Trolololololololol

Jag och Josefine är så finurliga(och bäst)! Idag har vi ordnat allt till skivan, nomineringar, bordsplaceringar och ett litet häfte. Får hoppas att folk blir glada och nöjda! Kul kommer det iallafall bli.
Nu är det inte många dagar kvar, börjar kanske bli dags att se till att fixa utklädnaden?

Tröööööööööött

Tjoho! Idag hade vi mösspåtagning i skolan, kan erkänna att jag är ganska glad att jag i sista stund valde att ta med mig mössan imorse, för det pirrade faktiskt lite i magen när man stod där med alla andra studenter och rektorn traditionellt höll sitt tal. Egentligen inte någon stor grej att ta på sig mössan i några minuter och ta lite kort, men det känns ändå att det inte är lång tid kvar nu förräns man står där och är student på riktigt.
Tog några kort som jag kanske delar med mig av senare!
Nu är jag så otroligt trött att jag inte orkar hämta kamerasladden.


Jackajackajackajacka

Helluuuuuuuu! 
Nu är snart alla pengar inbetalda till skivan och det ska bli så skönt att få allt det där klart. När det är gjort är det bara att se fram emot en riktigt trevlig kväll med bra sällskap. Några av oss har fixat lite överraskningar också, vi får helt enkelt hoppas att alla tycker det är kul, hohoho.
Hittade förresten en jeansjacka på H&M, inte i min storlek dock, men så fanns den på hemsidan! Gladgladgladglad.

Bild 20


En bild på några av dina närmaste.

Pascha

Ja glad påsk och sånt! Igår var det påskmiddag hos min morbror med släkten, det var god mat och trevligt sällskap. Efter det åkte jag på fest hos Max. Hade glömt halsduk och varmare byxor hemma så när jag skulle hem sen höll jag på att frysa ihjäl, usch! Så nu har jag blivit sjuk igen......... Men men, får väl hoppas att det blir bättre tills på tisdag och framförallt onsdag, då har jag nämligen ett stort matteprov.

Släkten vill förresten att jag ska knåpa ihop en önskelista. Jag har inte ens tänkt på att man önskar sig saker i studentpresent....så nu får jag tänka till lite. Nästan alla i min släkt, både på mamma och pappas sida, är nu innehavare av fina Iphones och min gamla SonyEricsson är ganska så skranglig. Kanske ska man skaffa en Iphone? Time will tell!


Storasyster, kusin och mamma.

Kusin Josefine.

Fina mormor.

Syster och jag.

Out of breath

Sy sy sy hosta hosta hosta sy sy plugga plugga och spela lite piano. Så har dagarna sett ut det här lovet. Börjar bli trött på att vara sjuk nu faktiskt. Jag åkte till Liljeholmen och mötte upp mamma när hon slutat jobbet idag iallafall. Fick en jättefin tröja från H&M. Fint fint!

Imorgon ska jag träffa Josefine! Vi brukar ses varje dag så att inte ses på en vecka är inte OKEJ!
Roff roff!


Westcoaaaaast


HIT vill jag i sommar! Punkt slut!

Bläääääääääääää

Blääääääääääää febern är tillbaka. Idag ska jag få en hel del plugg klart iallafall, så jag slipper tänka på det resten av veckan. Sen ska jag sy lite på klänningen. Haha, kul lov...Kul blogginlägg. Well well, jag är sjuk.
Adjöss!

Bild 19


En person som är snygg.
Är det inte världens vackraste Minna minsann!

Springfever

Hej hej hemskt mycket hej!

Hosta och näsblod är vad lovet hittils bjuder på. Trefvligt. Det blir bättre av isglass och pressad vitlök. Vitlök gör att halsen blir lite bedövad, plus att det faktiskt är ganska gott. Nomnomnom.
Imorgon ska jag iallafall trotsa sjukdomen och cykla iväg till banken för att sätta in pengar för middagen till skivan. Jag och mamma klippte förresten ut alla delar till min studentklänning idag, imorgon är det dags att börja sy. Den kommer bli så fin så!

Nu ska jag titta lite på Pluras Kök och sen blir det sovdags.
Godnatt!


.........

Hur kommer det sig att jag alltid blir sjuk lagom till lov? 39 graders feber, hosta, ont i huvudet och alla leder. Vilket kul lov det kommer bli! WIUU! Men men....what to do.

Summer Haze

Nu är det lov. Ska bli skönt att slippa gå till skolan, det är alltför ofta numera som vi går till skolan helt i onödan. Håltimmar och inställda lektioner är vardagsmat för oss. Det ska tydligen bli fint väder hela påsklovsveckan också, då vill iallafall inte jag sitta instängd i ett unket klassrum. 
Har dock en hel del plugg att ta tag i, och det ska jag göra! Plugg, träning och sol blir det hela lovet!

Imorgon är det vårstädning här i området. Vi har en höst och en vårstädning varje år, mest för att kratta löv och köra bort gammalt trädgårdsskräp. Så jag lär väl få köra bort några skottkärror med skräp, så värst mycket mer brukar jag inte behöva anstränga mig. Funderar dock på att spola av trädecket som vi har på baksidan, det är sjuuuukt smutsigt, och det funkar ju inte när jag vill ligga där och sola!

Vi får se vad som händer ikväll, om det händer något!


Bild 18


En bild på din fritid.
Hehe lol. En bild på mig själv. Jag spenderar dock en stor del av min fritid
med att vara hemma, just nu är det en hel del plugg, pianospel och träning
som gäller. Wihu.

Painting Pyramids

Soleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen skiner och det är varmt! Det gör mig riktigt glad att jag kan sitta ute i trädgården och sola i shorts och linne fastän det bara är den fjortonde april, wiuuuuuu! Sommarsommarsommar!
Idag skrev jag naturreligion-provet plus att vi lämnade in vårt projektarbete. Känns verkligen jätteskönt att ha det klart. Har också fått reda på vad jag behöver plugga på för prövningen i Naturkunskap A, så imorgon är det bara att låna rätt bok så blir det plugg på lovet. Det känns inte som om det kommer vara så farligt svårt, det handlar om miljöproblem, ekosystem och sånt. Jag känner att jag har gaaaaaanska bra koll på det. Men ska inte ta ut något i förskott iförsig.

Snart är vår studentskiva och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska vara. Sinners and Saints...hmmm...


Bild 17


En ovanlig bild.
Har inga ovanliga bilder! Men såhär brukar varken jag eller Nora göra/se ut numera!

Cash Money Cars Clothes

Hellu!

Det finns inte mycket tid att skriva här när livet är helt översvämmat av en massa plugg. Men på fredag vankas det lov, SOFT hehe. Innan det ska dock religionsprov skrivas, låtar spelas upp på musiken och meeeeeeer.
Jag överlever dock. Nu när det inte är så långt kvar känns det faktiskt sjukt värt att sitta och räkna PQ-formlar och hitta symmetrilinjer i matten. Imorgon är det religionsprov, vi får se hur det går.........

Bild 16


En bild på vart du vill vara just nu.

For me it isn't over

Solen skiiiiner! Jag har suttit ute i vår trädgård och solat. Var ganska skeptisk till att det faktiskt inte skulle vara för kallt, men det var det inte. Kan man säga att det faktiskt är vår(nästan sommar)snart utan att det ska bli världens snöstorm? Time will tell!

In my mind I whisper every word you say

Helluuu!
Idag har varit en väldigt lugn dag för mig. Jag sov nästan hela dagen och ändå är jag dödstrött nu. Konstigt.
Har fått en del plugg gjort, men inte alls så mycket som jag egentligen borde fått. Imorgon blir en till dag tillägnad läxor och pluggande inför både religions och filosofiprov.

Att jag börjar bli sjuk känns sådär eftersom att det är en hel del grejer som måste göras i skolan, sen vore det surt att bli sjuk lagom till lovet också. På torsdag ska jag och mamma åka och kolla på mönster och tyg till min studentklänning. Lär ha något att hålla mig sysselsatt med på lovet iallafall.
 


Bild 15


En person du vill vara med nu.

Never an honest word

Vi hade projektredovisning idag som faktiskt gick bra, även om en del i klassen inte kunde hålla sig till diskussionsfrågorna, haha. Uppspelet på musiken gick också bra trots några inslag av nervositet. Nästa vecka ska vi spela upp två "nya" låtar så det lär bli en del pianospel i helgen. Ganska bra sätt att bryta av det vanliga pluggandet. Ett digitalpiano är definitivt något som kommer finnas i min studentbostad när det blir dags.

Påtal om studentbostad fick jag hem min kod till studera.nu idag. I helgen blir det till att söka till högskolan, känns sjukt vuxet, eller iallafall halvvuxet.

Nu ska jag titta lite på Criminal Minds, får se om det blir till att stanna hemma ikväll eller hitta på något ikväll.


White Noise

Blir sjukt irriterad på kläder som ser ut på ett sätt på internet och ett annat när man får hem dom! BLÄ!
Det blir till att sy min studentklänning, då blir jag iallafall inte missnöjd. Jag kommer dessutom garanterat vara den enda med en sån klänning, inte för att det spelar någon roll egentligen.

Nu ska jag sätta mig och göra litterär gestaltnings uppgifter! Wohooooooooooo!


Bild 14


En bild som påminner dig om gamla tider.

Stormy Weather

Det ska tydligen bli storm idag. Blä. Sånt väder vill man helst inte behöva vistas ute i, det är trevligare att stanna inne. MEN, det går inte. Här ska det bli skola ändå, idag är sista inbetalningsdagen till vårt studentflak, så jag måste vara i skolan av flera olika anledningar. Ska bli skönt att få det där flaket betalt, ett steg närmre studenten och sommaren.


Bild 13


Du och någon klasskompis.

Den som vill ha rosor tål taggiga stjälkar

Godafton! Helt sjukt att det fortfarande är ljust ute, det gör mig så glad så. Tänk att vädret kan spela så stor roll för ens humör! Idag har jag klarat av både bokseminarium och en hel del räknande i matteboken. Jag måste verkligen få den här kursen avklarad och som det ser ut nu så ser det inte alls ut att vara ett så svårt mål att nå.
Helgen kommer att få ägnas åt plugg, har lite rester som jag måste fixa och sånt där.

Förövrigt beställde jag en PIN-kod idag, det behöver man nämligen när man ska söka till högskolan.
Nu när jag till 90% bestämt vad jag ska läsa så vill jag prova och se om jag kommer in och vart isåfall. Alltid bra att vara förberedd på hur det blir när jag kommer tillbaka från de FÖRENTA STATERNA! Det känns som om pusselbitarna börjar falla på plats nu, allt som krävdes för det var egentligen lite andrum.

Imorgon dimper min studentklänning(om den passar)ner i brevlådan. Slutet är nära och det känns mer och mer för varje morgon man invant släpar sig iväg till skolan och går därifrån, både gladare och tröttare än var man var på vägen dit.
De här tre åren har varit ganska stormiga, framförallt privat. Jag har fått ut mycket fina saker utav denna tid iallafall, några finfina vänner som jag hoppas kommer vilja finnas vid min sida lika länge som jag vill finnas vid deras!


Bild 12


En bild på din vardag.

Dina händer är fulla av blommor

Varför är jag alltid vaken förlänge när jag måste sova? Varför pluggar jag inte mer? BLÄ.
Imorgon fyller mamma år så det blir en halv stressig morgon med födelsedagssånger, paketöppnande och sånt som hör födelsedagar till i den här lilla familjen. Ska vara i skolan tills fem också. Imorgon blir det matte för jag ska faktiskt klara av den här kursen, det måste ska jag!

Nu blir det sömn.


Bild 11


En person du kan berätta allt för.

Many of horror

Godkväll!

Idag har jag hunnit med skola, ett doktorsbesök och en tur in till staden. Letade efter present till mamma och bytte bikinin som jag köpt. Det blev faktiskt riktigt fint och soligt idag, det gör mig lite gladare. Hoppas det blir varmt snaaaaaaart bara!

Känns förresten som om framtiden har klarnat lite för mig, räknade ut mitt ungefärliga snitt och det känns faktiskt riktigt bra. Först blir det dock USA(förhoppningsvis). Känns otroligt udda att man faktiskt inte behöver börja skolan igen i höst, det är det enda jag känner till. När man var mindre var det dagis, sen grundskolan och efter det gymnasiet. Nu är allt snart slut, för ett tag iallafall.

Nu ska jag läsa igenom lite texter inför filosofin imorgon.
Godnatt!


Bild 10


Någon du tycker är väldigt snäll.


Bild 09


Någon i din släkt.
Mitt fina kusinbarn Tove!

Jag är Lucy in the sky

Helgen är över och imorgon är det dags för första dagen på en helt ny skolvecka.
Idag hade vi kalas för mamma som fyller 51 på onsdag. Hann även gå förbi till gymmet och träna, fick dock gå hem i ösregn. Hellre det än snöstorm iallafall!
Hoppas på att den kommande veckan blir solig och vaaaaaaarm! Jag vill ha mer vår NU!


Bild 08


En person som du saknar.

Bild 07


En bild som du aldrig lagt upp.
2006

RSS 2.0