Färgbomb.

Alltså, jag fyller år! Nästa vecka! Det är ju helt knäppt! Jag vet att födelsedagen har hägrat någonstans i slutet på februari men nu är det jättenära! Det känns faktiskt lite läskigt må jag säga. Tjugo år. Jag tänker dock inte sluta med mina gossedjur bara för att jag helt plötsligt når en vuxen ålder. Får väl ta med mig dem om det blir några besök på Systemet, de kan åka tillsammans med vin och cider i korgen. Nej så illa ska det väl inte behöva bli, men jag gillar helt enkelt löjliga saker. Jag samlar till exempel på Mumin-gossedjuren(indeed, de finns i gossedjur för alla karaktärer)saker som har Barbapapa på sig eller rent utav små figurer av alla i Barbapapa familjen. Tjugo år, löjlig och stolt över det! WOOP!

Snart ska jag iallafall bege mig mot Liljeholmen för att köpa en färgbomb. Röd färg är väldigt fint, men det försvinner tyvärr ganska fort, särskilt i längderna på håret. Den här färgbomben ska tydligen ordna upp saken igen, så jag håller tummarna för det.

En av de ståtliga aporna som fanns i Thailand!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Snart kan Ochel känna sig utanför och omogen när han dreglar efter captain morgan genom systemets skyltfönster! HIHIHIHI

2012-02-08 @ 19:12:12
URL: http://jennylillprutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0