik som finns på den. Jag hoppas verkligen att det ska gå, annars vet jag inte vad jag ska göra. Om det inte går att rädda sakerna på datorn så tänker jag bli arg. Massa massa arg.
Dessutom kan jag inte tänka helt klart. Jag vill inte tänka alls, inte tänka mer på sånt som jag inte ska tänka på iallafall.

There will be no next time

Det var helt sjukt varmt ute idag! Jag badade med Maja och Petronella, första gången på cirka två månader, det var härligt. Igår var en konstig kväll, BLÄ! Är det bara jag som tycker det är så onödigt jobbigt när man äntligen släppt taget om något och det kommer tillbaka? Nu är det dessutom ingen idé att ens tänka på det.


When it's bad it's awful

.

Thunder

Hellu där! Jag gick på maskeraden igår och det var trevligt att träffa folk, även om det var lite för mycket på en och samma gång. Det är dessutom ganska ovant att vara i princip den enda som är nykter på en fest, jag hade lika kul ändå, jag kände inte att jag behövde dricka så mycket. Något mindre trevligt som hände igår var att min dator slutade funka, nu sitter jag alltså vid pappas stationära dator som har ett äldre windows än vad jag har på min. Jag ska ringa till kundtjänsten imorgon och kolla om de vet vad man kan göra. Iförsig är datorn inte direkt ny så det börjar bli dags att köpa en ny dator men nu kommer jag inte åt någonting alls som finns på datorn och det gillar jag inte! Jag har massa viktiga papper där och framförallt musik och bilder. Jag tror inte att det är så svårt att laga den, jag har haft liknande problem förut med andra datorer men då har pappa fixat det. Men vi får helt enkelt se vad de säger imorgon. Min kusin hade förresten en jätte cool dator med sig när vi var ute vid stugan förra veckan, det är en sån som man kan sätta ett eget mönster på eller så kanske det redan är ett mönster på den. Hur som helst verkade den bra så när det blir dags att köpa en ny dator kanske det helt enkelt blir en sån. Jag skulle väldigt gärna vilja ha en dator som det går att spela The Sims 3 på också, det funkar inte på de flesta bärbara datorerna. Jag får helt enkelt göra en lista på vad den nya datorn ska klara av. Nej nu ska jag titta lite på tv och se om någon vill ta en liten promenad sen!

 

 
   

Mystery

Godkväll godkväll! Jag har precis tagit ett bad, ett skummbad till och med! Det var väldigt trevligt och det känns både bättre med förkylningen och ryggen. Det ska bli kul att träffa lite folk imorgon, jag är inte van vid det längre. Utklädnaden blir förhoppningsvis precis som planerat, jag hoppas det inte regnar på mig imorgon bara, det skulle vara ett stort minus. Min mamma köpte en engångskamera till mig idag och den hade jag tänkt fotografera med en hel del imorgon!
Jag skulle kunna skriva massor med mer om vad jag gör på dagarna men jag gör i princip ingenting så jag lägger upp en bild på den här zedonken istället! Det är alltså en korsning mellan en zebra och åsna.


It’s all in the things you do

Jag tror apelsinerna faktiskt gör nytta för idag var det lite bättre med förkylningen. Jag åkte in till stan och bytte äntligen ut läkstaven som jag haft i läppen, den var vass och alldeles för lång och det är såååå skönt att ha en ring igen! Jag hittade det som jag behöver till min maskerad-dräkt också, inget super avancerat direkt, man ska ju orka gå runt i det också. Äh jag orkar inte ens skriva något här. Nu ska jag snora mig till sömns. Godnatt


Great Skies

Godafton! Jag vaknade upp av att jag knappt kunde andas, har nämligen blivit super förkyld! Min hals gör jätteont och feber har jag också. Jag blir så trött på att vara sjuk, vilket härligt lov jag haft, kommer komma tillbaka till skolan och vara tröttare än jag var när vi slutade. Iallafall rent fysiskt, igår gick jag hemifrån till Mälarhöjden och när jag kommit fram till min faster så höll jag på att dö av utmattning! Jag tror fortfarande jag orkar lika mycket som jag gjorde innan, typ gå fort och bära tunga saker. Det låter inte som någon stor grej men det är något som förändrar varje dag och varje sak jag gör. Det är så skönt att det är något jag kan göra något åt, det enda jag behöver göra är att tänka på att jag måste ta det lugnt. Jag hoppas jag hinner bli frisk till på lördag iallafall för då ska jag gå på maskerad! Jag har dessutom kommit på världens bästa utklädnad! Tjohooo!

Hihihi


It's not cool to judge

Helluuu hellu! Ikväll ska jag gå på bio och se Eclipse wiuwiuwiuuuuuuuuu! Det känns som en bra biodag också, jag hoppas bara det inte regnar sen när jag ska gå till bussen, det är ganska många timmar kvar så jag behöver inte oroa mig. Jag ska försöka städa lite mer i garderoben idag också men jag har så svårt att slänga saker som jag egentligen inte behöver spara. Men ska det bli ordning i garderoben har jag inte så mycket val! Nu ska jag titta klart på Beverly Hills och sen ska jag börja städa.

Insomnia

Gaaaaaaaah! Jag har precis kollat klart på andra delen av New Moon, jag såg den när den kom ut på bio men det var ju ett tag sen. Petronella och jag ska gå och se Eclipse, vi har bara inte bestämt när, men nu efter att ha sett New Moon igen känner jag att jag bara MÅSTE se den, typ NU! Jag går faktiskt inte så ofta på bio, den senaste filmen jag såg var Snabba Cash tror jag, eller så var det New Moon, den av dom som kom sist var sist jag var på bio iallafall! Det ska bli så spännande att se vad som händer i nästa film! Jag har faktiskt ingen aning. Jag gillar egentligen att ha läst böckerna innan jag ser filmerna när det görs film av böcker men nu blev det bara inte så. Känns bra att veta redan nu vad jag ska önska mig i julklapp av släkten, jag vill helst ha dom på engelska, det känns som att det blir fel på något sätt annars! Just nu läser jag Living Dead in Dallas som är den andra boken i Sookie Stackhouse serien, det vill säga - TRUE BLOOD! Det måste verka som om jag är helt fast i den här vampyrgrejen, men det har jag alltid varit tror jag men lite mer i övernaturliga saker överhuvudtaget. Hihi, jag ska kolla på SF:s hemsida och se om filmen går på några bra tider imorgon så får jag helt enkelt hålla tummarna för att Petronella också kan imorgon!

Jag och mamma ska lämna in våra cyklar på reparation också, båda har fått punka på bakhjulen. Jag fick en ny cykel förra året som jag är jättenöjd med, den är blå och har både pakethållare och en cykelkorg. Cykelkorgen sitter liksom fast i styret, det finns en del idioter som tycker det är kul att sno cykelkorgar men det går minsann inte på min cykel inte! Hohoho!

Hårklippningen gick förresten jättebra, frisören var jättetrevlig och fattade exakt hur jag menade. Jag är så van vid att alltid få höra att mitt hår är slitet och att jag borde klippa mig oftare så jag var ganska inställd på att få höra det igen. Tvärtom var det! Båda frisörerna som var där sa att jag hade fint och långt hår, det gjorde mig vääääääääldigt glad! För några år sen färgade jag håret brunt, fast det blev svart. Det skulle gå ur efter några tvättar men det gjorde det inte så där stod jag med svart hår och typ gråblond utväxt. Jag gick till en frisör för att jag ville ha det blont igen, frisören var sämst och blekte sönder mitt hår och det har tagit tid för att reparera den skadan. Idag klipptes det allra allra sista bort och det känns så skönt! Jag ska aldrig mer förstöra mitt hår igen. Till hösten är jag lite sugen på att klippa en ännu mer frisyrig-frisyr, men det måste jag tänka lite på innan. Jag tänker definitivt gå tillbaka till frisören i Liljeholmen iallafall, hon var jätteduktig och det var inte alls dyrt! Det ligger nere vid alla mataffärer så det är inte massa folk som tittar in när man sitter där och ser ut som en halvdränkt katt heller.

 

Jag träffade förresten Maja idag! Det var mycket trevligt, hon berättade om allt som hade hänt på festivalen.
Jag är lite avundsjuk....bara lite...

Det är irriterande att inte kunna sova, jag vill ju sova, det går bara inte. Dumma rygg! Varför ska den börja göra ont nu? För en vecka sen började ryggen att göra ont, så ont att jag inte kan ligga ner, framförallt inte ligga still. Jag vänder på mig typ en miljard gånger och det resulterar i att jag inte kan sova. BLÄ! Måste få tag i en kiropraktor och det är fort! Teven är min vän när jag inte kan sova, jag kan nästan alltid somna framför teven, ibland är det bra ibland inte. Jag brukar ha svårt att sova ibland annars också särskillt när man ska upp till skolan tidigt nästa dag. 

Nej nu ska jag försöka sova igen. Får helt enkelt välja ut en riktigt tråkig film och hoppas det funkar. Godnatt!

RSS 2.0