Tatueringar och träning.

GAH, vad dåligt det är att sitta och kolla på tatueringssidor när det inte är läge för att tatuera sig. Men ändå kan jag inte hindra mig, har massor av idéer som spirar gällande nya konstverk, men allt får vänta ett tag. Innan det blir någon mer tatuering ska jag masa mig iväg och lämna blod, något jag tänkte göra för typ....två år sen men inte kunde eftersom att jag just tatuerat mig och piercat mig. Då får man nämligen inte lämna blod förräns sex månader efter tillfället. Så i januari kommer jag sitta på blodcentralen med en slang i armen och sedan kassera in juice och leverpastejsmacka, för det får man nämligen när man lämnat blod!

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN köpa mitt nya gymkort och träna med Erika, får hoppas på att jag inte stupar på löpbandet med tanke på hur längesen det faktiskt var sen jag tränade sist, men nu ska jag komma igång igen.
Tanken är att träna åtminstone några gånger i veckan. Det är en ganska fin gräns mellan att träna lagom och för mycket för mig. Förra vintern var jag och sprang fyra dagar i veckan, minst två mil åt gången, vilket jag upptäckte var sådär för mina vader som knappt ville gå upp för trapporna i skolan efter det.
Men det är alltid skönt att ha någon att träna med, då är det lättare att ta sig iväg till gymmet på något vis.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0